MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

va dau tarcoale din nou, din umbra, normal, dar vreau sa ma introduc si eu usurel in stilul vostru. Trecu incet 1 an si 4 luni si de la a doua nastere si e timpul sa execut vreo 9 kilograme inainte sa-mi execute ele oaresce.

Ma gandesc si la un aparat magic de sport care sa ma ajute cu abdomenul...ce sa fie, ce sa fie?ca abdomene simple nu pot face, ma doare spatele

eheheeeeeeei, planul e bun, acum punerea in practica urmeaza si nu stiu cum va fi

felicitari tuturor pt tenacitate si kg pierdute!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dorsillia bine-ai venit in sanul lui Monti .... speram sa te avem printre noi cat mai mult , da-mi si datele tale sa te trec in tabel .... si vad ca esti timisoreanca de-a mea , iupiiii

... da .... pana la urma sunt ok toate trei perechile ce le-am achizitionat .... important e ca ma simt bine in ei ca nu sunt largi in talie si nu pica de pe mine
ele ...colierele ? da sunt maniaca , dac-ai vedea cate ammmm , chiar ma uitam in poze sa vad cu ce sunt , s-a nimerit sa fiu si cu aceleasi , uau si in pozele in negru de la 83 kg tocmai ajunsesem acasa si le-am dat jos , la asa gat golas iti dai seama, si pe baietii mei i-au apucat sedintele foto si mi se pareau ok pentru pus totusi si fara podoabe (asa le spune copilu) dar da , le schimb zilnic , cerceii, colierele , inelele, bratari .. . si ultima chestie da ... ma fardez zilnic, si in zilele cand stau acasa toata ziua ma fac putin, asa sunt obisnuita ... mi se pare ca sunt groaznica nearanjata face parte din ritual , ma spal si colorez putintel macar
no asta sunt io chiar si cand eram grasa imi spuneam .... macar atata sa fac pentru mine chiar daca mananc ca o scroafa , macar sa fiu o croafa aranjata

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Fetele ori nu mai scrim nimic pana vine Andani?? Si ea ce citeste cand vine???
Andani si mie imi plac colierele insa eu am o problema cu tot ce e metal si nu e aur. Imi apar niste bubitze si ma mananca rau de tot. Asa ca ori am aur ori coliere din plastic ca acuma la cate modele sunt ...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Azi scriu putin, asa, printre tot felul de "lucrari". de dimineata am dat cu aspiratorul, am spalt toata casa, am pus o masina de haine la spalat, supa de gaina pe foc (pt sotul). mai am de sters praful, de spalat copilul la fundic (cred ca face kk), pap la bebe, plimbarea...si sa fac ceva de mincare si pentru mine. plus de scris lista de cumparaturi, ca nu mai am de niciunele in casa. n-am mai fost la magazin de dinainte de pasti!

meniul va fi ceva pe apucate:
md - resturi din salata de ieri

p - sunca de pui si cas

c - ceva fruct, cred ca un mar

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna fetele.
Am mai scris eu ceva in urma cu cateva sapt., cand inca nu eram 100% fixata pe Monti. Adica, mno, Pastele asta mi-a stricat toate planurile.
Dar acum vreau sa ma tin de treaba (atata cat ma va lasa pofta mea nebuna de dulce ) si sa-mi ating scopul.
In 2 sapt., inainte de Paste am slabit 1 kg. Pe care l-am pus la loc de sarbatori. De atunci incoace am revenit la Monti si am slabit 1kg la loc, plus inca 1/2 kg.

Bun, acum vreau sa va cer o reteta de preparat lintea. N-am facut in viata mea. Va multumesc si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ven, nici eu n-am facut niciodata linte. insa cred ca se face ca orice mincare de fasole uscata sau mazare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ele scriem ,cum sa nu scriem!?
Nu umblam la capitolul nou deschis de ea pana nu se umple asta-pag.20

Nici eu nu port sa port nimic din alt metal in afara de aur
Ma mananca pielea de mor.Si la curele am probleme.....daca-mi atinge catarama pielea ma fac varza.

Spor la scris .Sa gaseasca Andanii capitolul inchis

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanse

Ele scriem ,cum sa nu scriem!?
Nu umblam la capitolul nou deschis de ea pana nu se umple asta-pag.20

Nici eu nu port sa port nimic din alt metal in afara de aur
Ma mananca pielea de mor.Si la curele am probleme.....daca-mi atinge catarama pielea ma fac varza.

Spor la scris .Sa gaseasca Andanii capitolul inchis

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Exact, si la curele e pb mare.
Tocmai am servit gratar cu mujdei de usturoi. Si de acuma ies la carat balamucul din curte. Deci sport la greu. Iarasi fac febra de ma dor toate dupa...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Eu am dezbatut subiectul de la pastilele YI.
si am un hmmm maaaaaare de tot.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Salve fetele,
in sfarsit intru si eu. Andanii, mama, m-ai facut curioasa cu Quelle asa ca asta noapte am impuscat o comanda buna de tot, mai ales ca au niste reduceri substantiale (pacat ca nu am stiut mai din vreme ca acu' nu prea mai ai de unde alege!). Acuma zi si mie, eu vreau sa-mi vina comanda prin Posta (e super aproape), nu prin curier. Ai solicitat tu sa vina prin curier sau asa e "by default" de la ei?

Bun venit fetelor noi, Dorsilia si Ven, ma bucur de cunostinta! Eu am stat mult timp in umbra pana sa intru de adevaratelea sa vorbesc cu montignacele cucuiete!

Ele, si eu am citit tot ce s-a scris pe topicul YI si sincer, imi pare rau ca am citit... ca mi-am facut o gramada de nervi! Adica te trage omul de maneca si-ti spune ca nu e bine, ca trebuie sa-ti pui niste intrebari si tu cauti toate scuzele pamantului, care mai de care mai metafizica si nu admiti nici macar negru sub unghie ca poate adevarul nu e de partea ta. A iesit o chestie super aiurea acolo! E tare adevarata zicala aia, cum ca un prost arunca o piatra in apa si zece destepti nu pot s-o scoata...

Pupici fetelor!

Mergi la inceput