Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta EU sti ce as face daca as fi in locul tau?
L-as imprumuta intai de la biblioteca (daca-l au bineinteles). La noi poti ca comanzi carti, DVD-uri de la alte biblioteci si le ridici la ce bibiloteca vrei. Totul pe net :)

Eu vroiam sa-mi comand unul cu Pilatess (is 1001 de ales intre). Dupa ce l-am imprumutat de la bibiloteca am vazut ca nu era tocmai genul meu si m-am uitat dupa altu :)

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, felicitari mamicii si sa va traiasca finutul dolofan!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen lasa lenea ca nu e buna .Eu tot intreb bagam concurs sau nu hai un pic de organizare(auzi cine vorbeste).

Carmen E sa va traiasca finutu .

Louisea chiar nu am idee daca as putea sa fac asa ceva.Azi am ratat sansa sa il cumpar ca nu il mai aveau in magazin.

Spuneti voi daca nu sunt cu capul,am mancat ceva legume si nu tot ca nu imi trebuie dar acuma as devora ceva dulce,de mancare nu e loc dar de dulce fac.Rusine sa imi fie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamico m-ai luat, felicitari sincere! Am 72.7kg, ia sa vedem care ajunge prima sub 72. Simbata am o iesire in disco, se deschide iar pt o noapte discoteca aia in stilul anilor 70 de care v-am mai zis, tema o sa fie iar muzica anilor 80-90. Iar o sa fie gasca de aceeasi virsta 30-40 de ani in forma:)) Si am pus ochii pe un top si niste jeansi mortali! Si vreau neaparat sa-mi sada bine ca i-am probat si nu prea mi-au convenit niste treburi. Si-am zis ca daca-s fata de bun simtz si scad macar pina la 72 imi cumpar simbata.Merg sa fac un dus cit doarme Nadja, mai citesc cind revin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Si am pus ochii pe un top si niste jeansi mortali!
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

eu am citit ca ai pus ochii pe un tip...

Tumpi, n-am oala din aia!
Carmen E., sa va traiasca finutzu! vad ca ai chef de ceva mic,hai pe treaba si o sa-l ai pe al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, imi pare rau pentru pasa proasta prin care treci, , ti-am citit postarea, desigur, ca nu esti omul invizibil, dar...cum n-am dat de muuult timp raportul, m-am gandit ca e cazul sa revenim, grase/slabe cum suntem.
So? ce trec? ca imi trebuie o greutate. las un ?

Marilena, Vik, Laura, Mamicadulce....si celelate fete care ati intrebat de concurs, organizati-va si cuplati-va, , alegeti un slogan si bafta multa.
De celelalte detalii ma ocup eu.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75
Astrele si siluetaCu rabdare si perseverenta limita e cerul
Haha m-am amuzat cu astrele si slabitul. Ati intrat pe site-ul pus de Luna? Mie mi se potriveste cite ceva, mai ales la partea de excese si caderea in partea aialalta de ambitionare.Care mai e scorpion? Ia cititi:"Desi la prima vedere sunt mai mult ososi si vanosi, Scorpionii au aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate semnele de apa (Rac si Pesti). Poate fi vorba atat de retentia de lichide, cat si de o tendinta neta spre excese. Aici, componenta psihica joaca un rol important, iar anxietatea si frustrarile pot duce la episoade bulimice.Dieta Cand au hotarat ca vor sa slabeasca, cu siguranta vor reusi, oricat de mare ar fi efortul. Inclinarea de a-si pune la incercare ambitia, puterea si rezistenta se poate traduce prin regimuri-soc, in urma carora altii ar sucomba. Nu umbla cu jumatati de masura, asa ca vor alege regimul disociat, regimul alternativ (o zi hrana uscata, una hrana umeda), vegetarianismul sau, in extremis, chiar postul negru.Miscare Scorpionii sunt plini de energie interioara, condensata, intensa, subterana, care nu se manifesta prea des prin agitatie fizica. Daca vor, pot face fata cerintelor oricarui sport, chiar si celor extreme, dar au beneficii maxime din gimnastica, hatha-yoga, qi-gong sau arte martiale (judo, karate etc.).Alte sugestii E bine sa-si trateze prin metode naturiste tendinta spre constipatie si sa-si supravegheze sistemul endocrin. Acul Scorpionului este bun prieten cu acele acupunctorului."Numai cu acupuncturistu' nu-i adevarat. In ro am incercat sa slabesc asa si frate-miu sa se lase de fumat. Eu eram blocata de vreo 2 luni la un nr de kg si nu reuseam sa dau jos si dupa ce-mi prescrie un regim ying yang mi-a bagat si nshpe ace peste tot si-mi zice sa ma gindesc cu ardoare ca-s frumoasa ca zina asa ca o fotomodea:)) sexoasa si bronzata si ca alerg la nudul gol pe plaja, valurile imi scalda popoul bombat fara celulita si tot asa numai minuni din astea ca-n filme sexoase ieftine. Pe frate-miu dupa ce l-a intepat peste tot l-a trimis in adincul autosugestiei lui pe virful muntelui la aer curat sa inspire sa expire aer curat... aaaah ce bine... si tot asa. El zice dupa ca dupa ce a ajuns pe virful muntelui unde l-a trimis acupuncturistu' in gind, cica a ochit o poienita si-si imagina un gratarel si o bere rece care normal ca merg la o tigara mama mama. Asa ca amindoi am dat banii degeaba, mai bine mergeam la o terasa la o bere si eu cel putin dupa ce vedeam frumusetile galatiului(zi si tu Carina cum sunt fumeile pe acolo mai ales vara la faleza) ma ambitionam rapid. Fara ace si autosugestie din cine stie ce fantezii obscene ale acupuncturistului.Pe mai tirziu, aaah sa nu uit Tzuni meri e dulce rau de tot la nani!! Ai mei pui dorm in camera lor din aceleasi motive zise de tine si din aceleasi motive ca ale Carinei prefer 5 ore pe noapte dormite bine in patul meu doar cu amore, plus ca ala e singurul loc unde ma mai intilnesc cu barbata-miu, ca in rest ziua nu ne prea vedem! PS:mamica dulce zisesem de o alta competitie ce o tin cu un amic neamtz care are un cintar haios pe pagina 2 cred.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara
quote:
Originally posted by vikinga
Si am pus ochii pe un top si niste jeansi mortali!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
eu am citit ca ai pus ochii pe un tip...Tumpi, n-am oala din aia!Carmen E., sa va traiasca finutzu! vad ca ai chef de ceva mic,hai pe treaba si o sa-l ai pe al tau!Claudia
Hahaha tip top ce mai conteaza Mai ajung eu prin zona mai al noapte.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Buna seara!

ii raspund lui Tzuni si scriu mai mult maine - ma iertati dar sunt tare obosita si bolnava...

So, Tzuni, dupa ce am facut lucrul asta o vreme - dat jos din pat, verificat, intors - de vreo 20 de ori pe noapte, am cedat. Acum doarme cu mine in pat ca sa pot sa verific mai usor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Hai c-ai fost o dulce la faza asta. Sanatate Multa!.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anda, faza ciudata e ca nu-mi gasesc echilibrul. A inceput sa-mi placa tot mai mult sa mananc, . Mananc, apoi vreau si ceva dulce, un desert micut. Nu-mi regasesc vointa, fir'ar sa fie!

_

In primul rand te ca sa te incurajez si ca sa-ti spun c-o sa treaca. Sincer, Mephala acum a venit vara si-ai sa fii afara cu nazdravanii tai atat de mult incat sigur ai sa uiti de mancare. Fruntea sus si-ti suntem pe-aproape. Cand ti-e foamne scrie-ne un rand si ocupa-ti mainile. Asa n-ai s amai poti manca, nu?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput