Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?
Raspunsuri - Pagina 12
ramoneloo spune:
De caini vagabonzi ma impiedic zilnic. De maidanezi asemenea. Si caini comunitari am intalnit.
Dar ce rasa o fi asta: caini vagabonti?
Capcaunul...ori ironiile tale sunt plastice/artistice,ori subiectul nu era corectitudinea limbii romane,ori atacul la persoana era voalat/implicit/subinteles/tacit...ori interventia ta era inutila...
dana d spune:
Da, se pare ca eutanasierea e singura solutie pe care ne-o permitem. Votez si eu eutanasierea desi ma doare sufletul.
Acuma, in gluma: am votat sa-i ia Marinescu acasa sau alta solutie ar fi sa-i dam la export la americani ca tot au ei organizatii de voluntari si mijloace sa salveze animalele si sa le asigure un trai decent, sa le ia si pe ale noastre.
....sau la export la chinezi, coreeni...
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Dar pe mine mai tare ma deranjeaza stapanii de caini de apartament cand ii vad cu potaia pe afara cum stau in mijlocul drumului si asteapta sa-si faca Bubico nevoile in fatza mea.. cu greu ma abtin sa le zic ceva.
NU am vazut unul sa adune rahatul dupa cainele lui, nici macar UNUL.
As da o lege sa se dea examen de bun simtz ca sa-ti iei permis de port-caine si sa fie controlati toti cei cu cainele in lesa daca au asupra lor maturica farashul si punga pt a aduna ce produce potaia.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by dana d
Dar pe mine mai tare ma deranjeaza stapanii de caini de apartament cand ii vad cu potaia pe afara cum stau in mijlocul drumului si asteapta sa-si faca Bubico nevoile in fatza mea.. cu greu ma abtin sa le zic ceva.
Asemenea.
Acelea sunt exemple clare de superioritate intelectuala a potailor fata de stapanii lor. Daca le-ai zice ceva cel mult Bubico te-ar intelege.
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by ramoneloo
crisis81-vreau si eu sa particip.sa donez cate 1 leu pentru tot neamul meu numeros(o suma frumusica-hihihi) si sa ma ofer si voluntar,gasesc eu timp si pentru asta si mai mobilizez si-o armata de prieteni,parol!iti scriu mail sau pm pentru mai multe detalii,bine?
pentru Rufus:cainii is vagabonzi de obicei,dar din cate am citit eu in regulament,nu tre sa aratam cu degetul o astfel de greseala din varii motive,corect?
in rest,felicitari tuturor celor care fac intr-adevar ceva concret pentru a rezolva aceasta problema;toata stima si respectul!
Dupa interventia lui Rufus am ramas cu un gust amar.... "greu e sa fi.... om". Intamplator am citit si la alte subiecte interventii la fel de inteligente ca si cele postate aici asa ca ....
Ramoneloo daca se va concretiza actiunea te voi tine la curent. Tot respectul pentru atitudine si tot respectul pentru postarea pe care ti-ai luat avertismentul. Eu in curand ma mut la casa si sotului ii e frica de faptul ca voi transforma curtea in adapost pentru catei . Nu va fi chiar asa, dar daca nu se mai concretizeaza actiunea propusa la postul TV vom gasi noi altceva.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
ixyshor spune:
Si pe mine ma deranjeaza cainii cu stapan, si nici macar acesti caini, ci stapanii lor(am vazut ca cineva a mai spus cam acelasi lucru, asta este si nemultumirea mea). Cand ies cu copilul afara trebuie sa facem slalom printre rahati de caine si mai luam si unul acasa din cand in cand. Sunt pline trotuoarele si parcurile de rahat de caine, asta nu e ceva normal. Si vezi stapanii cainilor fara nici o jena cum trec mai departe lasand rahatul sa troneze acolo.
Iubesc enorm animalele, am avut de mica si caini, si pisici, sunt impotriva oricarei forme de violenta asupra animalelor, au nevoie sa fie ocrotite, iubite, aparate dar au nevoie si copiii sa se joace in parcuri curate si sa mearga pe strazi fara rahati. Asa ca dragi stapani de caini, luati de acasa punga si lopatica, daca iubiti cu adevarat animalele din dotare nu e mare lucru sa faceti asta!
ramoneloo spune:
ixyshor,aici subscriu si eu,nu e greu sa stranga dupa animalut,insa vezi tu,batem apa-n piua si nu se face nimic concret in acest sens.si da,copiii merita parcuri curate;noi toti meritam parcuri,orase,o tara curata,insa vezi tu,iar batem apa-n piua.daca are loc o actiune de curatare a parcurilor,padurilor,etc...25 de voluntari si restul gandesc 'solutii' ,suntem ironici sau spunem'tara arde si baba se piaptana'.eu ocolesc zi de zi saci de gunoi aruncati pe trotuar,trebuie sa merg pe mijlocul strazii,pentru ca unora le este greu sa mearga sa arunce deseurile la locul lor.nu o singura data m-am trezit cu diverse legume in cap,aruncate direct de la geam,cu praful si scamele covorului scuturat de la balcon,cu apa,etc.
crisis81,pur si simplu mi-am pierdut rabdarea si mi-am luat avertismentul,incerci sa-ti expui punctul de vedere vis-a-vis de problema discutata si se ajunge la chestionare gen:mananci carne sau esti vegetarian,cate animale ai acasa,sau daca semnezi o petitie precum Xio in favoarea focilor din canada esti nitel nebun ca te preocupa soarta lor cand in 'romanika'(termen invatat pe forum) avem starea asta de urgenta a comunitarilor si te-ai rupt luand masuri,ca ar trebui sa le stii nr exact,sa te preocupe copiii din africa-ori altcineva a spus f frumos si civilizat ca fiecare din noi simte nevoia sa se implice in proiecte diferite.s-au dat solutii destule,dar foarte putini au manifestat interes in a le analiza,s-a ajuns la o polemica careia nu-i vad locul-profesii,profesionalism-asa cum de la tragedia fetitei s-a ajuns la eutanasiere fara drept de apel,la cu totul altceva.da,am avertisment.poate ar fi meritat o atentionare si persoanele care au afirmat ca eu traiesc 'in haite' si care imi cer adresa pentru a-mi trimite'haite in ograda',dar se pare ca n-au incalcat nici o regula,spre deosebire de mine.
daca initiativa va deveni realitate,f serios,sa ma luati in considerare.si te invidiez pentru ca te muti la casa;eu am 3 catelusi salvati (din 5) care au implinit o luna si in curand vor merge la noii stapani si i-as fi pastrat pe toti la cat m-am chinuit cu ei sa ajunga pana aici,dar in 2 cam,cu inca 3 animalute pe langa,este f greu.sunt multumita ca vor ajunge pe maini bune,insa ma gandesc cu groaza ca zi de zi sunt aruncati pe strazi zeci de caini(oare cum putem tine evidenta lor pentru a le cunoaste nr exact in situatia asta?)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by crisis81
Dupa interventia lui Rufus am ramas cu un gust amar.... "greu e sa fi.... om". Intamplator am citit si la alte subiecte interventii la fel de inteligente ca si cele postate aici asa ca ....
E clar. Te-ai incurcat de tot. Probabil ca ai uitat subiectul. Nu ma mir...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ankalaura spune:
Nu am avut rabdare sa citesc decat primele 6 pagini
Eu am votat pentru EUTANASIERE, desi ma consideram iubitoare de animale.
Cel mai recent "eveniment" mi s-a intamplat in fata firmei unde lucrez, in plin Aurel Vlaicu, nu in Rahova, nu in Ferentari, nu la mama naibii "la pormubi".... unde, foarte gravida si cu fetita mea de 4 ani de mana, am fost atacate de o javra aciuata pe sub scara firmei. Ce credeti ca am simtit??? Fie-mea se catara pe mine, javra atrasese inca alte vreo 5, ne-au simtit spaima, ne-au atacat din spate!
Foarte frumos, nu-i asa? Daca ne-ar fi muscat, era fix ce imi lipsea. Au venit paznicii si i-au gonit. Nu stiu ce era mai nasol - sa imi muste copilul sau sa ma muste pe mina, gravida???
Cu indemnizatia - suntem tampiti????
De alocatii pentru copii nu avem bani
De indemnizatii pentru mame nu avem bani
De pensii nu avem bani
De renovat spitale nu avem bani (trebuie sa se promoveze campania 2% ca sa se termine renovarea la Marie Curie!)
N-avem bani de nimic... dar avem bani de indemnizatii pentru tinut caini???
In fiecare zi gasesc cel putin 5 rahati de caine, pe toate partile masinii. Copilul meu risca sa calce in rahati in fiecare dimineata.
Mai calc si in resturi de mancare pe care le lasa o baba de la blocul vecin.
In fiecare zi imi este teama sa intru in firma - noroc ca avem 2 intrari, si verific pe unde sunt javrele, de la distanta... Astept cu nerabdare sa intru in concediu, saptamana viitoare. Ma voi simti usurata ca nu mai trebuie sa ma feresc de cainii de acolo!
Sa mai spun????
Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania