Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
Crys, mi-a iesit un mare ciu-ciu....le-am fiert in sfecla rosie si coji de ceapa portocalie, .
Cumpar maine vopsea sidefata de oua si le re-fierb.
Drob de pui cu ciuperci fac si eu,
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
CRISCOSTY spune:
Carmen, ai sa vezi,o sa-ti iasa ceva deosebit cu 2 culori. Dany a pus pe manusa 2 culori sidefate si au iesit super, deosebite. Mi-ar place si mie drob de pui cu ciuperci, dar baietilor mei nu le plac ciupercile.
Crys si Dany
violeta70 spune:
Buna seara si de la mine!
Azi am ajuns mai tarziu (21.30), dar nu din motive de servici. Am fost la slujba la biserica: azi a fost Denia celor 12 evanghelii. A fost frumos. Maine voi merge si la Prohod. Se scoate Sfantul Epitaf, vom inconjura biserica. Asa ca si maine voi ajunge mai tarziu.
Vacanta placuta celor ce pleaca, Sarbatori linistite si pline de bucurii .
Noi vom pleca la Brasov, dar pe 30 aprilie seara, pentru ca pe 29 si 30 lucram. Pe 2 Mai mi-am luat concediu, asa ca va fi o minivacanta binemeritata.
Va doresc o seara si o noapte linistita.
Pupici tuturor fetelor.
Tzuni spune:
Un banc in spiritul sarbatorilor:
Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
- Aveti vopsea de oua?
La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, zambeste si-i raspunde:
- Dichisituleee!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
DianaR spune:
Felicitari echipei castigatoare!
Carmen, zici ca n-au iesit? Eu maine le vopsesc. Anul trecut am avut chef sa ma joc cu vopsele sidefate, si uite ce-a iesit : 1 si 2.
Mamica dulce, bine ai revenit!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Luna75 spune:
Felicitari si drum bun fetelor care pleaca in vacanta desi nu prea am inteles cine unde pleaca si cu cine?!
spor la pregatiri si nu va obositi prea mult
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
vikinga spune:
Mamica dulce bun revenit! Ce-am mai intrebat de tine mai, mi-a fost dor de tine. Intrebasem si la nemtzoaice de nr tau, tin minte ca te sunasera citeva fete cind ai fost mai demult cu Marc in spital. Lasa-l si tu pe PM cine stie ne mai antreanm un pic accentul moldovenesc:))Carmen scrisesem in capitolul trecut ca am 72kg, m-ai uitat.Felicitari fetelor care ati slabit, grupa noastra e pe locul de iepuroaice dolofaneEu merg la somn, am vazut in film care m-a enervat si m-a indispus teribil, nu-s in good mood.Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Luna75 spune:
pentru ca nimeni nu va aparea sigur pana dimineata o cafea si o stire de ultima ora bomba Cremele anticelulitice care nu iti lasa buzunarul gol chiar functioneaza dar nu mult si nu fara o dieta de tip spartan si sport-sport
Totul se poate realiza prin vis daca indraznim sa o facem insa nu dormind
gusta spune:
Neatza.
Ceaiul,cafeluta si tot ce va doriti sunt servite.
Ma duc sa duc copilul la gradi si dupa mai discutam.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
Sarbatori fericite si linistite, cu mult soare si voie buna!
Va pup pe toate!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 25+