Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vineri mi-am achizitionat si eu rochita pt nunta la care voi fi nasa. Am fost pana la Galati pt ea: http://www.salongala.ro/salon-gala.php . Este cea crem cu negru.
Pt cele care veti fi mirese, merita un drum pana la galati. Au rochii superbe de mireasa aduse din Polonia la preturi fff bune.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Din pacate, site-ul este in flash si tu cand dai link, pe noi ne trimite eventual pe prima pagina. Da-ne mai multe detalii, colectia si eventual pagina.

Mergi la inceput

Scuze....e la pagina 4, colectia Papilio 2008. E o poza cu 2 rochite, una e crem cu negru si una bleu.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ma gandeam eu ca aia e, fiind singura crem cu negru :) Este foarte draguta, imi place, sa te bucuri de ea.

Mergi la inceput

Multumesc!

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Si eu am sa fiu nasa in august, pentru prima data, imi trebuie o rochita deosebita si in care sa nu-mi fie cald, o sa fie august, plus ca oricat aer conditionat ar fi, tot cald va fi, asa ca, in primul rand asta trebuie sa conteze, sa fie ceva vaporos, cu bretele, cu talie inalta. Mi-am salvat cateva linkuri postate de voi, astept si sugestii de coafura, eu fiind cu parul lung va trebui obligatoriu prins ca altfel mor de cald. Plus ca-mi trebuie tinuta pentru Starea Civila si pentru biserica. Vor fi doua zile diferite, prima in iulie cu casatoria civila si cea religioasa si in august petrecerea propriu-zisa.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele si eu ma gindesc la o rochita de nunta...peste 2 sapt trebuie sa merg la una ...e obligatie -cununca cumnata-mea...
am vazut una draguta in oras cu bustiera de paiete, simpla si parte de jos gogosar, era numai 150 ron, dar era.......NEAGRA!!!! si nu mai vreau rochii negre. plus ca barbatu-miu spunea ca nu ma prinde ca ar trebui sa fiu bronzata...dar eu miine plec la mare deci cu bronzul s-ar rezolva...
as vrea o rochie cu un pik de minecuta ca sunt slaba rau...am 1.70 si 65 kg...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

dati-mi idei PLEASE!!! ma gindesc sa imi fac la comanda, ca ce am vazut prin oras e jale.....Am o speranta ca s-a deschis un mall la constanta si poate trag o fuga. daca nu oi gasi am eu ceva elegant dar parca e mai mult de coktail decit de nunta...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Vineri mi-am achizitionat si eu rochita pt nunta la care voi fi nasa. Am fost pana la Galati pt ea: http://www.salongala.ro/salon-gala.php . Este cea crem cu negru.
Pt cele care veti fi mirese, merita un drum pana la galati. Au rochii superbe de mireasa aduse din Polonia la preturi fff bune.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

corina, poti, te rog, sa-mi zici cam in ce categorie de preturi se incadrau rochiile de mireasa?

in alta ordine de idei, felicitari carrye pentru contributii!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Unboticutz- rochiile sunt in jur de 20 de mil. Au unele numai dantela si acelea erau putin mai scumpe. Sora mea a luat rochia de la targul de nunti redusa, cu 17 mil. Cea mai scumpa rochie pe care am vazut-o eu in magazin era parca 27 mil. Nu m-am uitat sa vad cat erau si cele facute de ei, nu importate.
Am vazut niste modele care-ti taiau rasuflarea, asemanatoare cu cele de la Pronovias, Lasposa.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput