Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
Nu am avut stare si m-am cintarit, asa de control (dupa prima zi). ce credeti? -1.4kg. Oare cine-i defect: eu sau cintarul?
INCREDIBIL!
misha71 spune:
Briana concediu placut!
Acum o sa plec nitel si eu de acasa. Miine seara o sa dau raportul cu ce am mai papat.
Pupici si weekend placut tuturor!
karra80 spune:
Pana azi - 3 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
uraaaaaaaaaaaaa
DECI am 62kg
Abia astept in continuare...dsi stiu de la turele trecute ca dau la incep mai mult iar spre sf cam putzin...ma motiveaza sa merg mai departe!
Spor la slabit!!!!!!!!!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
August 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Raluca_u spune:
vin si eu sa dau raportul
azi intram in saptamana 2. sotul a dat jos 4,5 kg eu 0,5 kg.
de tinut l-am tinut ca la carte, cantitatile de papa chiar mici si nimic la mine. surpriza nu e prea mare dar asta este, am mai incercat eu regimuri si degeaba. aia de la sala ma stiu cam toti, acum merg la step si la tae-bo se pare ca la mine organismul nu vrea sa dea jos.
ar avea de unde suficient dar...
am 1.62 si 66kg de 4 ani. acum 7 ani aveam 48 kg si apoi am inceput sa ma ingras si am ajuns la 66. am ramas insarcinata cu 66 kg, la o luna jumate de la nastere aveam 66 kg, cum am si acum ma rog azi dimineata aveam 65.5 kg. sport fac... asta este
tin si sapt asta ca cel putin mananc sanatos si mai da jos ionut ceva.
va pup.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
Salut
azi merg si la aerobic si apoi cred ca bag si o sauna.
jos cu kg
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
cgeea spune:
sal, de azi am nceput si noi: eu si sotul meu
Eu plec de la 66 kg la 1,74 m.
target: 60 kg (n-am mai avut mai putin de 60 de dinainte de fii-mea)
Sotul - n-are curaj sa se urce pe cantar, dar dupa burta cred ca are suta. Si are 1.78 m
Acu' sunt la ceaiul de dupa pranz. Si plec in targ acus-acus dupa ingrediente pentru cina.
Gea
pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102
misha71 spune:
dupa inca 2 zile: -200g .Total: 5 zile: -2,2KG
Insa continuam cu drag si "spor" (mai ales!)
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.