Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Neatza, poftiti la cafele si ceaiuri. Prajitura/fursecurile/biscuitii le pregateste Anda, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
CRISCOSTY spune:
Neata, Carmen...neata, fetele! Eu servesc o cafea sa ma trezesc, ne-am culcat la 3, au fost niste prieteni la noi....de, am profitat ca nu a fost Dany acasa. Am jucat table si de n-am vb, de ma doare gura acum Azi ne vine baiatul acasa si dabea asteptam. Voi ce faceti? Ce planuri aveti azi? O zi buna plina de soare va doresc
Cuscra
Crys si Dany
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Nevralgia s-a transformat intr-un mic abces (asa cum ma asteptam-s-a intamplat si anul trecut). Slava Domnului ca maine merg la doctor.
La Multi Ani, Timeea! sa fii sanatoasa, fericita si plina de noroc! Diana sa ai parte numai de bucurii de la cei 2 ingerasi ai tai
Gusta sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna pentru Mara, in primul rand, dar si pentru tine. Suntem alaturi de tine.
Ieri am ciugulit un pic de branza, niste masline, un pic de pilaf cu ciuperci (supergustos), niste cozonac si coliva. Acasa, seara am mancat niste telemea de vaca cu castraveti si o jumatate de corn de secara. In plus am mancat niste rulada de cacao cu crema de caise (cumparata, nu facuta).
Acum va las ca trebuie sa plec. Am de trebaluit un pic la masina (pentru ITP), asa ca revin diseara (sper).
Va pup pe toate
Delidana spune:
Salutare,
Gusta, si iti trimit un gind bun, ca altceva nu stiu ce as mai putea sa zic.
Carmen, am ramas datoare cu programul de ieri.
Aseara am fost la "Noaptea Muzeelor" - un eveniment ce se desfasoara pe parcursul unei nopti cind poti vizita gratis vreo 12 muzee din Bucuresti.
Am fost cu niste colege si am reusit sa vizitam doar 3 pentru ca la intrare erau niste coooozi... Am fost la Muzeul Antipa, Muzeul de Arta si Muzeul Taranului Roman. Am ajuns acasa pe la 12.30. Cred ca ne-ar fi trebuit mai mult de-o noapte sa le vizitam pe toate. Muzeul de Arta:
- picturi foarte frumoase (ca sa nu mai zic de ramele lor) insa lumina foarte prost plasata in asa fel incit pe tablourile foarte mari se reflecta aiurea.
- o d-na supraveghetoare s-a luat de noi pe un ton cam obraznic ca sintem prea aproape de exponate.
- cel mai mult m-au impresionat niste picturi de El Greco (niste culori extraordinare, cel putin mie asa mi s-au parut).
Muzeul Taranului Roman:
- foarte multa lume, restaurant afara in aer liber, mirosea a mincare
- Expozitie cu vinzare; o ie costa de la 200 lei noi in sus
- o d-na supraveghetoare a inceput sa se rasteasca la oameni pentru ca paseau (fara sa-si dea seama) pe un covoras vechi, expus chiar pe jos, in mijlocul drumului. De ce n-au pus niste stilpi cu sfoara de jur-imprejur, nu stiu...
- am vazut o casa frumoasa din lemn din judetul Dolj pe care am admirat-o de la usa pentru ca aici le-a dat prin cap sa puna sfori la intrare sa nu intre lumea. Avea usile deschise si se putea vedea totul inauntru. Foarte frumoasa.
Muzeul Antipa:
- animale impaiate, citeva oase de dinozauri, melci si alte vietati la borcan (adica in formol ), o piele de anaconda luuuuunga rau.
Si trafic, peste tot masini, oameni, aglomeratie.
Am ramas datoare cu meniul de ieri:
MD: capsuni, 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: ciorba de pui, 1 cartof fiert cu 1 snitel, salata
C: 2 snitele mici cu 2 feliute de cascaval.
Crys, o zi frumoasa si tie!
Violeta, mare pacoste cu maselele astea, of. Sper sa scapi de durere cit mai curind.
Zuzi, nasoala situatia, intr-adevar, dar vad ca sotul iti este alaturi si tu esti optimista si asta e foarte important.
Roxa, te-am dat disparuta!
Puskin, tot prin delegatii?
Olo, .
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
La multi ani Timeea!
Diana, petrecere frumoasa si sa-ti traiasca copiii sanatosi!
Delia, ce seara culturala ai avut, .
revin diseara, e frumos afara, am iesit la plimbare dimineatza, iesim o tura si dupa amiaza, in parc cu bicicleta.
O duminica frumoasa!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
CRISCOSTY spune:
LA MULTI ANI, TIMEEA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA! PETRECERE FRUMOASA, DIANA!
Crys si Dany
Zuzilici spune:
LA MULTI ANI TIMEEA! Sanatate, fericire, noroc si de cadouri frumoase sa ai parte. Diana si distractie maxima va doresc.
Delidana este ca serviciile in Ro lasa de dorit? Zau ca tu macar esti de-a casei dar ce zic turistii straini de toate chestiile astea? Uf! asa de rau imi pare ca nu stim sa scapam de mentalitatea asta invechita si dictatoriala. In orice caz sper ca ai sa mai participi la astfel de nocturne. Mi mi se par tare si sincera sa fiu nici n-am stiut ca exista asa ceva in RO.Pentru asta o bila alba de la mine.
Violeta tot asa cu dureri? Of, nici nu-i de mirare daca zici ca ai abces. Dar sincer iti spun ca dentistul nu se baga pana nu dispare abcesul. Asa ca in prima faca o sa-ti de-a antibiotice si dupa va mai vedeti. Eu zic ca daca ai in casa poate n-ar strica sa iei singurica pana ajungi la el. Te si-o zi buna iti doresc. Apropos ce mai stii de sorela Dordia?
Marilena imi pare rau ca te-ai hotarat doar sa ne citesti. Te-astept marti s afi mai optimista. Gandeste si tu mai pozitiv si-ai sa vezi ca lucruri bune ti se vor intampla. Eu inca mai sper la un make-out pasional dupa tot "zgomotul" asta din nimic. Sincer eu daca as fi in locul tau as fii de mie de ori mai draguta si mai atenta cu Bert. Acum are el nevoie de intelegerea ta de femeie inteligenta care nu se lasa doborata de orice "boare". Stii tu vorba aia: "Linge-mi buzele cand imi sunt amare, caci cand sunt dulci mi le ling si singur" ? Ei cam asa il vad eu acum cu buze amare. si mai e o chesti pe care nu trebuie s-o uiti la barbati: Au si ei mandria lor. Acum poate ca nu vorbeste cu tine din "prostie" ca stie c-a gresit dar vrea sa faca pe cocosul. Asa ca mai zic o data "fii desteapta" pregateste-i un mic dejun mai special, o prajiturica favorita, ce crezi tu ca i-ar place si-ai sa vezi cum o sa-si revina.
Poate ca pe tine o sa te doara si-ai sa zici ceva de genul: Dar si eu sunt suparata si am motive, mie cine-mi pregateste prajiturica??? Sincer o sa vina ziua cand o sa ti-o pregateasca el dar sub cu totul alta forma. Ai sa vezi! Ai incredere! Si chiar daca-s cinica tot iti spun ca socrul tau n-o sa traiasca cat lumea si dupa ce moare n-ai sa mai fi decat tu, Mara si Bert. Atunci o sa razi de toate aceste incidente si-ai sa te feliciti ca nu ti-ai destramat casnicia doar penrtu ca asa au vrut altii, ai sa vezi.
Fruntea sus si fi barbata! Eu te imbratisez cu drag si te pup si sper sa intelegi ca nu-ti vrem decat binele atat tie cat si Marei.
Vik te-ai suparat pe mine? N-ai scris nika de-aseara. Ori ai plecat la again? Stii eu nu mai stiu ce-am scris ca patit soacra-mea dar va zic acum mai sigur c-a fost accident vascular. Pai dupa spusele tale la urmatorul ma imbrac in negru? Primul la avut acum 4 ani si s-a recuperat, al doilea acum si are semi-pareza care sincer incepe sa dea inapoi. Merge din ce in ce mai bine, dar nu singura. Deci tot cu pampers stam. Si decoi al treilea e fatal. Of sper sa nu se intample prea curand.
Mephala distractie placuta in parc cu sa nu uiti sa faci poze.
Fetelor o zi buna va doresc si revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Okey, si-acum sa fac apelul.
Rolo pe unde mi-ai disparut?
Olo tu esti mai activa de la munca decat de-acasa, vad. Ce planuri ai pentru ziua de azi?
Tzuni e om al muncii asa ca nu m-ar mira sa scrie c-a fost la munca azi.
Ruxandra sper ca esti bine chiar daca foarte ocupata.
Anda sigura ii pregateste Carinei alte bunatati.
Claudia se gandeste la mami ei si are grija de puiuti. Ori si-a mai comandat ceva on-line. Asteptam poze cu noua achizitie.
MamicaDulce esti pe baricade sau nu? N-ai mai scris de mult nici tu. Spor la invatat ca ai nevoie.
Tlaura ai plecat la plaja sau cum? Sper ca te simti bine.
Crys felicitari pentru noaptea de "table' si sincer ai rezistat eroic fara Dany acasa. S-ar putea sa-ti placa si sa-l mai lasi la buni vara asta. Abia aspet impresiile lui si-ale tale la intoarcerea lui. Cred c-o sa aibe o graza de povestit.
Dragelor mi s-a trezit casa asa ca ma retrag. Vorbim mai tarziu daca am vreme.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
vikinga spune:
Ah Zuzi cum sa ma supar pe tine draga dea mea Eu-s mai tot timpul cu gura pina la urechi asa ca stiu de gulma. Imi place ca esti optimista si in situatia data te tii bine moral. O sa treaca si perioada asta. Nu stiu exact cum e cu accidentele vasculare, asa din auzite si ce am mai vazut din jur. Chiar daca soacra ta pare in limite normale, sa stii ca e afectat serios si neurologic. Stiu ca e gteu, dar incearca sa ignori ce zice. Ce mai auzisem inceputul bolii alzheimer apare prin reactii de genul descrise de tine. Posesivitate fata de copii, disconfort total in preajma altora pina la ura. Habar nu am cum e, sunt doar vorbe, dar sigur e ca e o femeie bolnava fizic si afectata si psihic, un atac cerebral nu are cum sa nu fi afectat ceva pe acolo. Multa putere in continuare!Gusta multa putere si tie! Ma bucur ca nu te-ai suparat prea tare, ca un pic tot te-ai bosumflat de ti-ai propus sa nu mai scrii citeva zile(iar fuga de pe subiect, sora cu fuga in romania, te tii numai de alergaturi, uite de aia nu ai timp de jogging). Imi cer scuze, nu era treaba mea sa ma bag in treburile altora, mai ales intr-o perioada asa sensibila. Daca vrei sa mai schimbam o vorba pe privat, cine stie poate par enervanta dar poate te pot ajuta cumva:)Mephala citisem de copiii emo acum citeva zile in evenimentul zilei..asa e..meseria de parinte e cea mai grea! Mi-a placut ce a zis o tipa pe subiectul cu pricina, cica suntem angajati in mii de proiecte care de care mai importante si esuam in cel ma important proiect al vietii: copiii. Bine zis.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Asa, revenind la cura noastra cea de toate zilele..Ma mentin sub 72, ma tin si de meniuri cit de cit, vineri am fost la ziua unei amice, un gen de Carina a noastra, si am mincat o felie de tort de ciocolata, nu f cremos, dar bun rau, mi-a facut limba valuri in gura:)))) hahah ce senzatie cind nu maninci ciocolata citeva zile-o sapt si papi pe urma un tort bun....wooooww e extaz!Meniu ieri:MD: o ceasca de korn flakes fitness cu juma de mar si 2 linguri de iaurtP: 2 felii de piine de vatra cu rosii, castraveti, salata, ceapa verde si 25gr pate dietetic, o felie cascaval 15%, o felie roast beafG: cafea cu lapte si o portie medie de placinta de brinzaC: platou de fructe de mare(homar, languste, scampi, raci, scoici) cu ceva salata si un sos. plus un pahar de vin alb.Meniu azi:MD:o felie de piine neagra cu dulceata de capsuni dieteticaP: o mincarica de varza(un alt soi de varza, nu-i stiu cum ii zice pe romaneste) cu ardei iute, ardei gras, ceapa verde, usturoi, fara ulei, doar inabusita in apa minerala, 3 snitele medii de curcan picant la grillG: pepene rosu si galbenC: cred ca am sa-mi fac un coktail de tuna picant.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo