Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

De ce nu, hopes?

gata, noi ne-am aranjat! Si sa ne vezi la sfarsitul concursului:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Sa vedeti zane la sfarsitul concursului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor!

va multumesc pt aprecieri,sper sa am chef de sport si de azi inainte.

Tlaura, nu de la decodor se trage!Cred ca de la faptul ca deja ma cam strang blugii...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Degetele sunt umflate si frumoase chiar nu am ce le face asa ca astept sa treaca de la sine.

Carmen vii la concurs si poate facem echipa?

Multumesc de urari si cu vecinul am discutat si a realizat ca a sarit calul asa ca pe viitor o sa fie mai atent sper asta ca eu chef de glume nu am.

Azi am program administrativ si maine la fel ca vine duminica socru in vizita asa ca ar trebui sa zic la treaba cu mine dar chef nu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni eu am noroc ca am o pereche de cand aveam 68 si ii iau pe aia ca cei 36 luati ultima data ii inchei cu greu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata dragelor!!
Vikinga....eu sper ca dupa concurs sa schimb prefixul... macar un 69.500 acolo,
Deocamdata sunt cu rusii pe cap si stationez la 72.700.
Azi mai am doua cursuri si apoi vine weekendul pana marti(ca aici e liber tot luni)
Nu cred ca pot slabi ceva ca avem program de gratarel,locuri de joaca, alea-alea. Deci de la raportul de marti incepem. Abia astept.
Asa ma seaca ca tot timpul cand sunt in forma mare si slabesc, ba vine Craciunul, ba Pastele, ba musafiri oricum ceva se intampla.

Eu, acu' ca am slabit si se vede serios ca-s slaba -mi s-a pus pata pe moda cu leggins si long t-shirt asa ca m-am echipat la magazine, mi-am luat ieri un tricou...un fel de rochita scurtutza,alb cu negru,supeeer material si leggins negri...asa ma duc azi la scoala nu de alta dar am ora privata cu un pustan de-a noua mare cat mine, zic si eu poate-l stimulez sa invete pasivul ca nu stiu cum sa i-l bag in cap odata Hi-hi !!!

Laura, cati ani are Andrei al tau? Eu aveam impresia ca e deodata cu Marc al meu...tot 5 ani jumate, nu? Si Marc e super inalt, arata ca un copil de scoala si nici macar nu e in grupa pregatitoare la gradi, mai are un an. E zdravan rau, ptiu, nu fie de deoki.

Vikinga, ai vazut Top Model aseara??? Ce m-am enervat ca au scos-o pe Raquel...asa mi-era de draga...In rest, imi plac Janina si Wanda.Tie?

Gusta, sper sa fii ok cu degetele...si noi am curatat cu masina aia terasa acum vreo doua saptamani, dar am avut noroc.

Carmen, ce faci?? Ti-ai revenit din ceva mic-mic si dulce? Te inscrii la concurs?

Sabina, bine ai revenit (adica nu ma bucur ca e necesar sa intri in concurs ci ca asa te "auzim" mai des. Ai poze proaspete cu tine si copilasii pe undeva?

Salut toata trupa , ma duc sa fac un dus si sa rup etichetele de pe tzoalele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

aseara nu am mai reusit sa intru, pe de o parte pentru ca am fost intr-o vizita, iar pe de alta parte, pentru ca providerul de internet de la noi din bloc, s-a suparat pe lume, nu s-a inteles cu nu-stiu-care provider mare de la care subcontractase, asa ca aseara la 9.30 ne-a sunat sa ne spuna ca isi ia jucariile si pleaca. Ceea ce a si facut - respectiv s-a dus in subsol, si-a luat serverul, si a plecat...

Asa ca acum incepe o noua distractie si alergatura sa inlocuim ce lipseste...

Aseara am fost, cum spuneam, intr-o vizita, unde nu am mancat prea mult, dar am mancat ce nu trebuia. Si trebuie sa va spun ca am mancat o mancarica de ardei capia, de insipratie machidoneana, cum nu se poate de buna; o chestie extrem de simplu de facut - ardei capia taiati, caliti in ulei, se adauga suc de rosii (nu mult) si la srafsit, bucatele de telemea care se topesc putin. Se cheama "piperki targasite", adica adrei prajiti - scuze daca n-am scris bine - si o sa fac si eu week-endul asta.

Asa ca aseara, dupa ce am culcat copila nedormitoare, am facut tae-bo 50 de minute (de la 12 fara 10, la 1 fara 15...); desi eram obosita rau, am decis ca trebuie sa fac, ca sa atac ce am mancat in vizita!

Vreau si eu la concurs! Sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa scad sub 63 - target: 62.7!

Mamica dulce, eu sunt topita dupa pisici! Sunt completamente disperata si daca as putea, mi-as lua acasa toate pisicile din lume. Evident, si Mara la fel... Cred ca sunt atat de scump puiutii... pup toate mustetile din lume!

Zuzilici, mandra mea a fost obraznica astfel - cum spuneam, ei nu ii place sa doarma; avem intelegerea ca daca nu poate sa doarma la pranz sa nu doarma (si sa nu o chinuie cu somnul), dar sa nu faca galagie si sa nu dranjeze copiii care dorm. Ei bine, alaltaieri a facut galagie si una dintre Miss-ele de la gradi i-a spus sa mearga in patut si sa nu mai faca galagie; iar ea i-a raspuns ceva in genul "las-o balta! cine esti tu sa-mi spui ce sa fac? eu nu o ascult decat pe mama mea!".

Acum e drept ca nu am cel mai linistit copil din lume, are foarte multa personalitate, e zburdalnica si foarte sociabila, extrem de dezinvolta pentru varsta ei, dar obraznicuta, pana acum, n-a fost. Am avut o discutie foarte serioasa cu ea, cu explicatii si exemple; si-a ceut scuze... Vedem ce si cum...

Ca tot vorbim de copii si "dimensiuni", la 4 ani, Mara are 116 cm si 20 de kg! Este mai inalta decat toti baietii din grupa si este cea mai mica de varsta.

Carmen E, felicitari si din partea mea pentru finut! Marisor... Sa fie sanatos si norocos!

Tlaura, sanatate! Nici mie nu imi trece raceala asta, azi dimineata parca m-am trezit mai rau ca ieri. In iunie venim si noi in Turcia, la mare... in Antalya! Mai este mai putin de o luna, asa ca trebuie sa ma concentrez pe slabit!

Tzuni, spor la sport! Inceputul e greu, dupa, nu mai vrei sa te opresti!

Gusta, ce ai facut cu vecinul?

Pup toate doamnele frumoase si slabute si le urez o zi minunata! Curand incepe weekendul!!!!

Meniu azi:

D: jumatate de cana de lapte cu ness/ o lingurita de zahar brun + 1 felie paine neagra cu mozarella
P: ceva carne (sper peste) cu multa salata
C: nu stiu, declar mai tarziu!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna dimineata frumoaselor !

Sunt suparata rau,rau .M-a mancat undeva sa schimb gresia de pe terasa cu" beton amrentat " si nu stiu poate din cauza culorii sau ... arata ca kk. Aseara sotul meu a dat comanda de marmura in Turcia .Si de 4 ani incerc sa-l conving sa faca asta !

Eftimie, sa creasca mare si sanatos finutul
carina, si Deniz are apoximativ aceleasi dimensiuni.Cand este nascuta Carina ?

Tlaura, gusta ,tumpi,vikinga, tzuni,hopes, violeta

pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

gabrielama, vacanta placuta in Antalya.Poti sa-mi aspui si mie de unde ai luat bilete ?plizzzzz...

mamica dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Eu:

http://family.webshots.com/photo/2537225810080431359czpvgQ?vhost=family

(cea blonda, in rochie alb/negru in prima poza si tot blonda, in negru, in a doua poza).

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput