Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a
Raspunsuri - Pagina 13
milana spune:
mai, carmena nu fii rea ca ai vazut ca dau telefon si tot tinem legatura :)). si bine mai zici. asa ar trebui sa fac si eu: macar o data pe zi sa scriu ce mai facem, dar ce sa-i faci cu serviciul asta care te ingradeste atat de mult?! am sa incerc sa ma tin de lucrul asta ca tare mult imi place sa tin legatura cu voi, sa va spun ce facem si sa vedem ce mai faceti. eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa intru in concediu incepand cu data de 15 septembrie asa ca va trebui sa dau tare pe net cat mai sunt la serviciu ca de acasa nu prea am mari sanse sa intru. tot vom tine legatura: scriu mesaj acasa si il pune jumatatea mea pe net :)) si doar exista telefon :))).
eu am sa merg la baby expo, asa ca vedeti cum va faceti programul sa reusim sa ne vedem pe acolo :)). nici ca se putea un prilej mai bun sa ne vedem. si, in sfarsit, ne-am intalni si intr-un parc aproape mie :)), ca tot incercam eu de atata timp sa le atrag pe fetele din drumul taberei prin berceni hihihi. daca vreti mai multe amanunte despre aceasta expozitie intrati pe http://www.babyexpo.ro/.
mariana75, felicitari pt fetita :)).
eu nu am facut gimnastica si parca acum ma vad cu atat mai putin sa fac. de felul meu sunt o persoana comoda si de cand cu surplusul de greutate :)) chiar ca nu imi mai vine sa ma misc. as sta toata ziua lungita pe canapea :)). eu astept sa o fac pe cea de dupa.
eu tot uit sa imi masor burta :((, dar dupa ce vad eu sigur am mai mult de un metru... :)). poate reusesc zilele astea. voi cand v-ati masurat? dimineata sau seara?
eu as vrea sa merg la cursurile prenatale, cele de la municipal. daca mai e cineva doritor sa strige.... eu as merge dupa ce intru in concediu, deci dupa 15 septembrie. daca a fost cineva sa imi spuna si mie cum a fost.
cum sunt camasile astea de care vorbiti voi? lungi, scurte? eu am zis ca am sa imi iau un maieu sau ceva de genul asta pe dedesubt si o camasa de pijama barbateasca pe deasupra. urasc camasile de noapte pt femei. si acum ma gandesc cu groaza cand eram mica si ma imbraca bunica-mea in asa ceva si mi se faceau colac in jurul fundului de ma deranjau toata noaptea. eu nici in spital n-as sta in asa ceva (chiar imi pusesem pe lista o pijama barbateasca, favorita mea) dar am inteles ca nu ai voie decat cu camasa de noapte. ce prostie... :)). cu sutienele e alta poveste. eu am niste sutiene speciale pt alaptat dar nu stiu cate bune imi vor fi. am zis ca daca nu ma descurc cu ele, imi fac dintr-un sutien normal, unul pt alaptat. tai, cos si iese pana la urma ceva, ca decat sa dau bani pe alte sutiene, care sunt atat de scumpe, mai bine fac nitica croitorie :)).
parca, parca s-a facut ceva mai racorica :)). e mai suportabil....
va pup :)
- 27 saptamani, bb matei, dpn 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti
mnicol spune:
Multam frumos Carmena.
Adresa mea este mgbujor@yahoo.com
Cat despre hainute pentru gravidute care sa fie si mai ieftinache, daca gasesti vreun magazin sa-mi spui si mie. Eu n-am gasit. Toate sunt scumpe la magazinele dedicate noua. Si in alte magazine nu prea gasesti marimile noastre. Profitorii!!!
Un magazin pentru gravidute e pe calea victoriei, foarte aproape de piata victoriei. Se numeste Rococo. Au hainute dragute. Uita-te si pe reclama poate iti faci o idee.
Si eu am probleme cu ce ma voi imbraca la nunta care urmeaza in sept. Mai vedem pana atunci.
Pupici si astept mesajul tau.
Multam fain.
Manuela
mnicol spune:
Multam mult Carmena. Am primit, am citit (deocamdata). Sper sa le si pun in practica.
Manuela
julia23 spune:
buna fetelor
vad ca sinteti toate bine si ma bucur.si noi sintem mai bine,nu am mai avut contractii,bb se misca si face gimnastica non stop,ma trezeste de la 6 dim si de abia ma lasa sa dorm si eu putin la prinz ca dupa aceea pina noaptea la 2 nu se mai potoleste,dar are cu cine sa semene:)la noi nici nu se pune problema sa mergem la cursurile prenatale,poate daca sintem bine sa mergem la baby expo
fetelor daca nu mai am contractii sper sa ne puteam vedea in wk,am stat cumintica numai in patut,fara plimbari si fara treaba.o sa vb la tel si stabilim daca puteti si voi sa veniti.poate mai vine o mamica care sta pe tg neamt,deci tot linga noi.
va pupic
julia si bb de 30 sapt
Carmena spune:
Buna dimineata!
Uf, asa e de bine dimineata si asa o caldura se face la pranz...Noi facem bine azi - ieri ne-a fos rau, ne-am deranjat la stomac, habar nu avem de la ce, dar ne-a fost foarte rau, ne-a durut burtica...azi ne simtim mai bine ca am luat o pastiluta de prenatal si una de fier...
Bb-ul ca intotdeauna - gimnastica dimineata si seara!
Milana, am glumit cu scrisul - ne auzim oricum si la telefoane.
Ma bucur ca te simti bine, Julia. Kokolina spunea ca pleaca din Bucuresti la sfarsit de saptamana, iar la mine vin ai mei parinti in vizita, sambata,dar daca te simti bine, poate ne vedem maine seara? Vorbim la telefon.
Daca mai vor si alte fete sa vina la intalnire-asteptam inscrieri la intalnirea de gravidute!
In rest toate bune. Va pupam pe burtici.
Carmena si bb-ul 22 sapt si 4 zile
bubu spune:
Buna fetelor,
Ce va invidiez pe cele din Buc ca va intilniti, sau macar intentionati.
Eu acum am venit de la doctor. Cum voi naste prin cezariana, acest lucru va fi mai repede, intre 37 si 39 sapt. Asa ca va i-au inainte, data posibila va fi 31 oct-7 noi, cum vom stabili pina la urma. Bebe are 1,4 kg, e mare eu m-am ingrasat doar jumatate de kg in 3 sapt lucru care e bine. Talia a ramas toot 94 cm.
milana spune:
ma ucide caldura asta. cand ma bucuram si eu ca s-a facut mai racorica si avem parte de nopti linistite, iar au anuntat temperaturi infioratoare de peste 35 grade. uffffff, zau ca nu mai pot :)
azi-noapte iar am avut un carcel. ah, cat le urasc... de-ar exista o metoda prin care sa scap de ele ca tare nimicitoare mai sunt...
in sfarsit mi-am masurat burta. dimineata mi-o tot admiram in oglinda si mi-am adus aminte ca ar fi bine sa vad si ce cirucumferinta are. rezultatul: 114 cm. :))
iar nu ne vom putea vedea. pt mine e prea cald, mult prea cald, poate se face mai racoare intr-o saptamana-doua si stabilim o intalnire...
julia, imi pare bine ca ai fost cuminte si ca nu ai mai avut contractii. sa incepi sa te pregatesti sa ne vedem la expozitie stand linistita in pat si facand cat mai putin efort. te sun maine dupa 12,00 ca am vazut la ce ore te trezesti (rusinos :pp ) :)).
carmena, sa stii ca si mie mi s-a intamplat ce-ai patit tu, tot ieri. o fi fost ceva in aer ca nici eu nu mi-am explicat fenomenul. din fericire, pe mine nu m-a durut burta si toata afacerea s-a rezolvat cu un drum la buda :)). poate o fi fost de la alinierea planetelor hihihi ....
de cateva zile m-a apucat pofta de dulciuri. toata sarcina nu am poftit sa mananc decat cel mult o data pe saptamana o prajitura si deodata m-a apucat nevoia de dulce. ieri mi-am luat un chuppa chupps si daca n-am supt la el pana m-am facut toata albastra - limba, dinti, buze - dar asa mi-a trebuit daca am vrut cu aroma de cola :)). cel mai adesea ma apuca cheful dupa-amiaza. parca am ora fixa. pe la 3-4 incep sa vad numai ciocolata. ufff..... trebuie sa ma abtin :)).
va pup :))
mnicol spune:
Buna fetelor cu burtici mari!
Azi sunt ca o leguma. N-am chef de nimic, spre deosebire de mititica mea care e ca de obicei foarte activa.
In schimb in ultimele zile am remarcat o pofta de mancare in crestere. As manca intr-una. Eu nu m-am ingrasat pana acum, dar cred ca a sosit timpul, pentru ca bebita cere papa.
Mi-e foarte cald. Va pupic acum.
Manuela
monicuta spune:
Buna, fetitele!
Tocmai am venit dintr- un concediu de o saptamana la munte, iar acum ma pregatesc pentru cateva zile de mare.
Inainte de a pleca in concediu am fost la doctor pentru testul de glucoza. Am intrebat doctorita daca e vreo problema cu statul excesiv in masina, iar ea a spus ca nu. Din contra, a zis ca ma pot plimba oricat acum pentru ca nu sunt inca foarte mare (desi ma simt ca un elefant).
Acum intrebari: desi testul glucozei a iesit bine, mi- au spus ca am hemoglobina cam mica (????) si mi- au spus sa iau un supliment de fier, aditional la vitamina prenatala; de asemenea, aseara, cand am venit de la serviciu, picioarele mele aratau cum nu le- am vazut niciodata (erau umflate atat sus, cat mai ales gleznele, de parca erau amandoua luxate). Are cineva aceleasi simptome?
De asemenea, as fi curioasa cam cate kg ati luat voi pana acum. Eu am luat 10. Nu mi s- au parut chiar multe, pana am vazut pozele facute in concediu.
Numai bine, Monica
milana spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
maine am sa merg sa imi vizitez o prietena ce tocmai a nascut si nu stiu ce sa ii duc.
merg la spital. a nascut aseara, normal si nu sta cu bebele in camera.
pot sa ii duc flori? un suc sau prajituri? ma gandeam sa ii iau un mutunache. nici pt bebe nu stiu ce atentie sa duc.
ajutor :))