MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

facut modificarile , sper ca nu am uitat pe nimeni daca da va rog atentionati-ma

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Hai mai Andanitzo ca venim cu pupici ca sa-ti revii...

Eu nu am avut ce raporta asa ca lasa-ma la tabel asa ca sa ma dau si eu mare

Azi am inceput ziua cu o salata de rosii,castraveti,ardei,ceapa verde si branza tofu.
Sa vad ce-mi gatesc pentru mai tarziu.....ceva pe baza de iarba

Va pup fetelor

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

andanii, iti doresc sa iesi repede din starea asta proasta....offfff, cu siguranta stim cu toate cum e si cat de rau e cand esti acolo si ti se pare ca nu se mai termina. dar se termina! capul sus, uite, esti aproape de tinta, si apoi iti pui alta si mergem mai departe. esti o femeie foarte puternica si o sa treci si peste asta.

meniul meu de ieri, ca aseara nu am mai reusit sa-l scriu:

mic dejun: doua ochiuri cu putina sunca si telemea, doua rosii, capucino

gustare: caise uscate si putina ciocolata amaruie; mai tarziu doua mere.

pranz-cina: un piept de pui la gratar cu salata de cruditati. si apa. si plimbat mult cu carutul, alergat plodul prin curte....etc.

azi arata cantarul cu 500 de gr mai putin. naiba sa-l mai inteleaga. sper ca sa ramana macar asa pana joia viitoare (nu-mi povestiti ca tre sa ma cantaresc o data pe sapt, ca asta zic si eu mereu si de fapt cam asa fac in mod normal, dar acum o fac mai des sa vad exact ce si cum).

pup si o zi conforma.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Cineva zilele trecute facea pe aici orez integral cu rosii....nu ne-a zis rezultatul...vesti ceva?

Eu am facut odata si m-am lecuit, imi iesise o culoare cam maro si parca nu se fierbea deloc. Nu mi-a placut, asa ca am renuntat la felul asta de mancare. Dar daca imi ziceti cam cum procedati, poate ma mai gandesc.

Am luat micul dejun, alerg la banca sa-mi iau noul desfasurator ca mi-a crescut dobanda ...si sa vad ce ma asteapta de luna asta. Desi la capitolul salariu nu stau rau, mi se pare ca muncesc numai sa achit credite (casa, masini...)..uffff...

Azi ce mai mancati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fete cucuiete!

Am citit si eu din urma ca ieri nu am avut timp. O sa intru pe cont sa vad pozele. O sa incerc sa mai pun si eu poze.

andanii-si eu stagnez mai bine de o luna la aceasta greutate si deja nu ma mai bucur ca am 85kg. Exact ca si tine ma vad grasa si urata. Abia astept sa mai dau jos, ca m-am saturat de greutatea asta tampita.

Intru mai tarziu pentru meniul de ieri!

VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata si de la Brasov...unde ploua iarasi .
Si la mine dimineata cantarul arata mai putin decat ieri. Oricum sunt cu mai mult decat ce este in tabel asa ca nu am cu ce ma lauda.Eu beau ceai mult ziua si am observat ca ceva ramane in organism. Cand sunt in delegatii unde nu beau ceaiul arata mai frumos cantarul.
Eu mi-am inceput ziua cu kiwi. La pranz si seara gratar si salata.Nu am timp sa fac altceva si nici idei.
Pupici si mai revin.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Fetelor, eu nu va cunosc prea bine, dar va simt aproape de sufletul meu si ma intristez cand vad ca treceti prin zile mai putin bune si aveti necazuri. Va doresc sa treceti cu bine peste tot si sa nu va lasati, ca "rasare soarele si pe strada voastra"!
Andanii, ti-am trimis adresa de mail.
Eu nu am poze sa ma laud cu cat am slabit. De cand am nascut, numai bb e vedeta si are sedinte foto mai dese, eu ma cam ascund cand e vorba de pozat ca inca is balenuta (sau asa ma vad eu). Mai am si un aparat paradit care scoate poze cand si cum vrea el. Vrem sa ne luam altul, dar inca nu am reusit. Cand fac niste poze mai bune, le postez sa le vada lumea. Nu de alta, dar sunt tare mandra de ambitia de care am dat dovada, nu credeam ca sunt in stare si sunt hotarata sa merg mai departe. Chiar daca sunt pasi marunti, eu sunt bucuroasa ca se duc kg si sunt sigura ca nu se vor mai intoarce.
Va doresc si voua sa fiti tari pe pozitie si veti vedea ca merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany eu fac orez integral cu rosii si imi iese tare bun
il fac asa : pun in tigaie ceapa tocata , ardei, morcov ras (nu sariti ca e voie , cantitatea ajunsa in farfurie e neglijabila) si orezul si apaaaa (scuze am uitat-o initial, dar se putea subantelege), cand e jumatate fiert orezul pun rosii tocate destul de multe , imi place sa le simt bucati nu sa se stroseasca de tot, si la sfarsit pun frunze de patrunjel tocate (uau ce salivez deja scriind) si la final de tot eventual o lingura de ulei de masline pentru gust si binentele condimente .... sare, piper, cury, pregano fiecare dupa preferinte.

zambilik ti-am trimis mail cu cartea si ti-am trimis si fisierul cu retete al meu
abia astept sa te vad in pozici ... indiferent ce calitate au pozele , hai ca una poti sa pui , curaj

miniuta e greu tare uneori si e ciudata rau viata asta

ele si eu sunt mare prietena cu ceaiul

sanse multam de pupici, pacat ca e o problema mult prea delicata si nu o pot discuta cu voi poate ca m-ati ajuta , da nu pot

sunt putin necajita acuma si ca am fost sa imi cumpar o pereche de blugi ( am vrut sa ma binedispun la mine functioneaza faza cu cumparatul , ieri mi-am luat o bluzita si un colier si acuma voiam si blugi) ca din tot dulapul am gasit niste relicve de pe vremea cand eram cam asa , vechituri... deci trebe neaparat noi ... culmea e ca nu gasesc sa-mi fie buni, care sunt buni in talie nu sunt buni peste pulpe si care sunt buni peste pulpe sunt imensi in talie , nu stiu ce fel de slabit e asta ca tare mi s-a subtiat talia si popoul si pulpele inca-mi sunt mari

hai ca parc fiecare mesaj al meu e ca sa va indispuna , am innebunit parca.

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Andanii, se poate reteta si cu orez basmati? Vreau sa fac si eu. La mine se intampla ca dupa ce gusta si sotul din ce pregatesc eu conform monti vrea si el sa manance, asa ca am sa incerc cu orezul si daca le place, am sa scap de grija gatitului a cate n feluri pt. fiecare din casa.
Merci de mail!
Meniul de azi:
md: cremvusti cu mustar conform si o rosie
p: ciorba de vacuta, sarmale
c: salata cu de toate sau fructe, dupa cat de umflata ma simt dupa masa de pranz
Am sa incerc sa-mi fac timp sa postez meniul zilnic, nu stiu daca reusesc si nici nu stiu daca e conform, atentionati-ma daca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani..pe cine indispui iubita??? Mai mult decat este .
Eu sunt sefa problemelor delicate si fac ca si tine..le tin pt mine.
Si am al dracu dar de a-mi bate singura cuie-n talpa. As fi vrut sa nu mai fiu atat de cerebrala si sa iau viata si oamenii asa cum sunt. Cateodata imi vine sa ma imbat.. hehe..iote aici indispozitie

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput