Rezultate in urma MASAJULUI ANTICELULITIC?/dupa ca
Raspunsuri - Pagina 3
Tania21 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Tania,la mine ,masajul combinat cu aquagym=ul a facut minuni pot spune!Nu am slabit mult,4-5 kg,dar toate hainele stateau mai lalai,plus de asta cine ma vedea,zicea uau cat ai slabit,desi nu era asa!Apa modeleaza corpul uimitor,eu abia astept sa ma duc iarasi!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Corect Valentina, am observat ca si mie mi-au scazut cm in talie si coapse! Poate a fost si datorita faptului ca faceam masaj in vreme ce posteam, ma mai abtineam de la bunataturi pe care le iubesc atit . Oricum impreuna cu sport/aqua aerobics eram sigura ca era sa fie mai vizibil efectul .
Acum am inceput iar sa-mi fac masaj cu aceeiasi crema, insa singurica in condicii casnice, cu un fel de burete sau cum sa-i zic... E virtos si-mi lasa vinatai pe fund a doua zi , cum spunea si mirelka Insa mi-au zis ca asa e normal.
Aici se mai practica su masajul "vacuum" cu un fel de borcanase mici de tot care "trag" pielea de pe zona care se maseaza in interiorul borcanului. Insa e dureroasa rau procedura, si lasa vinatai mult mai mari.
tatiana83 spune:
Am postat mesajul acesta la odiseea slabitului, insa vreau sa fie si aici, pt ca e vorba si de masajul anticelulitic :)
Eu am incheiat azi pachetul de 10 sedinte de masaj anticelulitic...si m-a cantarit&masurat tipa.Si vreau sa ma laud cu rezultatele :)
Am inceput dieta pe 11 martie cand aveam 68kg.Pana pe 6 mai cand m-am prezentat prima oara la masaj slabisem pana la 60,6kg...deci destul zic eu, in kg...insa in cm nu era suficient.Astfel listutza dimensiunilor arata asa(pe 06.05)...adik in minus:
talie -4cm
burta -4cm
fese -3cm
picioare(pulpa) -2cm
gambe -1cm
brate -1cm
Astazi, am 57,6kg..deci am slabit in aproximativ 1 luna de cand merg si la masaj concomitent cu dieta tinuta(din 6.05-4.06) 3kg, insa in cm rezultatele vorbesc de la sine :)
talie -3,5cm
burta -8cm
picioare -3,5cm
fese -4,5cm
Deci pe total dieta + masaj (intre 11 martie si 4 iunie)am slabit in kg aproape 11kg, iar in cm:
talie -7,5cm
burta -12cm
picioare -5,5cm
fese -7,5cm
brate-2cm
gambe -1,5cm
genunchi -1cm
Diferenta intre perioada de dieta simpla si cea in care regimul a fost completat de masaj este majora.Daca mai faceam si ceva sport...insa ma multumesc cu faptul ca merg zilnik 2-3 ore pe jos cu caruciorul :))
Ceea ce coteaza pt mine este faptul ca am slabit "frumos", adik aspectul pielii este ok, muschii sunt in regula, practic grasimea este cea care s-a redus considerabil.Conteaza sa slabesti fara sa pierzi mult din masa musculara.
Odata ajuns cantarul la 57kg incep mentinerea...adik sunt in continuare atenta la ceeea ce mananc, imi aplic crema de 2-3 ori pe saptamana, poate fac si ceva sport..
Sunt foarte multumita de cum a reactionat organismul meu la cura de slabire dupa nastere...adik ma asteptam sa nu pot purta asa curand- la 5-6 luni dupa nastere- jeansii preferati, bluze mai scurte, o fusta deasupra genunchiului...
Spor la slabit!!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
03.06.....fix :) 58,0 kg
ma simt atat de bine :)
TARGET 57 kg!! until 7 iunie!!
puisorul spune:
Tatiana, m-ar interesa ce cura de slabire ai tinut ca as avea si eu mare nevoie. Si felicitari pentru kg pierdute
Ani de Stefana (23.01.2008)
tatiana83 spune:
Puisor, vroiam sa iti raspund pe PM, insa nu sunt multe de spus si voi scrie direct aici :)Eu nu pot tine o dieta anume...deci cand ma apuc de regim, de fapt reduc cantitatea alimentelor...astfel mananc putin din mai toate(exclus prajeli, fast food).Sa pap putin, pt mine inseamna sa ma ridic fara sa ma satur de la masa :)....decat sa pap pe saturate numai legume, chestii dietetice, etc.
Astfel in aceste 3 luni de regim am mancat asa:dimineata cereale integrale + lapte degresat/sau fructe(mere, banane, pere sau mai nou cirese/capsuni;se poate manca orice alt fruct, mie astea imi plac);
pranz:salata(rosii, castraveti, ridichii, ceapa, frunze de salata verde, ulei, otet/lamaie) plus gratar/sau numai o supa legume/sau pui la cuptor fara pic de ulei;
seara:fructe(mere, pere, cirese, uneori si banane...decat orice alta mancare gatita, sunt de preferat)/iaurt degresat ;
Insa, dupa rapotul prezentat anterior....am slabit kg datorita dietei...dar in cm cel mai mult am slabit datorita masajului anticelulitic.M-am tinut scai de maseuza, am facut saptamanal 2-3 sedinte, intensitatea durerii a fost pe maxim sa zic asa...pt efectul dorit :)....adik am avut ambitie si o motivatie f puternica (nunta mea :))
Am luat in aceasta perioada si ceva suplimente de slabit(in martie clarinol, de care am fost multumita;apoi am descoperit aici pe forum, niste pastile de ceai verde pe care le-am luat 3-4 saptamani...a fost subiect pe tema asta, insa a fost inchis;iar acum de 1 luna nu am mai luat nimik...doar dieta + masaj)
Pupici!Spor la slabit!
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
april spune:
felicitari tatiana pt ambitie si rezultate
ne poti pune si doua poze cu tine, de dinainte si de acum?
SIMONABB spune:
as vrea si eu telefonul de la salonul unde ai facut masajul, sau telefonul doamnei. multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
tatiana83 spune:
Fetelor, m-am chinuit o ora sa reusesc sa transform pozele in link-uri pt ca plec din Bucuresti de maine pana duminica la o alta nunta in Piatra Neamt...si vroiam sa va las dovezile muncii mele :)
April, Puisor multumesc pt felicitari!
Simona, am sa iti trimit pe PM nr ei de telefon, cum fac rost de el.
Nu am mobilul ei, deoarece fiind foarte aproape centrul de masaj(e in blocul de alaturi), am preferat sa merg direct acolo.Ma face cu crema speciala, de acolo.Am inteles ca pt acasa ar trebui sa am eu crema.Ce zici daca iti dau pe PM nr fix al salonului de masaj si ceri sa vorbesti cu ea?Stabiliti voi daca faci masajul la centru sau acasa.
Si acum sa va arat poze Prefer sa pun 2 sau 3 poze "inainte" si "dupa" pt a vedea diferentele atat la talie, abdomen/burta cat si la picioare(nu am gasit 1 singura poza care sa se potriveasca...asa ca am ales mai multe poze )...schimbarea la fata este si ea de asemenea evidenta
Aici, INAINTE de dieta&masaj....la 65kg, la cateva zile dupa nastere :)...aveam ceva burtica, aripioare si fata rotunda.
http://img375.imageshack.us/my.php?image=picture280lo8.jpg
Tot inainte si aici... sunt la botez, pe 17 febr...deja eram pe punctul de a pierde laptele si in 2 saptamani, de la mancat mai mult, m-am ingrasat 3 kg.Numai de rezolvam cu alaptatul...insa pe fond de stres am ramas si fara laptic :(...asa deci aveam 68kg acum...se observa fata si mai rotunda, iar picioarele erau umflate
http://img373.imageshack.us/my.php?image=picture175zw4.jpg
Si acum DUPA:
Aceste 2 poze sunt de weekend-ul trecut, de la nunta la care am fost.Aveam 59kg....iar acum am 57,3kg...deci imi vine si mai bine rochitza :)
http://img373.imageshack.us/my.php?image=picture070qy9.jpg
http://img293.imageshack.us/my.php?image=picture077lt8.jpg
iar AICI, ma probam, inainte de nunta...la sora mea acasa:
http://img171.imageshack.us/my.php?image=picture064qc6.jpg
Ca asa aratam SI MAI inainte, cand m-a cunoscut de fapt sotul, ...la 48-50 kg...nu se mai pune :)...insa m-am uitat aproape zilnic la aceste poze...sa am o motivare si mai puternica!!
http://img375.imageshack.us/my.php?image=img0074bv1.jpg
http://img375.imageshack.us/my.php?image=img0084bi8.jpg
Sper ca v-am convins :)
We placut de pe acum!
Pupici!
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
valentinag spune:
Ualelei Tatiana cum arati !Super!Nu ca nu aratai misto si inainte,nu-ti placea tie,da mie ,i se pare ca aratai tare bine si atunci!
Eu n-am ajuns la aquagym,masajul l-am intrerupt din cauze independente de mine,sper de saptamana viitoare sa reincep!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
valentinag spune:
Mirelka,masajul anticelulitic nu trebuie sa-ti faca vanatai in nici un caz!Cred ca mseuza ta are priza mica si mai mult te ciupeste!Si eu sunt genul care ma invinetetsc repede,dar la masaj niciodata nu m-a invinetit!Schimba maseuza daca poti,,vezi si altcineva cum te maseaza!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Mindy spune:
Tatiana, areti suuper bine, si inainte de slabit aratai tare bine !! asta da ambitie! eu numa ma tot vaiet ca nu reusesc sa slabesc, si ma joc cu burta cind stau la teveu , ma apuc de o dieta si dupaia iar o abandonez
O sa incep cu privitul pozelor dinainte de sarcina (cind aveam un stomac lipit de spate), scris in caiet kilele actuale si centimetri din talie si sa ma masor periodic.
Sper sa reusesc macar 5 kile si as fi fericita.