Nou stil de viatza (207)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Violeta stiu ca ai cerut un raspuns de la cealalta Carmen, dar eu am auzit prima Bineinteles ca poti posta meniul si trebuie sa dai raportul saptamanal.Si mai e o conditie: trebuie sa faci galerie fetelor Mai ales mie care sunt lenesa subietului
Anky m-a omorat Cris cu freza lui zburlita Din fotografii bag de seam, ca s-a distrat tare bine si a primit multe daruri
Hei si noi suntem fani Thomas&Friends!
Zuzilici n-am plecat in parc pentru ca Edi mi-a facut febra 40 si am tremurat langa el pana si-a facut medicamentul efect.Apoi a transpirat bine si mi-a cerut gogosi Sa traiti, am executat comanda imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anky bine ati revenit acasa, urez si eu intarziere la multi ani Cris! Am vazut si pozele, imi place la nebunie cea in care este rege
Zuzi cand vad si eu ce frumos lucreaza Dany la gradi nu-mi vine sa cred. Pe mine m-a impresionat ce frumos au facut o felicitare de Paste si cum au vopsit ouale. Ma mir pe zi ce trece cate progrese face si cate stie, dar asta este generatia de acum..precoce. Succes la concurs si tie
Tzuni vad ca va pregatiti de plaja...pe cand vacanta?
Violeta tin pumnii maine.
Dordia asa este, nu trebuie sa te gandesti la slabit acum, dar ai grija ca acul cantarului se poate ridica iar...dar sunt sigura ca tu stii asta
Carmen E sanatate puiului.
Cuscra ca face cucuiul Marei? A trecut? Tu cum esti azi?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Meniul de azi:

- o cafea si o felie graham cu pateu vegetal
- un iaurt activia de baut si o banana
- un ardei umplut cu carne de pui cu smantana degresata
- cateva capsuni

Crys si Dany

Mergi la inceput

Colega Carmen, ai grija sa nu scapi in gogosi ca sar cu biciul, ai inteles? De la ce face Edi febra, de la gat? Ii dai antibiotic?
Carmen concursul asta tine 1 luna jumate? Ca acum m-am uitat pe prima pagina. Vreau sa-mi pun ca target 80-82 kg, de aceea te intreb, sa stiu daca pot

Crys si Dany

Mergi la inceput

Claudia merci Ai fost la zoo?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cris saptamana trecuta edi tusea sec.I-am dat ceva siropel si a incetat.Duminica l-am simtit cam fornait si ma gandeam ca vine raceala si iata ca a sosit.Mai multe nu stiu.Nu acuza dureri de gat si nici nasul nu-i curge, dar are ochii impaienjaniti si face febra.
Si da, am dat iama in gogosi, ba am mai pus si gem deasupra .Loviti fara mila.

Mergi la inceput

Daaaa? Atunci tine aici si asta ptr. gemul de deasupra Sanatate lui Edi, sa se faca repede bine.

Merg sa-l pregatesc pe Dany de nani.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Violeta, ti-a raspuns cealalta C., , raport saptamanal, ca si pana acum si daca ai timp, postezi meniul.

Cris, da, e cel mai lung concurs, o luna jumate, special, sa ne mobilizam si sa scapam o data pentru totdeauna, , de surplusul dizgratios.

Eftimie, vezi ca scot si io biciul, tu nu cunosti metoda pacalirii unui copil? Vrei gogosele? iti face maine mami, caci e tarziu, acum papi cutare (ce ai tu prin bucatarie) si apoi ne jucam impreuna jocul x.
Sanatate lui Edi, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup, frumoaselor!

EftimieC, Criscosty, multumim pt aprecierile la adresalu fi-mea. La mare mergem cam peste o luna. Bagam o Vama Veche scurta...

Zuzilici, nu-s zgarcita cu pozele, da nu mai aveam baterie in aparatul foto. Jur.

Rolo, nu te-am uitat. Ia tine aici de la baba-Tzuni:

Delidana, hai ca incet-incet ma ajungi! La kile...

Mephala, incep concursul cu 72. Rushine! Imi intarzie si rushii si sunt ca un balon....Ma dor si sanii de mor.... Ooooof! Bine ca sunt vesela!

Anky, sa-ti traiasca Cris, sa fie fericit si norocos in viata!

De cateva zile insista un domn sa ma cunoasca. Am refuzat sa ma intalnesc cu el pt ca...sunt grasa. Lui i-amspus ca-s ocupata

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Am revenit!

Nu a mai scris nimeni?

Da' eu ce-s soro mai sus? Invizivbila?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput