Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Nici nu stiu ce vreau sa va zic dar incerc .
Claudia poate nu este nimic serios ,multa sanatate.
Delia eu de obicei beau un cola light si uneori mai scap si ceva dulce.
Nastad multa bafta cu operatia.
Olo asa sa iti incurajezi colega.
Carmen apar cu poza numai sa vina acasa omul din dotare.
Eu numai imi planific nimic ca nu imi iese nimic,azi mi-am gasit socru pe strada si nu va zic cum l-am dus acasa si ca era sa imi cada jos si eu pe langa el,debea il astept pe om si sa discutam serios si cu frati lor ce vor ca eu una singura numai pot.AM avut noroc de 2 doamne ca m-au ajutat si l-am asezat pe o bordura ,am picioarele umflate si imi vine sa urlu de dureri iar de spate imi vine sa ma intind pe jos ca sarpele.Da eu tot astept soarele pe strada mea si poate o sa vina odata.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gusta, imi pare rau ca iar ai probleme cu socrul. Asa cum ai zis, cel mai bine e sa vorbesti cu sotul si impreuna sa gasiti o rezolvare.
Carmen, sa stii ca nu prea ma pricep la numarat calorii. Ce anume as putea sa scad (din meniul de azi de exemplu) in asa fel incit sa-mi permit o inghetata?
Meniul:
MD: 1 banana, cereale cu lapte
P: citeva linguri de piure de cartofi cu 3 aripioare de pui, salata de varza
Gustare: 1 mar
C: o salata din ceapa verde, ridichi, rosii, castraveti - cu otet, ulei de masline si un pic de sare.
Tocmai am facut cam jumate de ora de gimnastica + 100 abdomene si citeva exercitii de yoga.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Am terminat de facut bagajul lui Dany pentru la tara si deja imi este dor de el si nici nu a plecat Sunt dusa, dar pleca f. rar fara noi si imi este tare greu, dar este bine sa mai plece si asa. Of... Il tot doftoricesc, i-am luat vit. c si oscilo, deja vad ca este mai bine.
Claudia dar ti-ai luat...sa le porti sanatoasa. Ce fac baietii?
Delia eu asi cere o salata de fructe si o apa sau un pepsi light. Spor la invatat.
Cuscra ai incredere, o sa apara soarele si pe strada ta
Carmen sanatate baietilor. Si te pregatesti ptr. inceperea serviciului....in ce domeniu lucrezi?
Ioana sa stii ca imi face placere sa citesc tot ce scrii...cum ti-au zis si fetele, esti o persoana deosebita si te admir. Si DA esti de adimirat, nu intalnesti prea des o persoana cu suflet asa de mare.
Nastad bafta si sanatate lui Dorulet.
Crys si Dany
mephala30 spune:
Delia, la meniul pe care l-ai avut azi, poti sa-ti permiti linistita o inghetata. Ai mancat putin, de regula, meniurile tale erau mai consistente.
Cris, lucrez in invatamant.
Marilena, imi pare rau...poate gasiti o rezolvare, pune piciorul in prag, nu se mai poate asa...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Tzuni spune:
Delia, io zic sa ceri cea mai mare prajitura si "din greseala" sa o dai pe jos!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delidana spune:
Si ce ma fac daca imi cumpara alta?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Si ce ma fac daca imi cumpara alta?
o ceri pe cea mai mare si cea mai scumpa.
sau...da-te gravida cu greturi si mofturi!
...sau spui ca tocmai vii de la dentist, ti-ai facut o lucrare si ti se interzice sa bei / mananci in urmatoarele 3 ore
....sau spui ca tu vrei prajitura la pachet, ca te doare stomacul in momentul ala.
....sau spui ca ai diaree si sa nu insiste ca faci urat!
...sau spui ca nu poti sa mananci prajituri pt ca te gandesti la saracia din Somalia
...sau ii spui ca nu mananci prajitura pe care ti-o cumpara, pt ca i-o duci unei prietene de pe DC...una pe nume Tzuni!
....de-aici pun taxa pe idei!
Delidana spune:
Tzuni, esti tare, ce sa mai!
Da' vad ca ai antrenament la chestii d-astea.
Tzuni spune:
Nu, Delia, ca io nu refuz NICIODATA o prajitura! Ba mai cer si supliment si pachet pt acasa...
Sa ne spui ce alegi pana la urma...
Delidana spune:
Esti periculoasa, mai Tzuni. Deci daca te invit la cofetarie risc sa ramin fara parale. Bine ca la cofetarie nu se face abonament...