Nu stiu sa ma imbrac
Raspunsuri - Pagina 4
ralucis spune:
am inteles acum la ce v-ati referit cu bucuresti vs provincie, dar si eu zic ca uneori gasesti lucruri mai misto in restul tarii decat in bucuresti. de exp, in piatra neamt e un magazin care se cheama nadia si julia si care are chestii pe care eu nu le-am vazut in bucuresti, super misto, tricotaje in general, f multe cu eticheta de firma, probabil ori sunt aduse de afara, ori sunt facute acolo in sistem lohn si vandute ulterior in acel magazin. in plus, mall-urile sin supermarketurile care au si galerie comerciala incerp sa impanzeasca tara, deci nu mai e chiar o problema, cum a mai zis cineva mai sus, leonardo are aceeasi marfa peste tot, etc. o prietena mi-a impuiat capul cu polus center din cluj, unde exista bershka, newyorker, stradivarius, care, din cate stiu eu, nu sunt in bucuresti. deci cred ca incet, incet, nu o sa mai fie capitala chiar asa, buricul tarii la tot. ca sa nu mai spun ca si eu am prieteni si neamuri in vestul tarii care merg in austria si ungaria pt shopping.
in alta ordine de idei, cine e intr-adevar interesat de moda, de a fi trendy, un trendy personalizat, cred ca nu are nevoie neaparat de branduri ca sa faca acest lucru, revistele glossy care mai pot da un sfat pe tema asta se gasesc in toata tara si cred ca se poate improviza, chiar si cu magazinele care sunt si cu bani mai putini, astfel incat aspectul sa fie unul interesant.
rory76 spune:
[quote]Originally posted by vilma
Moniland: "Vilma, si mie imi plac rochiile. Acum imi plac cele vaporoase purtate cu ciorapi mati si cu cardigan"
Mie ciorapii mati imi dau de furca. Am achizitionat 3 perechi inca din toamna trecuta, una din perechi cu model. Astia cu model sunt de nepurtat, ma mananca pielea de la ei. Pe ceilalti i-am purtat de 2 ori, dar tot nu ma simt bine, in primul rand ca sunt foarte inalti in talie, ce sa fac, sa-i rasucesc??
In aceste conditii, o rochie vaporoasa peste "izmenele" alea de dresuri mi se pare ca mi-ar sta cam nepotrivit. "
Referitor la ciorapi, daca nu au Lycra, si au elastan te mananca picioarele...asa patesc si eu. Faptul ca iti vin prea sus in talie inseamna ca ai luat un numar prea mare...si eu am patit la fel! Si cu ciorapii astia opaci e greu de asortat niste incaltari potrivite...eu ii port cu niste pantofi negri de lac cu tocul inalt si mai gros.
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
vilma spune:
E posibil sa fie cu un numar mai mare, caci imi e frica sa nu-i iau prea mici si sa am tot timpul senzatia ca-mi cad, si nu e intotdeauna DOAR o senzatie
Multumesc pentru pontul cu elastanul, o sa verific eticheta.
Din aceeasi categorie de mancarimi, eu nu suport nici lenjeria de microfibra (te pomeni c-o fi tot elastanul asta de vina?)
alexa38 spune:
Eu una nu dau prea mare importanta hainelor pe care le pun pe mine, am grija sa respect doar cateva reguli de bun simt si sa ma adaptez corpului pe care il am si atat.
Sunt situatii in care sunt mai atenta la ce pun pe mine sau ma mai apuca uneori cheful sa fiu frumoasa dar imi trece repede.
Oricum nu tin pasul cu moda si nu ma ghidez neaparat dupa moda ci dupa ce cred eu ca mi se potriveste si pana la urma si ce imi permit. De obicei prefer sa iau copiilor haine frumoase, de calitate si daca se poate de firma si asta imi aduce satisfactii mai mari decat sa ma imbrac eu elegant.
ocebine spune:
Ciorapi mati si rochii vaporoase....nu se electrizeaza? Cel putin la mine, da...si ma trezesc cu rochia lipita de mine sau in cel mai rau caz se ridica pe la spate in mod hilar pentru alti trecatori.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
rory76 spune:
Depinde din ce material sunt ciorapii si din ce e rochia...daca e sintetic pe sintetic, e chiar nesanatos, nu mai zic de inestetic!
rory76 spune:
Depinde din ce material sunt pantofii aia negri cu toc inalt. De exemplu, eu am 1.60m si port pantofi negri cu toc de 10cm din piele la orice-blugi, pantalon negru drept, pantalon capri negru, sau negru-gri-rosu-orice culoare mai larg, cum se poarta acum...merge si la astia tip pana, mai bine decat balerini...
vilma spune:
Toc de 10 cm?? wow, cate ore rezisti cu ei?
Eu pe tocuri de 5 cm nu rezist de ex. 8 ore la servici.
georgia11 spune:
dupa cum a mai scirs cineva, important e sa te simti tu bine.ce e in tendinte si ce nu...conteaza si nu prea, cel putin nu pentru mine.blugii stramti sunt ok, mai ales ca sunt inchisi la culoare.aici unde sunt eu se poarta f mult acest stil si se poarta mai ales cu bascheti, asta in cazul in care vrei sa adopti o tinuta mai sport.deci blugii+bascheti+un tricou daca ai cu paiete (asta daca chiar insisti sa fii in tendintze).
pentru o tinuta casual o pereche de pantofi cu varful decupat si cu talpa stil plataforma, tot in tendintze si astia, de aceeasi culoare cu blugii, eu zic o bluzitza mulata pe sani si largutza in rest, o culoare puternica, ceva de contrast...si da...sa fie intr-adevar mailunga ca si jacheta.si poarta-ti linistita geanta, esti un om normal nu un manechin pe pasarela.as vrea sa stiu cate femei merg PE STRADA...fara sa isi asorteze geanta la pantofi.pentru ca teorie am auzit si stilistii spun ca nu mai e la moda, dar romania e o tzara in care daca esti diferit esti si crititcat.
atat de la mine...