Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: m-am uitat - la inaltime e fix la 50% si la greutate putin peste centilul 50. Sunt graficele date de OMS - http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
Iar fac angajari, dar tipul de azi a fost nasol. Asta e, keep looking.
Marilena: of, sper sa nu ai nimic la degete. Bafta la facut tiramisu. Sa ne spui cum a iesit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: daca esti atenta sa nu il under sau overcook, nu e nici o problema. Si in plus, sa insiropezi bine rulada ca sa ruleaza mai bine asa.
Anca: vezi ca am scris site-ul. Asa e cu fiica-mea o lady de-o ia vantul.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzilici am zis ca nu tsiu daca mai intru ca deobicei seara tot timpul apare ceva,dar dupa cum se vede am venit cu voi.

Anda pai eu ce sa zic ca la 3 ani are 106 cm si 19 kg,vai de spinarea mea.Si bun a fost tiramisu.

Claudia a iesit super tiramisu si sincer am tinut tulada la cuptor 10 minute la 170 grade.Dar crema mie nu mi-a iesit asa stralucita si atunci am sa fac data viitoare o alta crema ca rulada este super.

Mamica dulce asa sunt baieti si sa vezi de acum ce urmeaza.

Ca sa va zic cu ce mi-am dat peste degete eram la curatat cu un aparat care da presiune la apa si jetul ala de apa mi-a venit peste degete nici nu va zic cum ma doare de rupt nu e ca l-am pipait si e intreg dar ca e un pic prea spalat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Am ajuns mai devreme acasa si urgent, dupa ce am plecat "fulgerator" de la birou cand a inceput sa tune. M-am gandit ca o sa ma prinda ploaia. oricum mi-a prins bine, ca altfel as mai fi stat.
Azi am avut o zi groaznica. Am avut Garda in control. Am iesit bine, dar cu stresul de rigoare.
Colac peste pupaza, am si un client cu care nu ne pupam in ce priveste soldul, asa ca treci la verificari. Mi-am prins urechile in niste situatii trimise de ei, asa ca probabil imi va lua o saptamana sa o scot la capat.
Asa ca va dati seama, d-abia am avut timp sa mananc. Apropo, meniul meu de azi:
- un mar golden, tot mare.
- 1 felie de cozonac de la o colega (nu am putut sa o refuz, asta ca scuza...)
- 250 grame branza de vaci cu 2 rosii si 3 castraveti
- 1 iaurt light (0,1 %)-470 grame
- seara, adica 19.30-20.00 - o felie de paine cu margarina si cu telemea de oaie, cu 2 rosii si 2 fire de ceapa verde. Painea am mancat-o ca nu suport rosiile, dar si ca imi era pofta.
- 1 baton Twix
- iar acum beau 1 ness cu zaharina (tot de pofta, dar si ca sa nu ma apuc de rontaieli).

Tzuni ... ce vrednica ai fost. Ce de exercitii ai facut! felicitarile mele!
Eu luni sau marti merg la control, dupa care am sa vad daca pot reincepe sala.
Am de gand sa ma inscriu la inot, mai ales ca se anunta un sfarsit de mai canicular (cu 30-35 grade Celsius)

Gusta imi pare rau pentru incident. Iar vecinul nu-l baga in seama, ca nu merita sa te enervezi.
De inscris la concurs inca nu stiu, in functie de cate kilograme o sa am la inceputul saptamanii. Nu vreau sa va incurc, pentru ca eu oricum sunt in grafic (adica sub 65 kg), unde dealtfel vreau sa si raman.

Va las acum, ca merg sa-mi fac baie.
Revin dupa sa vad ce ati mai scris.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Aloooo...fetele! ce s-a intamplat? A cazut reteaua la toate?

Eu am revenit, dupa baita, doar sa va urez noapte buna si o zi frumoasa maine.
Ma duc sa vizionez "Un pas inainte"

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

So, haideti la concurs. O sa-i zicem "Miss bikini" ca tot vine sezonul, ce ziceti? Pina luni inscrierile si cuplarile cite doua ca suntem putine cred. Mamico si io te vreau:) Facem pereche la concursul asta si stam cu ochii una pe alta. Dupa o luna de concurs sa fim la 70kg? Ok? Batem palma?Mai nu va luati dupa mine cu mixul de alune, is periculoase rau la calorii, totusi decit 500kal de la ceva cu zahar parca mai mica imi e frica de 500kcal de la mix de alune si fructe uscate cum imi iau eu. Eu am perioade din astea cind ma lovesc pofte crunte. Si ma gindesc ca cine stie am ceva lipsuri de vitamine/minerale de ma ia pofta de asa ceva. Sper sa-mi treaca, ca-mi dau cura peste cap.Azi am atins un record in ale sportului, am ars in jur de 1200kcal!!! 3 ore de sport din care una a fost step, se zice ca o ora de step face cit o ora de alergat la banda, adica cca 600kcal. O alta ora aerobic bodystiling(30 min step aerobic, exercitii cu haltere, abdomene, exercitii pt fund), o juma de ora aerobic numai pt zona abdominala. La inceput am bagat si 30 min la un aparat ce imita mersul cu rolele nu stiu cum ii zice. Dar e posibil sa fi sarit chiar de 1200kcal.Meniu azi:MD: musli cu cocos si cicolata, 2 linguri mix alune si fructe uscate, lapte 1.5%, cred ca vreo 400kcalG: un pahar mare ayran(330ml=110kcal), 100gr brinza de vaci 3,5%(100kcal) o felie de vollkorn(80kcal)=290kcalP:salata verde cu ceapa si o rosie, ulei de masline si balsamico(80-100kcal), 2 felii de piine(160kcal), sunca de praga si 30gr pate light(du darfst un fel de waight watchers) amindoua vreo 200kcal=460-500kcalC: 100 gr mix de alune si berries uscate, 450kcal(am gasit mixul asta azi e produs de fit and fun)Eu habar nu am cit de bine calculez caloriile, doar am idee asa, ok cind se poate scriu ce e pe aticheta. Oricum eu urmaresc pe zi sa nu sar de 1500-1600kcal, de fapt asta e targetul de slabit usor, un fel de mentinere. Aplic asta cind nu ma simt in forma de slabit, cind imi e foame. Incerc sa fac mai multa miscare insa.Cind sint in forma buna, incerc sa nu depasesc 1300kcal. Pe miine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Va anunt ca vreau si la concurs! eu as vrea sa am 65 de kile la sfarsitul luni....dar imi propun asa un scop maret ca stimulent, macar de-as da jos 2 prin mijloace cinstite si sigure
va pup. Azi si ieri am mancat cam mult...oboseala isi spune cuvantul(bb s-a cerut alaptat din ora-n ora noaptea, din cauza de muci. el care dormea asa de bine)

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Vad ca m-ati dat disparuta prin bazar; Nu, n-am ramas acolo, si nici nu m-a furat vre-un turc!
Numai ca sunt foarte racita, vorbesc precum Darth Vader din razboiul stelelor, si in loc sa-mi treaca parca e din ce in ce mai nasol. Faza e ca as zace, sunt sleita de puteri, dar nu am parte nici de asta; musafirii se tin scai. Alaltari seara au venit proprietarii apartamentului unde locuim sa vorbim despre plecarea noastra, iar ieri cand ziceam ca nu ma ridic din pat, mi-au venit niste prietene de aici. Nu stiu azi ce se mai intampla!
Din bazar, desi am cheltuit o gramada de bani, nu am luat aproape nimic; niste papuci (frumosi ce-i drept), un trening de casa, fete de masa din astea in stil turcesc, si multe alte maruntisuri.
Acum merg sa citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Carmen E, cu intarziere te felicit si eu pentru finut! sa-ti traiasca, sa fie bebe mancacios si sanatos!
tzuni, vorba fetelor; ce (cine) te-a mobilizat asa? Oricum, felicitari! Meri ce face?
Mamico, Andrei are aceleasi dimensiuni ca si Marc; 121 cm si 25 kg, dar nici pe departe nu pot sa spun ca e gras; dar e foarte inalt pentru varsta lui! sa ne traiasca flacaii!
Gusta, imi pare rau de intamplare! ce iti fac degetele acum? Te mai dor?
Zuzi, Hcclara, Violeta, Tumpi, Vikinga, Sabina, Mephala, Hopes, Criscosty, Puskin, Gabi, va imbratisez cu drag!
Alina, ce mai faci?

Vreau si eu in concurs, bineinteles! Nu am fost corecta la raport, de fapt am 1 kg in plus, dar nu vroiam porcusorul! dar il merit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata,
Tlaura, te bagi cu mine la concurs?

Mergi la inceput