Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,suna bine planul vostru de business.
Baga un ochi www.teaandcoffee.net/0208/coffee.htm" target="_blank">aici,te mai inspiri putin.Ar fi ideal in www.teaandcoffee.net/" target="_blank">Cluj.
Claudia,tot mai bag cite ceva prin bagaje.Deseara ma apuc sa fac sandwichurile la drum,nici nu stiu ce sa pun pentru mine,oricum ne vom opri undeva sa mincam si ceva cald.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! lasati geamurile si haideti la o cafelutza sau ma rog, ceai!!!
Eu fac ardei umpluti, mmmmm ce bine miros, am lasat geamul deschis sa le fie pofta si vecinilor, pacat insa ca nu prea e nimeni pe acasa la ora asta! si fiindca mi-a mai ramas o mana de carne am facut si o cirobitza de perisoare, asa ca sa am mancare pe toata saptamana!
Anda, iti doresc mult succes!!! (nici eu nu calc lenjeria de pat, o bag in masina de uscat dupa ce o spal si apoi in dulap). tin minte pe vremea lui Cesusescu cum calca mama-mea tot, de la lenjerie de corp, batiste, pana la lenjeria de pat eh, acum nu mai calca nimica, numai camasi bineinteles!
Carmen E., multumesc, la fel si voua!!!Edi e pana dupa-masa la gradi?
Anky, in cazul ca pleci si eu sunt absenta...iti doresc drum bun, Pasti fericit si multa sanatate familiei tale! si sa va intoarceti cu bine inapoi!!!

ma duc sa dau cu perisoarele in ciorba!
Crys, ia baga capul pe aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Claudia,daa..te cred ca miros bine ardeii
Merci de urari,si voi sa aveti un Paste Fericit!.Eu am sa mai intru de la ai mei pe net,mai vorbim.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mmmmm pana si la mine miroase a ardei copti.. Peyyy e frumos sa ne faci asa pofta Claudia si sa nu ne inviti la masa?

In rest vad ca vine perioada de aniversari

Delia va doresc si eu multi ani fericiti impreuna inainte

Carmen tocmai ce-am vazut ca sunteti pe locul 1 ?!?! Ce suspans

Anky ce papi bun azi?
Iti urez si eu drum bun si sa ajungeti cu bine la destinatie
Nu stiu daca mai apuc deseara sa intru sa-ti urez..

Laura cum mai esti?

Anda ce bine suna planurile voastre de viitor. Mult succes sa le duceti la indeplinire
Primim reducere?

Doina felicitari pt carmen. Multi km inainte fara incidente

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Salut toate frumoasele

E un record pt mine :(( de dimineata am fereastra deschisa incercand sa scriu un mesaj ,care ...s-a dus si iata ca e seara

mephala
, cum se simt baietii ? cred ca ai facut noapte alba.
pe toate si am sa citesc diseara din urma (ca de scris nu pot de la laptop

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Multumesc tuturor pentru urari , sinteti foarte dragute.

Gusta, am facut ieri pentru prima data mincare in wok, ceva in stil thai. A iesit asa cum trebuia, n-am folosit ulei deloc.

Doina, felicitari pentru permis si masina, sa le stapinesti sanatoasa pe amindoua!

Carina, bafta cu planurile! Poate ajung si eu o data la Cluj, ar fi frumos...si la Iasi...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai da' nu mai scrieti atita ca nu mai apuc sa citesc tot!
Serios acuma, unde sinteti? La petreceri, la munca sau...in frigider?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Inca odata va multumesc mult pentru urari

Maine este ziua cea mare: sora-mea, Diana si cel mic vor merge acasa. Stefan este incantat. Cumnatul meu l-a luat de cateva ori la spital sa-l vada pe cel mic. Vom vedea cand va veni acasa.

Anky drum bun si sa ajungeti cu bine.
Delia La Multi Ani fericiti impreuna cu sotul tau!
Salut toate fetele si le transmit cate un pupic.

Apropo, stie cineva ceva de Zuzilici ? Parca nu a mai intrat de mult.Sper sa fie bine.

Va las acum si va urez o noapte linistita si cat mai odihnitoare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, io sunt pe aici, astept sa se faca ora 12 sa le dau panadol baietilor.
Nu mi-ai spus data exacta a aniversarii voastre, . Sau pot sa-ti fac urarile de pe acum?

Louisea, da mai, cica votarea e incheiata de ieri...dar, practic, inca se voteaza. Nimeni nu spune nimic...sa vedem ce-o fi...

Diana, iti place clasamentul? In pozitia actuala? :)))

Alina, multumim, , n-a fost chiar noapte alba, dar i-am supravegheat din ora-n ora, .

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anky drum bun! Sa aveti o vacanta frumoasa si se ne mai scrii cind poti.Mephala ce-ti mai fac baietii? Tot cu febra mare?Delidana ai reusit fara ulei? Poti sa zici cam ce ai pus? Eu folosesc un strop de ulei special pt wok, ori daca am chef de o alt fel de aroma pun ulei de susan, sesam asta e nemtoaicele?Meniu azi:MD: o chifla crocanta din cereale cu 2 lingurite miere, cafea+lapte 1.5%Gustare: musli cu fructe uscate si alune+iaurt 1.5%P: piept de curcan picant asa rece ca era facut aseara cu sos mexiacn si castraveti, rosii, ardei gras, ma rog o salata in stil grecesc, am ras si niste brinza de oi.Gustare: 500gr ayran cu piine neagraC: pop corn si o bere mica , am gasit azi pop corn pt microunde cu 30% grasime mai putin, normal ca nu-s la fel de fragede ca alealalte dar stau mai bine la calorii, 360cal/100gr si din punga de 100gr am mincat impreuna cu copii la desene, ma rog ei au ciugulit asa vreo 200-300gr. La ingrediente scrie doar porumb, ulei vegetal si sare. Ce luam inainte, alea grase si bune aveau inafara de porumb si sare ulei vegetal si ulei hidrogenat ori cam asa ceva, cred ca de aici senzatia de unt pe limba:)) Dar am sa incerc sa le fac data viitoare cu unt.O seara buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput