Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va servesc cu o cafea turceasca

Laura , eu am ratat bazarul sapt. trecuta dar am auzit si eu ca e super. Spor la cumparaturi

Tzuni, asa doarme si Deniz a mea. Haioase rau .
Si eu am urmarit-o pe Melisa ,aproape ca nu dormeam de teama sa nu se intampe ceva rau. Cu Deni am fost "normala".

gabrilama si gabi, bine ati venit si spor la slabit

O zi excelenta va doresc

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata fetele si de la mine!
Vad ca nu sunt singura racita...eu m-am trezit ieri dimineata cobza...dar ce hal de gripa, cu bube la nas, buze scoarta,ochi lacrimosi,urechi infundate...tot tacamul
Vestea buna e raportul meu 72,500 kg...un kilisor mai putin ca saptamana trecuta.
Nu e mult, avand in vedere ca nu calc pe delaturi cu o imbucatura macar...dar macar o luna am ramas blocata pe 73-74
Astazi e record personal, am spart pragul si asa de slaba n-am mai fost de vreo 6 ani.

Astazi trebuie sa fac curat serios ca am o cucoana dupa amiaza, dupa cursurile de la scoala. Celelalte cucoane sunt prin tarile calde, una in tunisia, una in Venezuela...numai eu in gradina pe terasa

Laura, spor la shopping la bazar si sa slabesti 3 kile de la umblatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen sa stapaniti topoganu avem si noi unu in dotare.De vointa numai zic nimic si sper sa imi bag mintile in cap ca numai se poate asa.

Claudia adevarul l-am zis numai am chef de slabit ,m-am cam saturat de toate de ce ? nu stiu dar sper sa imi revin.

Anda cum sa dau mai des pe la voi cand eu toata ziua rontai si stau in frigider si ma vad in toata spendoarea mea de grasa.

Violeta felicitari ca ai vointa sa o iei de la capat.

Laura vreau si eu in concurs poate poate ma ambitionez

Tzuni si eu o controlam pe Mara dar acuma cum au zis si fetele vine singura in pat cu noi si eu dorm pe muchia patului.

Gabriela si la noi e la fel la 7:30 e trezirea nu conteaza ce zi e.Poate imi dai un raspuns cu cd.

Delia eu intrebam daca da rezultat ca sa stiu daca sa imi cumpar ca am auzit multi care au facut si au dat in cm destul de frumos.

Mamicadulce vad ca te tii de treaba.

Zuzulici spor la alergat la mine chiar nu merge.

Hai in timp ce am scris mesajul mi-am facut mustrari de constiinta sa vedeti voi cum incep eu de azi slabitul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Louisea, eu aleg ceaiul. Mi-am luat din Istanbul de 3 feluri: cu rodie si capsuni, cu scortisoara, si inca o planta mai mentolata, imi scapa numele in romana acum.

Ce putine fete la raport! Felicitari celor care au reusit sa slabeasca! Daca reusesti sa slabesti in preajma sarbatorilor e o performanta.

Mamicadulce, am fost la Istanbul (am mai zis-o de citeva ori dar mai zic ). Din pacate n-am ajuns si in partea asiatica, poate ramine pentru data viitoare.

Tlaura, spor la cumparaturi. Am fost si eu in bazarul din Istanbul dar nu mi-am luat nimic! Era plin de aur, tricouri urite si haine de piele, 3 categorii care nu ma interesau.

Tzunica, ce faci azi? Ce mai face Pisu, nu ne-ai mai zis nimic despre ea de mult...

Carmen, te-ai trezit?

Puskin, ma gindesc la tine, sper sa-ti rezolvi problemele cu bine. Daca ai nevoie de noi, sintem aici.

Gabrielama, spor la treaba!
Si eu urasc vremea asta schimbatoare si ploioasa, eu vreau soareee!!

Claudia, ma intrebai cu citeva zile in urma daca sint multumita de treaba zugravilor. Da, sint.

Gabi_fer, mai spune-ne ceva despre tine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, daca faci exercitiile cu regularitate da rezultat. Eu tin minte ca dupa 1 saptamina dadusem jos 1 kg dar apoi m-am plictisit sa tot stau cu ochii-n computer si sa topai pe loc.
Nu stiu ce fel de exercitii are cd-ul de care zici tu, al meu avea citeva exercitii cu greutati si in rest "de saltea", ca altfel nu stiu cum sa le zic.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia nu stiu ce are pe el dar e un dvd de 50 minute si din titlu am inteles ca ar fi de remodelarea corpului vad eu azi daca imi cumpar sau nu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, scuze... ma screlozez. Fac tae-bo dupa un DVD cu Andreea Raicu si o tanti profesoara - Luminita Nicolescu.

Dureaza cam 75 de minute si eu zic ca este foarte bine structurat.

Inca n-am reusit sa fac toate cele 75 de minute cap coada... dar sunt optimista.

Uite un link despre DVD-ul asta:

http://www.fashionandbeauty.ro/calendar.php?show_id=39&month=3&year=2007&start_m=2&start_y=2007

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

tocmai am bagat in mine o salata de fructe imensa, simt ca explodez!!!d-ne oare cine m-a pus sa o mananc pe toata!

Alina, as fi facut cu placere...uita-te la quelle, ei parca vazusem ca distribuie si in ro!
Tzuni, am ras cand am vazut-o pe Meri in ce pozitie doarme,si Marc dormea cand era mai mic ca Meri a ta, pe burta, cu fundul in sus si picioarele adunate sub el, ca si cand statea pup!
Marilena, esti tare simpatica, pai inseamna ca e plin frigiderul la tine!!! eu sincer n-as da banii pe cd, numai daca ar fi 2 euro, mai mult nu, ma gandesc ca nu pot fi alte exercitii decat alea ce le posta anky in filmuletze!
Diana, ia mai treci sa ne dai binetze!!! cum a fost la timisoara?
Ruxandra, ne gandim la tine si te asteptam cu drag!
Laura, spor la cumparaturi!

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

sunt pe aici, am citit ce-ati scris, dar n-am chef de vorba, , din lene, nu din alte motive.

Ruxandra, ma gandesc la tine si ma rog sa-ti rezolvi cu bine problemele, .

Delia, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve tuturor!
A VENIT FINUTUL! Ieri dimineata la 9,50 si are 4,3kg.Abia astept sa vad o poza cu el si apoi sa le dea drumul acasa si sa ma duc sa-l pap.
Merg sa citesc cele 8 pag. pe care le-ati scris in 24h.

Mergi la inceput