Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Am intrat sa va salut ,pt. ca mai tarziu ma pregatesc sa plec la servici.Pt. ca fetita mea facea febra la 3-4 ore ,ii dadeam alternativ :Nurofen ,paracetamol si supozitoare cu novocalmin.Fenobarbital i-am dat doar daca febra depasea 38.5 si pana pe la 5-6 ani.Comprese cu apa ii puneam doar pe frunte (mai rar pe burtica) si sosete umede.Sanatate multa la copilasi http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.Delidana 9ani de casnicie facem si noi, in mai POZECarmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Si noi pe 4 mai sarbatorim 11 ani de casatorie Voi pe ce data , in mai ?http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

io m-am apucat sa dau cu var, , am un perete buclucas la care imi tot apare mucegaiul. am bagat si doua masini de rufe, acu ma duc sa sterg geamurile.

din cand in cand, mai bag cate un ochi sa vad care-i situatia la concurs.
Cica votarea s-a incheiat de ast' noapte, dar se mai poate vota.
Nu de alta, dar e diferenta ft.ft. mica intre poza mea si poza Dianei (mama, dar ce discutii aprinse ati starnit pe topicul fetelor de la Arad, sunteti tare unite si imi place lucrul asta.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ei tu spion mic, ce cauti pe acolo? Da, suntem unite, ne mai certam, apoi ne impacam, iubire mare! Ai primit mesajul meu pe mess? Sau mesajele?

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si noi in 26 august facem 8 ani de casatorie, 8 ani minunati de altfel .
Ieri nu am mai intrat, ca a fost frumos afara si pana pe la 4-5 am stat in curte ne-am jucat toti 3 si am facut gratar. Apoi, ne-am pierdut (eu si sotul din dotare) in planuri de afaceri. Si am stabilit ca de azi incepand ne concentram pe a imi deschide o French Tea and cookie shop la un moment dat. Planul e sa incep doar cu productie si livrare de french cookies si apoi pe masura ce se aduna capital sa ajung la dorinta de inceput (ati vazut Chocolat?). E fain ceea ce fac acum, am provocari la orice pas, sunt apreciata si platita bine, dar imi dau seama ca nu e pe viata. Nu as rezista nici psihic si nici competitional. Si in plus, pentru mine gatitul e o pasiune, o arta, un mod de relaxare si confort psihic extraordinar - in special pregatirea prajiturilor. Sper sa am noroc si sa iasa totul cum vrem noi, dar pana atunci mai am multi pasi de facut si ceva bani de strans.
Anky: poate imi fac si pe tine studiul de markeying cand ne intalnim

Marilena: incearca sa te relaxezi, incearca sa afli (asta tine doar de tine) ce anume creeaza dezechilibru in viata ta. Stiu ca ti s-au intamplat multe in ultima perioada. Discuta cu partenerul tau de viata, incearca sa il faci sa devina sau sa redevina partenerul tau de viata. Asta mi se pare: ca tu esti tu cu tine si e prea greu. Deschide-te, cere ajutor celui de langa tine, plangi, descarca-te si apoi trage aer in piept si mergi mai departe.
Incearca sa faci ceva ce iti place: voluntariat, ceva care sa te faca sa te simti provocata, utila (la alt nivel decat ca mama si sotie).
Pupici Marei si sper sa treceti cat mai repede de perioada asta mai bolnavicioasa.
Carmencita iubita: mersi de cafea. Mi-a mers la suflet. Iti dau un ceai roiboos in schimb si un pupic pentru micutii tai. Cum se mai simt? Eu cand are Carina febra, ii dau alternativ Nurofen si Novocalmin (la paracetamol e alergica) - intre fiecare doza din acelasi medicament trec 8 ore, dar intre ele sunt decalate cu 4 ore. La noi a mers bine de fiecare data asa, dar dupa cum stii eu pot numara pe degete de cate ori mi-a facut Carina febra.
Claudia: iti dau si de la mine ceva de calcat? Eu am noroc ca uscatorul meu scoate rufele nesifonate, iar lenjeria de pat nu o mai calc (oricum se boteste la loc cand ne foim pe ea ).
Cu intarziere si scuze: La multi ani sarbatoritilor de ieri! (bebica Gheo, Violeta, Delia).
Meniul de azi:
un activia natur
piept de pui la cuptor cu salata de varza si cativa cartofi natur
Pentru diseara inca nu stiu, dar mai am timp sa ma gandesc.
Va pupic si revin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Buna dimineata!

Delia, felicitari! La multi ani inainte!

Pupici si multa snatate puiutilor bolnaviori!

Nastad, felicitari ptr carnet! Ai masina ta proprie si personala, sau o imparti cu sotul?

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Multumesc!

Am masina mea, acum as vrea sa o mai conduca tzutzu dar nu mai vrea el.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Luna75
vikinga, suna bine meniul tau - parca e desprins din legendele cu nibelungi ....rucola,parma,carpaccio lipsesc din meniul meu dar si din vocabular -esti printr-o vacanta "exotica" ?Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Hahaha Luna, sotul e jumate italian jumate spaniol eu pe sfer rusoaica si traim aici, suntem ca la nato, eu am fost in toate tarile mediteraniene si mi-a placut tare mult stilul lor de mincat, de aici exotismul:)). Gatesc cu placere chestii spaniole ori italienesti, cumparam, avem si un resto italian f buna in zona.De fapt supa aia de rosii fu gaspacio andalus care stie de ce vorbesc...Am gasit carpacio de f buna calitate, v-am zis ca am prietena cu restaurant, de fapt noi suntem proprietarii cladirii si ei chiriasi si cind am nevoie de marfuri din astea ciudatele fac la ei comanda, ca astia cu restaurantele au sursele lor. Asa am dat de frunza de varza murata, de foi de placinta ca pe la noi si cam orice ei imi pot gasi. Mare noroc pe capul meu:)Dar uite vezi nu am de toate, imi e dor de un restaurant bun libanez, delidana stie ea ce stie;), mi se pare mincarea cea mai delicioasa din lume! Dar bine mai de dieta de viata sanatoasa is altele. Pacat ca nu am nici unul aici unde locuiesc si nu indraznesc sa fac singura mare lucru. La borcane nu se compara cu ce am mincat in original. La noi e soare si frumos, o sa am o zi plina, termin de citit pe seara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Scuze de stilul analfabet, cind scriu asa ciudat inseamna ca-s de pe laptop. Ceva de groaza, dar nici nu-l schimb ca ma amuza, parca are toane de femeie cu pms-uri:))Carina bafta in afacerile viitoare, din ciclul moldovencele ori mai bine zis galatencele cuceresc lumea vin si eu cu planuri marete pt viitor: imi mai trebuie ceva bani si ma bag in cam 2 ani intr-o afacere de juma de milion de euro, eu singurica, vreau sa fac asta fara ajutorul sotzului. Pentru ca stiu ca pot si trebuie sa o fac! Tot imi storc creierii zilnic. Dar mai dureaza. Cel putin un an si asta e ok, vreau acum sa-mi vad de fetitzul meu mititel.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Pauza de cafea.
Claudia, Yubi felicitari pentru cei anii de casnicie!Se pare ca multe ne-am "nenorocit" in lunile astea.Noi am facut civila pe 21Mai si nunta pe 5Iunie.
Anda, Vikinga, wow ce planuri marete aveti!Va doresc mult succes!
Carmen, Gusta vin si eu la umbra, ca desi Edi e bine merci, trebuie sa-i dau Eritromicina pentru mama lui de stafilococ auriu;si nu un flacon ci doua

Si eu intru in categoria celor care nu calca lenjeria pentru ca nu are rost.
Am votat si eu azi cu ultimele stelute din dotare si sper sa vad una din fetele noastre pe podium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniul meu:
MD-2 felii paine prajita cu pate de post si 1/2rosie
P-ciorbica light de post cu cartofi, bureti, urzici...(o aveam in frigider si trebuia terminata)
-2 linguri de orez cu spanac si hrean(l-am gatit pentru barbatei si n-am rezistat tentatiei de a-l gusta)
C-cartofi copti???? + salata asortata
Cam asta e!Stiu ca nu e foarte bine, dar din cauza ca sunt cu nasul in tot felul de solutii de curatat, simt nevoia si de papica mai consistenta, nu doar salata.Poate o sa fac mai tarziu si un calcul aproximativ al caloriilor.

Acum fug sa spal geamurile de la balcon (Carmen ma vezi ) si poate si cele de la camera, pana nu-mi vine monstrul mic acasa
See you tonight!

Mergi la inceput