Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Maryela spune:
Buna seara fetelor... M-a apucat si pe mine pofta de slabit, cand va aud pe voi:)
Am si eu o intrebare lista de pe prima pagina de cumparaturi este pentru cele doua saptamani?
Sa aveti spor la dat jos kilogramele.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
karra80 spune:
Eu am terminat-o vineri ca a fost Sf Marie si am gustat din tortul fetitei....pana atunci am dat 4 kg...deci am 61kg.
O sa mai revin pe la voi dupa ce vin din vacanta din turcia....la sf lui sept ca atunci sigur vin cu ceva in plus ca nu o sa ma abtin prea mult acolo.
Va pup si spor la slabit......pana plec in vacanta o sa tin regimul de mentinere.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
August 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
misha71 spune:
La raport si eu: dupa 10 zile: -3 kg.
Uf! Da' greu mai dau jos. Si nici macar nu e asa de greu regimul asta de tinut.
Oi avea defectu' stricat din fabrica?
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
misha71 spune:
Mai, mai, lasati suculetzele si inghetatele de pe plaja si veniti la raport! Vezi Briana? Cind pisica nu-i acasa.... Hai si pune biciul pe noi, ca ne-a cam lasat ambitzul de inceput.
Eu raportez: am terminat regimul (prima tura, desigur) cu un total de
-3.3kg (adica inceput-80.7kg, final-77.4kg). Rusinica sa-mi fie, desi nu am calcat strimb decit o data (cu o inghetata ).
E bine si asa pt inceput. Oricum urmeaza tura a 2-a, insa dupa mentinere. Si asa plec in concediu, si sper sa fie mai usor.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
AYUMI spune:
Fetele ,ma primiti si pe mine?
Raportez 55 kg...va rog sa ma treceti in listuta.Targetul meu este de 50-51 kg,dar ma multumesc si cu 52.O sa incep de maine.
AYUMI spune:
Am uitat sa intreb:rosiile de maine de la pranz,le pot manca si crude sau trebuiesc neaparat fierte sau inabusite?
misha71 spune:
Ayumi eu le-am mincat numai crude, pt ca fierte nu-mi plac deloc. Le-am decojit, insa.
Bafta!
misha71 spune:
Briana cind vii din concediu ca se simte rau tare absenta ta pe aici. Nici un bici nu mai sta pe noi, nici o incurajare venita la timp ca sa nu calcam strimb.