ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Multumesc ca va ganditi la noi. Acum este bine galusca. A facut indigestie de la un mic pe care nu avea voie sa-l pape, dar ai mei parinti . Target:20iun cand plecam ca sa fiu ca o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

BUNA LA FETIZE...EU DE ASTAZI AM INCEPUT "SUPERDIETA",NU CEA "DISOCIATA",DA MAI MULTE REZULTATE GARANTAT PE MINE,NORMAL CA O SA IAU SI CEVA INTEGRATORI PE LINGA,ASA CA NU VA SUPARATI CA NU MA INSCRIU IN TABEL AICI CA FIGUREZ DEJA LA SUPERDIETA...DECI CARE VRETI SA O PROBATI SUNTETI INVITATE A COPIARLA...SPOR LA SLABIT FETIZELEEEEEEEE ...sper sa am cu ce ma lauda in curind

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

eu nu am un deadline anume, vreau sa scap de 2 kg cat mai repede posibil. sa incap iar in hainele mele. mai ales, ca a venit caldura.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by oanab125

eu nu am un deadline anume, vreau sa scap de 2 kg cat mai repede posibil. sa incap iar in hainele mele. mai ales, ca a venit caldura.

Matei si Ilinca

2 kg? Piece of cake! Fericita trebuie sa fii....Pai, ce n-as da si eu sa ma desparta de greutatea ideala numai 2 kg. Nu-i asa, Breto, c-ar fi frumos ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Este si Elena pe listuta acum, am schimbat si termenul agresiv "deadline"....alte sugestii?

1. Nora- 1,62m; 70kg.....target:65kg pana la 1 iulie; 42 ani
2. Ioana- 1,63m; 61kg....target:55kg pana la 20 iunie; 29 ani
3. Oana- 1,70m; 63kg.....target:61kg cat mai repede :-); 32 ani
4. Lilina- 1,71m; 63kg....target:58kg pana la 1 iulie; 30 ani
5. Tatiana- 1,68m; 60kg....target:57kg pana in we 7-8 iunie; 24 ani
6. Elena- 1,70m; 78kg....target:70kg pana la 1 iulie
7.
8.
9.

Ioana, ma bucur ca e ok mititica ta
Oana, cum a zis si Nora...2 kg sunt floare la ureche...esti o fericita...

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:

Matei si Ilinca

2 kg? Piece of cake! Fericita trebuie sa fii....Pai, ce n-as da si eu sa ma desparta de greutatea ideala numai 2 kg. Nu-i asa, Breto, c-ar fi frumos ?

Nora

Start superdieta-16.03.2008: 80 kg
27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
Start regim disociat: 10.05-70 kg
Target: 01.07-65kg
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

..eu 2kg nici nu le-as baga in seama....pe mine ma preocupa nu 2kg...ci peste 20...ce mica mare diferenta...v- veni si rindul nostru "poate"..sa ne preocupe 2 kg plus sau minus...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

quote:
Originally posted by nora2005

quote:

Matei si Ilinca

Nora

..eu 2kg nici nu le-as baga in seama....pe mine ma preocupa nu 2kg...ci peste 20...ce mica mare diferenta...v- veni si rindul nostru "poate"..sa ne preocupe 2 kg plus sau minus...

Of, course, Breto...am prestat 3 oua (erau mici, gainile mamei sunt mai putin voinice)... disociat am zis, disociat papat...si acum repede liv52

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Deci nu-i corect!!! Unde a disparut subiectul nostru? Nu inteleg de ce l-au sters de tot? Puteau sa-l inchida si sa nu mai fie deschis altul dar sa ramana sa vedem si noi ce si cum.S-a terminat in coada de peste....daca era sa faca asa de rau pastilele alea de ce nu au lasat sa vedem si noi,care n-am apucat a lua! Sa nu avem probleme! Eu nici nu stiu ce sa mai cred...sa fac!

VREAU SA CITESC PANA LA FINALUL DISCUTIEI!!! Asa mi se pare corect! Ca sa pot lua o decizie...sunt sau nu bune! Eu tind sa cred ca sunt! Pt ca rau se feci imediat asa cum au facut pers. binevoitoare!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana

Deci nu-i corect!!! Unde a disparut subiectul nostru? Nu inteleg de ce l-au sters de tot? Puteau sa-l inchida si sa nu mai fie deschis altul dar sa ramana sa vedem si noi ce si cum.S-a terminat in coada de peste....daca era sa faca asa de rau pastilele alea de ce nu au lasat sa vedem si noi,care n-am apucat a lua! Sa nu avem probleme! Eu nici nu stiu ce sa mai cred...sa fac!

VREAU SA CITESC PANA LA FINALUL DISCUTIEI!!! Asa mi se pare corect! Ca sa pot lua o decizie...sunt sau nu bune! Eu tind sa cred ca sunt! Pt ca rau se feci imediat asa cum au facut pers. binevoitoare!!!

GeorGiana de Stefan Daniel (17 august 2005) si Luca Serban(6 iulie 2007)

www.gianadedu.shutterfly.com/action/" target="_blank">POZE

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Giana, gata, a trecut...Hai sa lasam in urma, daca asa s-a decis. Sunt forte carora nu te poti opuse, pentru ca au cheia.
Nu conteaza si parerea cititorilor...

In alta ordine de idei, sa va spun ceva.

Orele organelor - 15.04.08 de Romulus Popescu, parapsiholog. Traim cu totii īntr-un univers ciclic. Totul īn jurul nostru se repeta: sec, min, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bataile inimii... Viata e formata dintr-o īntreaga gama de cicluri care creeaza o adev simfonie. Adaugam īn fiecare zi cīte o caramida la zidul vietii noastre. Daca reusim sa mentinem un ritm corect īn int si īn afara noastra, “concertul” pe care-l sustinem aici, pe Pamīnt, va fi unul lung si melodios. Dar, ca sa reusim asta, trebuie sa stim cum.
Un mecanism important al corpului este bioritmul cotidian al organelor interne. Despre bioritmul corpului uman s-a scris destul de mult, dar despre cel al organelor interne, mult mai putin. Johanna Paungger si Thomas Poppe, īn cartea “Aus eigener kraft”, fac o descriere amanuntita a ritmului functiilor organelor noastre interne.
Autorii afirma ca fiecare dintre organele corpului are o activitate max timp de 2 ore pe zi, dupa cum urmeaza:
vezica biliara; (23:00-1:00)
ficatul (1:00-3:00)
plamīnii (3:00-5:00)
intestinul gros (5:00-7:00)
stomacul (7:00-9:00)
splina si pancreasul (9:00-11:00)
inima (11:00-13:00)
intestinul subtire (13:00-15:00)
vezica urinara (15:00-17:00)
rinichii (17:00-19:00)
circulatia sangvina (19:00-21:00)
iar o acumulare generala de energie se face īntre orele 21:00 si 23:00.

Breto, tie cind ti-e foame cel mai tare ? Coincide?

Nora

Mergi la inceput