Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Carrye, la aceeasi concluzie am ajuns si eu...nimic frumos...numai porcarii prin magazine, paiete, dantele unele mai taranesti ca altele, nimic de bun gust. ceva dragut am mai vazut pe la alb si negru, dar mi se par cam scumpe pentru cum arata..

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

In sfarsit mi-am gasit rochia de mireasa preferata!!!Cat am mai umblat...si cu bebe dupa mine :(
Am pierdut si un avans dat la Alb-Negru pt ca m-am razgandit...era f grea rochia...nu m-am gandit ca trebuie sa mai si dansez cu ea ...era buna pt poze..la biserica...si cam atat

Marti am fost la Marriage Couture http://www.mariagecouture.ro/
..insa servirea lasa de dorit!!! dupa ce am imbracat 2 modele care imi placeau...dar care insa nu ma avantajeau, nu imi veneau cel mai bine....cele 2 vanzatoare abia mi-au mai dat la proba alte 3 rochii...care ba nu puteau fi scurtate/modificate ca aveau dantela in partea de jos...ba erau masura prea mare..etc
Am probat White One si La Sposa...

Insa azi, la Biensavvy http://www.biensavvy.ro/ , am ramas muta de cum m-au servit fetele!!!L-au chemat si pe sot cu copilul inauntru(ramasese afara sa il plimbe pe Luca), ai stat si ele cu bebele...si am probat multe rochii, pe toate pe care le-am ales...plus inca 2 modele recomandate de ele :))
Vreo 2 m-au dat gata si l-am ales pe cel mai potrivit pt mine!E alba cu crem...culoarea...si e cum imi place mie sa fie o rochie de mireasa...adik pe gustul meu: e pe corp..ca deasta am slabit :), e in 2 culori...din care alb neaparat, are si broderie si voal..., are trena...., e decoltata in V....aaa si am ales voalul lung :))

Cum nu e pe site...fiind model biensavvy...iar pe site au doar La Sposa...pun un link cu un model asemanator ca si culoare, broderie...insa a mea broderie e mult mai rara(ca am si voal simplu si pe alocuri brodat), nu e atat de stransa pe corp, si e cam atat de decoltata :)
http://www.biensavvy.ro/eKontentSavvyFiles/acasa/la_sposa_collection/pagina_3/pagina_3/Rochie-de-mireasa-Scala.html

Sper ca s-a inteles ceva din descria mea

Fetelor, imi pare rau ca nu va gasiti rochii de seara, de ocazie...cam asa se intampla in tara asta a noastra

Ps:Carrye....iti multumesc pt ca m-ai molipsit cu elegantza ta...adik diferenta se vede prin rochia pe care am ales-o in comparatie cu modelul postat cateva pg in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Uff...Tatiana! M-ai emotionat foarte tare...Rochia este superba, imi place foarte tare cum este facuta in jos. Iti doresc multa fericire!
Anymony, da, din pacate ce mai gasesti frumos nu se justifica din punctul de vedere al pretului. Am stat si m-am gandit, as fi luat rochia aia dar...de 250 euro as putea sa imi iau o rochie care intr-adevar sa isi merite banii. Pana la urma nici la nunta asta nu ma cunoaste nimeni, toate au fost din partea iubitului, asa ca decat sa fac o alegere proasta doar ca sa am alta rochie, am preferat sa merg cu aceeasi, macar am siguranta ca este ok. Mi-am promis ca de fiecare data cand voi pleca din tara am sa imi caut ceva de ocazie. Ca uite cum apar ocaziile si n-ai posibilitatea sa te prezinti decent imbracata.
White Pisana, maine dimineata plec, nu am timp sa ma uit de rochita ta in seara asta ca sunt cu bagajele dar abia astept sa ma uit pe site.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Waw, cand vad rochiile astea de mireasa absolut superbe .... imi pare rau ca nu am prea avut alternative la nunta mea, fiind cu burtica, aveam vreo 5 luni si n-am putut decat s-o fac cu talia inalta stil clopot... Sunt sigura ca o sa fiti superbe fetelor in astfel de rochii!
Peste vreo doua saptamani trebuie sa merg cu viitoarea finuta si cealalta nasa sa-i cumparam ce are nevoie, help, eu nu prea ma pricep la chestiile astrea, ei sunt oameni care tin la traditii, parca stiu ca nasa cumpara voalul, buchetul si floarea mirelui. Mai e ceva ce ar trebui sa stiu?
Anymony, ma gandeam sa dau o fuga prin mall-urile din Iasi, mai ales ca mi-ar prinde bine o iesire si eu sunt ieseanca. M-am uitat pe pozele tale, ma gandeam ca poate te cunosc , lumea asta e asa de mica!
Am reusit sa-mi uniformizez cat de cat pielea (spuneam, acum ceva postari ca am mers mult prin oras si m-am bronzat pe decolteu si pe maini, dupa forma tricourilor ) m-am dat bine cu crema, am facut exfolieri, si parca e ceva mai bine, nu mai e asa vizibil. Problema e vremea ... nunta e afara, pe terasa, cam incurca treaba vremea asta care s-a anunta rece, mai ales aici la noi, noaptea e chiar frig. Ma gandeam sa ma duc sa-mi iau un sal dintr-un magazin indian, foarte frumos, pe care l-am ochit, ca sa se asorteze cu gentuta. Si restul mai vad eu. M-as imbraca in pantaloni, ca sa-mi pot lua pantofiorii aceia visinii, mi-am adus aminte ca am o bluza din matase satinata care se potriveste. Insa stau cam prost la capitolul pantaloni, as avea o fustita neagra, un pic asimetrica, care cred ca s-ar potrivi. E un pic cam banal, fusta, bluza, etc, dar nu merge sa-mi iau rochite cu bretele. Cine se gandea ca o sa fie frig, la jumatatea lui iunie?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Fetelor, nu uitati ca nu doar rochita de pe voi va face frumoase ci mai ales sarmul vostru, asa ca sunt convinsa ca orice ati purta tot frumoase o sa fiti.

Tatiana, imi place foarte mult modelul rochiei tale, iti dores o nunta frumoasa si multa multa fericire alturi de familia ta.

Eu visez la o rochie in stilul asta ( sub poza apasati pe zoom and more views ca sa o vedeti ):
http://martinmccrea.com/tamsen/#
As vrea sa o port cu o voaleta cam asa ( mai dragut decat cel din poza totusi ):
http://www.somethingbold.com/MarilynDetail.htm

sau cu o coronita simpla de flori mici si albe.
Dar toate la timpul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

quote:
Originally posted by petaluda

Fetelor, nu uitati ca nu doar rochita de pe voi va face frumoase ci mai ales sarmul vostru, asa ca sunt convinsa ca orice ati purta tot frumoase o sa fiti.

Tatiana, imi place foarte mult modelul rochiei tale, iti dores o nunta frumoasa si multa multa fericire alturi de familia ta.

Eu visez la o rochie in stilul asta ( sub poza apasati pe zoom and more views ca sa o vedeti ):
http://martinmccrea.com/tamsen/#
As vrea sa o port cu o voaleta cam asa ( mai dragut decat cel din poza totusi ):
http://www.somethingbold.com/MarilynDetail.htm

sau cu o coronita simpla de flori mici si albe.
Dar toate la timpul lor...

Petaluda, multumesc ...si mie imi place partea de sus a rochitei tale...decolteul in V ma da gata :))...uite am sa iti pun un link cu un model care m-a tentat sa il achizitionez http://www.novias.ro/glamour_estambul.html care seamna cu ceea ce vrei tu de la o rochie...in partea superioara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Carrye te-ai intors? Cum a fost la nunta? ce toalete ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mi-am gasit ceva timp acum sa mai intru sa va spun cum a fost la nunta....
mnnn, cu ce sa incep.....
chestia cu schimbatul tinutelor mie una mi se pare o prostie.....si dupa cate am vazut, cam toata lumea s-a uitat lung la nasa cealalta si la sora miresi care s-au schimbat de 3 ori.

ca nasi e nasol....cel putin eu asa am perceput toata treaba.....parerea mea, mai bine nuntasi simpli acolo.....desi imi place sa fiu in centrul atentiei(sunt sagetator) acum chiar nu mi-a placut. daca vroiam sa povestesc cu cineva trebuia sa merg la masa altora si sa stau in picioare....etc

pana la urma parul mi l-am lasat asa simplu, doar intins, asta dupa ce mi-a facut coafeza 2 variante, una coc spanish, si alta ceva bucle....mi se parea prea mult....s-a cam ofticat coafeza ca nu-mi placea nimic....dar asta e.....eu m-am simtit bine cu el asa...

am pus cateva poze....de pe la prieteni ca inca nu le-am primit cele oficiale de la fotograf http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/

ce sa va zic de alte rochite ce le-=am vazut p-acolo.....au fost unele f dragute, mi-au placut cateva modele mai caut printre poze si va pun sa vedeti. de ex domnisoarele de onoare au avut rochite de la roz la mov pastel, asa in degrade, fiecare alta culoare.....parerea mea e ca erau prea casual pt o nunta de noapte, hai ca ziua nu prea merg paiete si sclipiceli dar seara mie imi plac, dar gusturile nu se discuta.

apropo de discutiile anterioare cu privire la rochii.....e cam absurd sa spui ca eclipsezi mireasa....oricum ea e in centru atentiei. am vazut aici la nunta si rochita alba super frumoasa si sexy(tipa arata si mult mai bine ca mireasa) si rochie rosie stridenta(sora miresei) si chiar nu au atras atentia. mireasa e mireasa si e cea mai importanta si in centrul atentiei....asa ca relax si nu va mai preocupati de asta....bine, acum la toate nuntile la care am fost am vazut cel putin o tipa beton, care era mult mai frumoasa decat mireasa, dar asta nu inseamna ca o eclipseaza...

per ansamblu....bine ca a trecut.....sambata viitoare mai merg la o nunta si urmatoare se pare ca numai in octombrie....cand vom fi din nou nasi si apoi ma decid daca mai vreu sau nu sa fiu nasa vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nici eu n-am ramas impresionata de ultima nunta la care am fost. Oricum, imi va fi extrem de greu sa trec peste nunta aceea de mare fast de pe 31 mai.
Nunta asta a fost o obligatie a parintilor iubitului meu si nu cunosteam pe nimeni. Ne-au asezat la masa cu fostii lor colegi de Academie care oricum vorbeau doar intre ei, abia de ne-au salutat cand au ajuns. M-a impresionat prin faptul ca erau foarte multi tineri. Cat despre tinute...tot felul de seturi gen Avon cu perlute la mana, pe deget, la gat, in urechi. Altele cu foarte mult aur (probabil semn de bunastare). Cate 2-3 bratari mari, multe inele pe majoritatea degetelor. Una care a stat cu mine la masa venise cu o fusta neagra cu flori mari albe pe ea si ciorapi cu model mai mare decat florile alea de pe fusta. N-am inteles-o de ce a optat pentru ciorapii aia. Se pare ca nu reusim sa scapam de corestutul ala satenat si de fustita aia larguta sunt sigura ca toata lumea stie despre ce vorbesc. CU fusta ori pana la genunchi ori lunga. Doamne! Oribil! Le-as taia pe toate! Era plin Cocorul de ele la un moment dat, noroc ca se fac magazine de lux acolo.
O singura rochie mi-a placut. Poate o ajuta si corpul pe tipa ca e inalta si slaba. E neagra, simpla pe corp, cu un decolteu patrat in fata, finut, rochia in bretele subtiri si in jos era cumva crapata ca i-am vazut picioarele cand s-a ridicat de la masa. In rest, praf!
Eu deocamdata nu mai am nici o nunta. Sper ca am scapat pe anul asta ca imi ajunge.
Arleena, ti-a stat foarte bine rochia. Pacat ca n-a stiut sa iti faca ceva frumos in par ca sunt sigura ca daca stia, ti-ar fi placut si tie. Nu cred ca un coc spanish nu place. Este un coc elegant, eu l-am purtat si mi-a iesit foarte frumos desi am parul destul de rar si scurt pentru un coc.
Eu la nunta asta n-am avut unde sa ma coafez si am fost nevoita sa aplic varianta Elenei Basescu. Am pus o poza cu spatele rochiei ca n-aveam nici una si l-am rugat pe al meu iubit sa imi faca.
http://picasaweb.google.ro/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5213471495329820818
White Pisana, iti scriu si aici ca rochia este foarte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

He he carrye, aia e si coafura mea " salvatoare" cand nu am inspiratie/timp de coafor...

Aici s-a facut ingrozitor de cald...35/36 de grade si ma intreb cum o sa ma topesc la nunta, ca e in aer liber petrecerea.

Mergi la inceput