Nou stil de viatza (207)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

CarmenE multumesc de intrebare, Bella e bine. A inceput sa rupa cuvinte ca sa zic asa. Mi se pare mai vorbareata in ultima vreme. Mi-a adus flori de ziua mamei si la gradinita ro. de la biserica mi-a facut o felicitare in forma de inimioara pe care au liput diterite hartii colorate si decupate frumos. Eu de exemplu am abut lipita pe inimioara un trifoi cu 4 foi.
ZSingura chestie care nu prea ne-a palcut a fost faptul ca era scris pe ea "I love you, Mom". Asta in conditiile in care gradi e RO. si incerci sa duci copilul acolo ca sa invete RO.
In rest e o alintata. Are momente cand ma inteleg cu ea perfect are momente cand isi da in petec si se incapataneaza sa faca numai cum vrea ea. Dar creste, parca prea repede as zice.

Eu zic daca tot ai problema ca n-ar strica sa scoti "instromentul" si sa te pui pe treaba draguta. Ca e vremea de bb2. Gata te-ai distrat destul.
Sanatate multa piticului.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Crys, pui de Anky, multa sanatate si noroc!

Raportez: 69 kg. Rusine sa-mi fie, asta e...lenea e mare si nu ma pot mobiliza sa ma apuc de sport.
Nu ma dati disparuta dar zilele astea sint mai fara chef.

Anda, am incercat si eu sa te votez dar ma apuca lehamitea sind vad ca trebuie sa ma inregistrez. Alta metoda nu exista?

Pupici.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor,multumim mult pentru urarile la adresa lui Cris.
Noi ne-am intors duminica si ma simt tot naspa, cu nasul infundat.Am urmat tratamentul prescris de medici, insa fara nici un rezultat,solutia fiind operatia cornetelor nazale.
Merg pe 19 la ORL aici sa vad ce si cum mai departe.Miine ar trebui sa incep si orele de step dar nu le pot tine ca nu m-ar auzii nimeni ce vorbesc asa fonfaita.M-am saturat...
Succes la slabit,vad ca vreti sa o puneti de un nou concurs.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,incerc si eu sa te votez.Imi pare rau ca nu ne-am intilnit dar in starea asta nu am avut chef de nimic,nu mi-am vazut nici prietenii,am stat cu bunica-mea mai tot timpul.Ma revansez la vara.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!!

Wow...concurs...ce ma tenteaza...dar din pacate tb sa manac pt ca alaptez...dar...pot sa ma spovedesc: Am ajuns la spital la nascare...umflata rau...cu 107 kg. Cand m-am intors acasa aveam 97.6 iar acum 2 zile 97.1...deci...e ceva avand in vedere ca am bagat la dulciuri...vreo 4 cozonaci in 4-5 zile, + prajituri...etc.
O sa urmaresc...si poate dau si eu raportul...macar stagnare sa fie pe perioada alaptatului...dar poate o sa si dau jos...ca de ieri am renuntat in proportie de 85% la dulciuri.

Nastad...condoleante...nu stiu daca ti-am spus dar acum mi-am amintit... si Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Tzuni...e mortala fi'ta cu ochelarii aia!!!
Anda....votat!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vik, asa-s io, mai serioasa, iau totul personal si nu gust glumele facute dimineatza...

Anky, bine-ai revenit. Faine cadouri si Cris e un scump.

cine se mai inscrie in concurs? Avem o concurenta fara pereche, : Olo.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani Cris!, Anky sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos, iar voi sa va bucurati de el!

Gusta azi am fost la spital sa-mi iau rezultatul. Stau linistita ca a iesit, si dupa ce am stat ca o "fraiera" pana la 8.30, de la 7.40, aflu ca maine iese. Nu stiu de ce ma mir, ca doar suntem in Romania. Unele lucruri nu se vor schimba niciodata. Cica era la colorat, si apoi trebuie semnat de medicul de laborator. Asa ca maine va zic cum a iesit. Apoi cu rezultatul merg joi la doctora sa vedem ce facem mai departe (in privinta ). Iar tu nu te mai consuma pentru toti (desi stiu ca este greu, mai ales cand esti singura printre straini). Dar gandeste-te la cea mica, mai ales daca ai sustinerea sotului (din cate am inteles). Pupici

Carina si eu am vrut sa votez, dar am inteles ca trebuie sa te inscri. Dupa ce va scriu, am sa votez.

Carmen superbe pozele iar ce-i mici......n-am cuvinte!

Zuzilici

Diseara va dau raportul, ca dimineata am plecat repede si nu m-am cantarit. Acum inchei, ca trebuie sa mai si plec de la servici . Revin de acasa pe seara.

Pup toate celelalte fete : Delia, Tzuni, Criscosty, Hopes, TLaura, Nastad, Gabrielama, Vikinga, Eftimie, Sabina, Rolo, Dordia si pe cine am uitat

Mergi la inceput

anda eu zic ca am votat, dar cum pot verifica?

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda unde-ai disparut? Prin ce sedinta esti de nu poti sa ne scrii? Sau ai alt candidat la interviu? Hai sa dau repede raportu:
MD - 2 cafele cu cream + 1 croissant
P - salata verde cu dressing (cam multa) + 1 carnat
C - salata verde cu ridichi si ceapa verde dreasa cu ulei de masline si zeama de lamaie
Intre: Suc de portocala + apa. Sper sa reusesc sa beau 2 l

Diana pai iti dai seama cat slabeai tu in 2 zile daca nu mancai dulciurele. Hai te rog eu nu fa greseala mea (alaptez si tre' sa mananc orice(prostii) , Oricat) c-ai sa ajungi ca mine. Si sincer mie chiar imi pare rau ca nu m-am ambitionat atunci cand slabeam vazand cu ochii ca sa dau grosul de pe mine. Acum la 90kg nu pot spune ca m-am lasat pagubasa (pentru c-am intrat in concurs) dar since nu-mi mai fac iluzii. Crede-ma laptic se face si din apa multa. Sper sa nu te superi pe mien pentru "morala" pe care o fac dar zau ca vreau macar tu sa fii cu 5 min. mai desteapta la vremea asta (alaptat)) decat am fost eu la vremea mea. O zi buna iti doresc.

Violeta tinem pumnii. Sper sa-ti vad la semnatura semnul de cat mai curand.

Marilena ce secretoasa esti azi? Nu vrei sa-mi dezvalui planul tau de atac?

CarmenE iar ai plecat in parc?

Delidana ai s-ajungi ca mine (90 kg) daca nu te pui pe treaba (sport) . Daca nici asta nu te ambitioneaza....

Anky frumoase poze. Sanatate multa si poate se rezolva si fara operatie.

Doina stiu ca esti busy dar poate ne ti la curent cu Interventi apentru Doru.

Rolo succes la citit si asteptam si noi sugestii.

Tzuni mi-e dor de tine.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Am revenit!

Nu a mai scris nimeni?
M-am cantarit: 64 kg , ceea ce este bine.

Am uitat sa urez bafta multa participantelor la concurs. Acum perioada este 1 luna si jumatate? Nu se mai stabilesc targeturi de atins?

Apropo, Carmen eu pot sa mai dau raportul, daca nu particip la concurs? Si pot sa mai postez, din cand in cand, meniul?
Hai ca te-am innebunit cu intrebarile.

Azi, de exemplu, am mancat:
- o banana
- 1 mar
- un iaurt, 450 grame (mai gras de data asta)
- iar acum, seara, am sa mananac niste telemea de oaie cu rosii si un snitel din piept de pui.

Chiar daca sunt la mentinere, tot trebuie sa am grija, pentru ca altfel, imediat o iau in sus (cu kilogramele)

Va las acum, dar mai arunc un ochi pe aici.
Va pup

Mergi la inceput