Rezultate in urma MASAJULUI ANTICELULITIC?/dupa ca
Raspunsuri - Pagina 2
tlaura spune:
valentinag,Multumesc!
noi ne intoarcem pe 12 iunie, dar iti dai seama ca nu pot incepe imediat. Oricum, in perioada aceea am si problema lunara, asa ca dupa 20 iunie ar fi super ok daca s-ar putea.
Si zici ca esti multumita de rezultate?
valentinag spune:
Eu da Laura,acum na..depinde fiecare!Oricum,azi vine si o intreb!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
valentinag spune:
Tania,la mine ,masajul combinat cu aquagym=ul a facut minuni pot spune!Nu am slabit mult,4-5 kg,dar toate hainele stateau mai lalai,plus de asta cine ma vedea,zicea uau cat ai slabit,desi nu era asa!Apa modeleaza corpul uimitor,eu abia astept sa ma duc iarasi!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Catalina_Anca spune:
Valentinag, poti sa-mi spui si mie unde este aquagim la Piata Victoriei? Si cam ce preturi au ? Mi-ar fi comod - aproape de serviciu...
Multumesc
tatiana83 spune:
valentina, mai exact imi poti spune ce faci la aquagym?daca spui ca sunt asa bune rezultatele!
Mersi mult!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
valentinag spune:
Eu am facut anul trecut la mine in zona,1 mai,acum nu mai au bazin si mi-a fost recomandat hotel victor,care are si site,uitati-va pe el si are si aquagym!Cost 200 ron 8 sedinte parca,ceea ce mi se pare bine!
Aici:
http://www.casavictor.ro/ro/sport.php#program
Edit:Tatiana,faci gimnastica aerobica in apa!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
tatiana83 spune:
Multumim pt link Valentina!Dar eu as fi vrut sa imi spui dk poti te rog, ce insemana mai exact "aquagym",(exercitii ceva de genu) pt ca pe site scrie de abonament la fitness, piscina, aquagym...eu credeam ca e vorba de inot, piscina..dar se pare ca nu...ce inapoiata sunt ca nu stiu..:-((
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
valentinag spune:
HAi ca am editat mai sus,dar scriu si aici!Eu am facut aerobica,alergat prin apa,miscari de maini,picioare,unde iti antrenezi muschii picioarelor,coapselor,am folosit gantere,inotul stil broasca,am facut cu mingea miscari!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
tatiana83 spune:
mersi mult Valentina
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
mirelka spune:
Buna fetelor,
Si eu fac masaj anticelulitic de cateva luni la un cabinet, dar am foarte multe vanatai. E normal acest lucru? Eu oricum ma invinetesc foarte repede. Cineva imi spunea ca nu ar trebui sa am vanatai. Si acasa cand mai imi dau eu cu crema imi fac vanatai foarte mari. Stie cineva ceva de acest lucru? Multumesc mult.
Mirelka