Pregatiti-va: urmeaza Bikini Jeans

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

eu m-am gandit la ceva.........ce ar fi daca ar purta fetele noastre asa ceva peste cativa ani sau nurorile(in cazul meu),cum ati reactiona sa vina nora la voi, invitata pt prima oara la masaeu acuma rad d mor dar s-o vad ca intra p usa cu blugi aia:)):)):)):)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

waw !!!! excelenti !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Parca ar fi din revistele de scandal de la rubrica: ASA NU! da-o naibii, de ce as vrea sa imi cada toti fraierii ceea ce numai eu am dreptul sa vad??? Hai, eu si barbatu' din dotare...Cine i-o fi inventat, doamne? Sunt de toata jena!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Imi plac.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

FEtelor eu nu am nimic impotriva la aceshti jeanshi dar ca sa vva zic ce moda e aici in randul pushtimii .La roma se boarta blugii sub BUCI!Pe bune deci se cumpara una bucata pereche de blugi mai mari una bucata curea(care se strange kt sa nu casa blugii de tot) in fata deasupra stau ca si cum ar sta normal si cand te uiti din spate dar nu cu chilotei tanga ci cu cei normal !Si se adopta un mers ca de RATZa asa...ca sa nu cada de tot..Deci eu una sincer ash prefera sa vad publicu imbracata in jeanshi deashtia dekt copii ajtia de pe aici care se imbraca cum am explicat mai sus!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mamii, si aici tinerii, si mai ales baietii se imbraca asa. Se vede tot slipul (si poarta din acela tip pantalon scurt) si nu mai socheaza pe nimeni. Mie nu-mi plac deloc.

si acum on topic- blugii nu sunt rai, dar chiar daca sunt slaba nu as iesi imbracata asa.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

pareri pro si contra normal - unu da altu'ba dar e clar ca jeansul respectiv nu se preteaza la orice silueta deci actionati de pe acum

Power plate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

sunt supeeer cool!!!

daca ii vede barbata-meu mi-i cumpara pana apuc sa zic pas.

bine si dup'aia inchiriaza o haita de caini ca sa ma alerge prin parc sa slabesc

29S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Nu as purta si nu neparat din motive de talie...nu imi plac

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput