Nou stil de viatza (204)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Of,naspa ca m-a facut mama femeie.
Am vopsit oole si nu imi plac deloc cum au iesit.Am avut 3 tipuri de vopsea, din care numai una a iesit bine,dar nu f intensiva culoare.Unul l-am papat deja ca se sparsese si mi s-a parut ca sunt prea moi si voiam sa vad daca tb sa le mai las la fiert.#
Imi trag putin sufletul si apoi ma apuc iara de treaba
Mai am de clatit borcanelele in care am facut oole si sa calc perdelele ca sa le pun la loc. Si apoi tb sa o iau din loc spre scoala si am un chef
Al meu a c-dat deja miel, sper sa fac rost si de prapur.
Nici nu stiu de ce ma sbat atat ca e posibil sa fim doar noi doi ca restul ce tb sa vina ar opta pt gratar,desi cu vremea asta nu m-as risca, plus ca al meu spune ca de Pasti si Craciun vrea acasa , asezat ca omul la masa.
Gata fug sa termin treaba.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, io le vopsesc cu sfecla rosie si coji de ceapa rosie, sper sa-mi iasa faine, n-am vopsit niciodata oua.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Multumesc mult fetelor pt urari si va pe toate.

Stefan a reactionat nesperat de bine, nu s-a dezlipit de el in prima zi..iar azi a vrut sa stea mai mult cu el. Il pupa, il mangaie, vrea sa il ia in brate, vrea cu el in patutz etc. Deci...a reactionat superbine.

Bb e cumintel deocamdata, mai plange dar...destul de rar, cand nu suge suficient si tb sa realimentez. Dar asta se intampla destul de rar. Sa vedem cand incep colicii cum va fi...ca deocamdata...nu avem asa ceva...dar am o presimtire ca va face si colici. Stefan nu a avut asa ceva.

In rest...sunt ok, mi-a scos azi firele...si speram ca nu voi face nici o zgaiba pe langa operatie.

Acum va poop si mai revin in functie de timp.

Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dordia draga, felicitari pentru bebe!!!

Spune unde ai scris pe larg despre nastere? Vreau musai sa citesc.

Asa...fetele...cu drobul...detalii va rog, CUM il faceti? Se fierbe sau se prajeste carnea inainte sa o tocam si s-o bagam la cuptor? Eu parca tin minte ca am fiert-o, dar altundeva am citit de prajit.

Va pup, ma duc ca am treaba multa, acusa vine o donsoara si n-am pregatit nimic.
Intru pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala sunt tare pe fuga azi asa ca iti zic de-acum ca am 88 kg.

Va sarut pe toate si mai vorbim cand am timp.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

oficial, anunt echipa castigatoare: Gusta, Tzuni, Criscosty si Tumpi.
Felicitari fetelor!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Felicitari castigatoarelor

Tump sper ca nu esti supi pe mine sau ceva..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna seara frumoaselor,

Nu stiu daca voi reusi postarea asta ca-mi face router-ul sau wirless-ul numai nervi
astazi am imatranit in traficul din Bucuresti,daca stiam imi luam o carte la mine

carina, multumesc, am sa incerc reteta cand revin
tlaura,ti-am trimis un mail pe adresa ta cu nr. de tel.
Sigur nu vrei nimic ?
gusta, vad ca esti mai opimista, merci !
mephala,ai scimbat culoarea la Deniz ?ma bucur ca sunt bine baietii.
hclara,eftimie,louisa,cryscosti,tumpi, mamica dulce, si nu numai
dac nu e prea tarziu ..o reteta de drob 'lihgt'
ficatei de pui fierti (lasati inainte in lapte cam o ora )impreuna cu foi de dafin si boabe de piper, se scot si se racesc putin dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu o ceapa, se pune marar, ou batut (cam 4 oua/kg)si se pune in forma de cozonac la cuptor cu prapur sau fara .Se mai pot adauga in compozitie si ciuperci.

o seara buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Wow.... sunt iepuras sexy Sper sa nu pun acum de Paste ce am dat jos la acest concurs. Imi felicit si eu colegele, dar si restul fetelor
Am reusit in sfarsit sa cumparam in mare parte ce trebuie ptr. Paste, am vopsit ouale si mi-au iesit super frumoase. E prima data cand fac si sunt tare multumita.Am facut rosii, verzi, albastre si galbene, in doua nuante...mat si sidefat.
Anca eu am sa fac drobul din ficatei, pipote si piept de pui. Le fierb, le dau prin masina de tocat, le amestec cu ceapa verde, usturoi verde, marar si patunjel, oua si la cuptor cu el. Sper sa-mi iasa
Carmen sa ne scrii cum au iesit ouale.....poate incerc si eu la anul.
Dordia tie si puiutilor mici.
Zuzi, Cuscra, Alina, Louisea, Tumpi si restul fetelor

Crys si Dany

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina71

mephala,ai scimbat culoarea la Deniz ?ma bucur ca sunt bine baietii.

, acum o fac.

_

Mergi la inceput