Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Doamnaaaaaaaa, maine la concurs tre sa venim in shlipi?
neaparat,
![](icon_smile_approve.gif)
_
Carmen, cu
![](cavaler.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delidana spune:
Da' fara are ceva?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Da' fara are ceva?
te primim si fara...
![](balconu.gif)
_
Carmen, cu
![](cavaler.gif)
![](copilas.gif)
Delidana spune:
Mey, n-am zis nimic de sutien dar am retinut optiunea.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
M-am gindit la concursul asta sa bagam si o pedeapsa, daca tot ne jucam. Serios acum, pai mai ca patos am juca o septica de frica sa nu pierdem, ca la noi la concurs e lejeritate mare. Sa zicem pedeapsa pt ultima clasata: poza la bikini ori sa poarte titulatura de "grasa" timp de o luna:))Zic asta pt ca duminica dimineata aveam 73kg..
Sunt o mare nesimtita. Ori poate mi s-a urcat la cap de cind am slabit si nefiind atit de disperata nu mai sunt consecventa ca inainte. Ajunsesm la 72 cu chiu cu vai si duminica 73! Asta pt ca la disco in loc sa-mi vad de apa minerala si sekt auf ice, un drink mai slabut in calorii, am dat-o cu fetele mele in party si ne-am facut de cap cu pinna colada! Bomba calorica! Cred ca nu e alt coktail mai boombastic ca asta! Dar dulce si buuuun yuummmy. Normal o capirina cu multa lamiie mi-ar fi stat in git. Pe urma ajung acasa pe la 3-4 si m-a razbit si o foame! Asta e cel mai mare pericol pt mine: sa maninc seara. Noaptea nu mai vorbesc!! Si cum eram in toate bune am papat in voie una alta, well ma simteam doar asa de bine
. Dimineata 73!Asa nu se mai poate. Dar deloc.Meniu azi:MD: salata de fructe: caspunele, mar, pepene fara dressing fara nimic.P: ciabata cu rucola si rosii(asa coapta) cu o feliuta de sunca praga f slaba, impanat cu frunze de salata, feliute de castravete, rosii si ardei grasG: iaurt 0.1% o ceascaC: pui la punga(o bucata d epiept) +legume tot la punga(conopida, morcov) Azi nu am ciugulit nimic in plus, m-am abtinut eroic la chestioarele ce mai pica. Ca astea ingrasa fara sa ne dam seama. M-am lasat de alune.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
noapte buna frumuselele! eu in mod cert nu voi posta zilnic meniul, pt ca sotu vrea pe 30 mai sa plecam la mare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mephala30 spune:
Buna dimineatza, la si ceai.
Raport: 60.8 kg
vad ca nu s-a mai inscris nimeni in concurs, avem echipele formate, cateva reguli de bun simt si start concurs!!!
Bafta tuturor!
Reguli de bun simt:
-sa postam meniul cand avem timp, nu e obligat nimeni s-o faca zilnic (asa ar fi ideal, dar nu se poate)
-sa slabim mancand sanatos, reducand din tentatii
Vik, nu sunt de acord cu pedeapsa, nu mi se pare constructiva.
Sa vedem si parerea fetelor.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
(pt. ieri, cu scuzele de rigoare, )
La multi ani, Cris! Anky, sanatate puiului scump si frumos si tot ce-si doreste!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
rolo spune:
Neatza gagici,
Nu am disparut doar ca iar sunt pana peste cap la job. Vinerea viitoare plec in spania si trebuie sa imi las totul in ordine pe aici.
Mi-am cumparat cartea "Esti ceea ce mananci" si m-am apucat de citit, asa ca nu ma bag la concurs acum. Oricum nu am de gand sa raman o luna cu porecla "grasa"
Mephala, am vazut pozele, placut muuuult. Meserias aparat ti-ai luat. La Multi Ani Cris !! cu intarziere si din partea mea. Anki, sa iti traiasca puiul frumos si cuminte.
Tzuniiii si io vreau 4 randuri a cate 6 coloane de pupici. Pliiiiiz
Viu mai incolo (sa verific daca i-am primit )
hcclara spune:
'Neata!
Anky la multi ani pt Cris, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! ati ajuns acasa? cum va merge?
Marilena, si Marc a avut o vanataie in frunte si pe zi ce trece tot mai urata se facea la culoare, am crezut ca nu-i mai dispare odata!are Mara vacanta saptamana asta sau la voi nu e vacanta?
Anda, asa sunt copii rautaciosi uneori, imi imaginez ca a suferit Carina! tinem pumnii sa castigi masina!!!
Zuzi, data viitoare il fac mai dulce si nu mai pun praf de copt ca mie nu-mi prea plac la gust praji cu praf de copt, imi ies intotdeauna prea amare, sau pun eu prea mult praf de copt! insa am reusit sa-l rolez si sa-l tai si a aratat ft bine! n-am poze, insa semana cu al Andei din poza!
Ioana, ce frumos ai povestit!
Hopes, plimbareala placuta cu sorela!
Crys, sa stapanesti sanatoasa cumparaturile!
Carmen, frumoase poze!
Ma pun sa-i calc o camasa lui barbatu-meu iar apoi ma pregatesc sa plec cu copii la gradina zoologica!
raport:67.4
Multa bafta in concurs!
va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!!
Tzuni, vazut reclama la ochelari de soare! frumos manechinul cu ochelarii!