Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 6
Eftimie C. spune:
Scuze pentru mesajul lung de mai sus.
Va si va doresc un week-end minunat.Merg sa pregatesc bagajul pentru maine.Ne-auzim luni, la cafea
gusta spune:
Sincer trebuie sa scriu ca simt ca imi fuge lumea de sub picioare.Se pare ca Bert nu imi este asa aproape cum credeam si am ajuns sa ne certam azi ,cum nu am facut-o niciodata si deja ma gandesc serios ca ar fi bine sa ne vedem fiecare de drumul lui.El a plecat pe strada iar eu vreau sa se faca luni sa ma duc sa vad ce se va intampla in momentul in care plec de aici.Asta e numai am putere sa lupt si poate e mai bine asa .
Iertati-mi mesajul dar acuma chiar nu am cui sa ma plang si nici nu pot sa o sun pe mama ca ar fi soc pentru ea.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Cuscra imi pare tare rau ptr.toate problemele tale, nici nu stiu ce sa-ti spun...sper doar sa iei cea mai buna decizie. Fa ce crezi ca este mai bine ptr. tine si Mara. Eu sunt alaturi de tine si te sustin si cred ca si fetele la fel, de fapt sunt convinsa.
Crys si Dany
Delidana spune:
Ioana, esti o dulce! As vrea sa te vad in costum de baie, ca tare am impresia ca nu stii ce tipa bine esti. Si ce catel haios, parca e un pamatuf! Fetita ta a crescut tare mult de cind n-am mai vazut-o in poze, cel putin mie asa mi se pare.
Carmen E, multumesc pentru cuvintele frumoase. Cit despre "grasute", sotul meu mi-a zis ca el m-ar place si daca as avea 100 kg dar daca eu nu ma plac (si sint convinsa ca la 100 kg m-as uri) cum sa ma astept sa ma placa altcineva?
Carmen, cam tacuta azi. Sper ca bursuceii sint bine.
Tzuni, tot la munci?
Zuzi si Gusta, sa va mai treaca supararea.
Meniul de azi:
MD: 1 banana, 1 cana de ceai verde, 1 felie de piine neagra cu 2 feliute parizer+cascaval.
P: ciorba de pui, 1 cartof fiert cu 1 snitel, salata
Gustare: 1 mar
C: o salata, 1 kefir mare cu 1 felie piine neagra.
Eram atit de lesinata de foame cind am venit de la scoala incit a trebuit sa mai maninc ceva pe linga salata, altfel mi se facea rau. Oricum, strategia pe care am adoptat-o si de care sper sa ma tin este sa elimin dulciurile si sa maninc mai putin seara.
Am venit si 2 statii pe jos ca era frumos afara si oricum la ora aceea mijloacele de transport sint pline ochi.
Olo, cum ti-a mers azi? Ai reusit sa alergi?
Cornelia, Puskin, Roxa ce mai faceti fetelor, sper ca sinteti bine.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Meniul de azi:
- un ou fiert, o felie sunca de pui si o rosie
- un activia de baut
- un snitel mic de pui si salata de rosii, castraveti
- o inghetata
Delia ce faci,inveti? Si eu am de gand ca maine sa invat, in ultima vreme nu prea am avut timp si am ramas in urma.
Crys si Dany
Delidana spune:
Gusta, capul sus, miine o sa fie mai bine. Si eu tind sa fiu impulsiva citeodata si zic vorbe dure dar apoi dupa ce stau si o gindesc un pic si analizez situatia vad lucrurile mult mai bine. Eu zic ca n-are rost sa-ti strici casnicia pentru socru. Nu te mai duce la el si gata. In momentul in care tu iesi din peisaj poate intra cine trebuie (cumnati, cumnate, etc.)
Crys, inca mai citesc bibliografie....
Spor si tie la invatat.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carina spune:
Seara buna,
CarmenE: drum bun si mersi de complimente
Marilena: respira adanc si gandeste-te la ce e de facut. Mai bine maine dimineata: sleep on it.
Meniul din seara asta a fost pana la urma:http://andaoana.blogspot.com/2008/05/colacei-pufosi.html cu dulceata de coacaze negre si activia de baut.
Va recomand sa ii incercati. Sunt buni, au 1250 de calorii toata reteta si mie mi-au iesit 13.
Eu mai stau prin preajma ca am ordin de la fiica-mea sa ii fac biscuiti cu lamaie asa ca am de copt.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
meniul de azi:
-ceai, banana
-un colacel,
-orez brun cu piept de pui si salata de varza
-lapte cu fulgi de porumb
-o coada de peste cu lamaie,
-un mar
Marilena, treceti printr-o perioada mai grea, ar trebui sa fiti uniti si sa depasiti impreuna momentul. Discuta cu calm si nu lua decizii la suparare. Doamne ajuta, .
Cris, da, am scapat de febra si nu pot decat sa ma bucur, chiar daca nasul ii curge inca.
sa-ti raspund la intrebare: da, sunt profesoara de religie
Eftimie, week. placut, cu multa distractie!
Delia, sa ne spui cum ai rezolvat dilema cu prajitura, .
Ioana, sunteti frumoase! Delia a crescut vizibil, e o adevarata domnisoara, asa cocheta!
Zuzilici, imi pare rau pentru problemele tale, dar nu-mi fac griji: esti o femeie puternica si le ai pe toate sub control; asa te vad eu.
Diana, io am vazut pozele pe subiectul nostru, la mamici. Ai doi copii minunati, esti o mamica fericita!
Anda, super colaceii! Mi-ai facut o pofta...
Cati a papat Carina? :)
Musai sa pozezi si biscuitii cu lamaie!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Delidana spune:
Carmen, dilema nu era de prajitura, la ea s-a ajuns asa, pe masura ce-am tot discutat , problema era ce servesti in oras atunci cind esti invitata si nu vrei sa mai maninci prostii ci o gustare/ mincare sanatoasa. Si fetele mi-au dat niste solutii foarte bune: salata de fructe fara frisca, ceai, sau, vorba lui Olo, Perrier cu lamiie (adica apa minerala ).
Anda, ce bine ar arata colaceii aia linga o cana de lapte cu cacao, dimineata! Gata, ma duc la culcare pina nu ma apuca foamea si ma apuc sa scotocesc prin frigider, mai ales ca soacra-mea a cumparat inghetata!