(H)Adrian Copilul Minune - consilier?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

de ce nu?!
are un suflet de milioane apoi restul ce mai conteaza?!
sunt destui "educati" la putere care mai bine ar canta...manele
nu sunt fan a manelelor si nici a lui Adrian -dimpotriva - cand aud de el imi aduc aminte de scandalul spumos in care a fost implicat vara trecuta si desi am urmarit cu sufletul la gura cateva seri evolutia subiectului tot nedumerita am ramas -cine e sotia legala,are/ nu are?!pe cine iubeste,pe cine nu?! insa e clar ca darnic e ...fetele din discutie vorbeau de cadouri de Valentine - gen posete Gucci,ochelari Armani dar si de Mercedes nu de oricare, ci clasa A - subliniase "doamna"in cauza de vreo 3 ori asta
ei cadouri de genul asta fac pe aici doar seicii si cu siguranta mai sunt si ...altii...dar nu ...manelisti
recunosc ca dupa ce am vazut emisiunea mi-am luat un CD -sa vad si eu ce canta si ...rau nu canta iar textele sunt bune...eu cel putin l-as vota ...pentru unele versuri

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by Luna75

de ce nu?!
......
recunosc ca dupa ce am vazut emisiunea mi-am luat un CD -sa vad si eu ce canta si ...rau nu canta iar textele sunt bune...eu cel putin l-as vota ...pentru unele versuri

Sincer...mi se face rau!
Acum stiu de ce nu ma intorc in tara.

In ceea ce priveste faza cu fiul lui Sarko - e fiul lui Sarko. Fiul presedintelui.
Insa aici vorbim de cineva care ... in fine. Nu conteaza.

POZELE NOASTRE:
* Mic dar fortos (pag.30)
* Prima intalnire cu Marea Neagra (pag.36)

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Simplul fapt ca poate canta manele il face inapt din punctul meu de vedere pentru a candida pentru un post public.Bineinteles ca sunt si altii mai neindicati ca el care deja se lafaie in scaune bine platite dar asta nu inseamna ca mai incap inca multi de acelasi nivel.

Si spunea cineva ca e profesionist.Cum e frate asta: e profesionist in manele?Sau la ce se refera profesionismul lui?Si are vreo legatura calitatea asta(daca o are) cu postul la care aspira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

quote:
Originally posted by Luna75

de ce nu?!
......

Sincer...mi se face rau!
Acum stiu de ce nu ma intorc in tara.

altii sunt mai cu mot?!
cine ne conduce tara acum?! cu mici exceptii niste...pierde-vara insetati de faima si putere a si sa nu uit "bomba" BANII care nu trebuie musai sa fie lichizi pot veni sub forma de masini extravagante,vile,calatorii...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am si eu o intrebare: cine suntem noi ca sa hotaram cine e nulitate sau nu? Sau cum alegem cine e nulitate sau nu? dupa ce criterii?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by viviana

Am si eu o intrebare: cine suntem noi ca sa hotaram cine e nulitate sau nu? Sau cum alegem cine e nulitate sau nu? dupa ce criterii?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

in general, se presupune ca cineva cu asemenea functie are un nivel de instruire. nu ne putem lasa pe mana analfabetilor, macar teoretic vorbind. ca practica ne-a demonstrat ca si persoanele cu educatie sunt capabile de multe, e adevarat. dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa promovam sub-cultura.

poate o face treaba buna, nu am de unde sa stiu ca nu. dar eu una nu il voi vota pe becali, presupunand ca isi anunta vreodata candidatura la ceva, nu l-as vota pe adrian, daca as fi in circumscriptia lui, si nu l-am votat pe vanghelie.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Chris nu era vorba de a-i apara pe Becali sau copilu'.

La primarie nu trebuie un om cu carte ci un bun gospodar.
In Parlament se schimba situatia. Acolo iti trebuie ceva carte.

Ideea era sa se stabileasca asa un criteriu...
Ideea era sa poti cerne obiectiv valoarea de nonvaloare.
Ideea era sa gandesti si despre un multimiliardar ca poate fi atins de nulitate.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ah, crescu si Copilu' Minune! O sa incaseze de la stat, prima leafa din viata lui .
Iar statu' o sa incaseze primul impozit de la el . Avand in vedere ca e un sufletist , merita sa fim alaturi de el in aceasta grea incercare .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Denizel-asta da judecata la rece!!
C O R E C T!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by denizel

Ah, crescu si Copilu' Minune! O sa incaseze de la stat, prima leafa din viata lui .
Iar statu' o sa incaseze primul impozit de la el . Avand in vedere ca e un sufletist , merita sa fim alaturi de el in aceasta grea incercare .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

bine punctat!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput