Nu stiu sa ma imbrac
Raspunsuri - Pagina 3
arinaa spune:
Eu una de ceva vreme caut sa-mi acizitionez haine si incaltaminte de pe net(locuiesc intr-un orasel mic si oferta la imbracaminte e limitata),dar cel mai tare ma enerveaza ca firmele mari(si aici ma refer la Dada,ill passo,si exemple sunt sute )nu ai posibilitatea sa comanzi(nu fac livrari pe internet).Pt. genti am descoperit pe www.berry.ro un site pe gusturile tuturor(ce e drept cam scumpe)dar gasesti pe toate gusturile.Hainele de pe tarafashion nu imi plac ....oricum,daca aveti idee de site-uri care livreaza si la domiciliu ...dati de veste
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
damadepica spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Eu cand am zis ca fiecare zona e cu alt stil nu am zis ca "provincia e prafuita". Pot sa-ti zic ca cei din vestul tarii isi fac cumparaturi din Ungaria, Austria, Italia .... Deci stilul vestimentar e clar influentat de vest.
Vilma, si mie imi plac rochiile. Acum imi plac cele vaporoase purtate cu ciorapi mati si cu cardigan.
Lasa, damadepica, apar pantalonii largi la voi cand deja sunt pe trecute. Din pacate asta e. De aceea am intrebat din ce zona esti ca sa nu-ti raspund aiurea. Ok, daca acum iti permite corpul sa porti skinny poarta-i linistita. La o seara mai simandicoasa (chef, petrecere) poti sa-i porti cu o camasa alba cu multe volane, foarte romantica. Si o pereche de pantofi negri cu toc mare. Vei fi eleganta si cu jeans skinny.
anyella spune:
quote:
Da,ce e la Zara in canada nu e si in roamnia , dar ce e la leonardo in bucuresti e si in timisoara , craiova,arad , samd.
In privinta imbracamintei , fiecare se imbraca in functie de ce gusturi are , eu de exemplu n-am purtat lanturi de aur
Ai mare dreptate ,referitor la lanturi si acum imi vine sa rid singura de mine,dupa revolutie cand nu vazusem bijiterii decit citeva mostenire la bunica(si superbe numai ca eu nu stiam sa le apreciez) cumparam ce puteam,si cit mai mari()de la cele care le aduceau de la turci.Deh,cred ca asa era moda.Acum port bijuterii miniscule dar care au pretul celor de o juma de kil .Hi,hi...ne mai cizelam si noi.Plastice am purtat si eu multe,aveam casete intregi,dar pina pe la 18 ani.
Aniela
Moniland spune:
quote:
Originally posted by damadepica
Moniland, am vrut sa scriu mai sus ca suna tare incurajator ceea ce ai spus...
Ma bucur, dar la ce te referi din ceea ce am spus?
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Eu sunt confuza cand citesc de provincie si "orase mari".
Provincia inseamna tot in afara de capitala.
Revenind la ale noastre , mi se pare ok sa spui ca moda ajunge mai tarziu in romania fata de ce se poarta in america , dar tinand cont de faptul ca marile orase au mall , branduri , samd , e normal ca peste tot e cam aceeasi moda.Da,ce e la Zara in canada nu e si in roamnia , dar ce e la leonardo in bucuresti e si in timisoara , craiova,arad , samd.
In privinta imbracamintei , fiecare se imbraca in functie de ce gusturi are , eu de exemplu n-am purtat lanturi de aur
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Iti spun sigur ca ce e la Mall in Bucuresti, de exemplu, nu gasesti in marele Euromall din Pitesti! sau ce e in Unirii nu gasesti in Trivale si tot asa! Iti spun sincer, eu achizitionez multe chestii de pe net, desi e cam naspa sa cumperi asa fara sa vezi! Ultima achizitie este un ceas swatch pe care nu am reusit sa-l gasesc in toate magazinele de gen de la noi si l-am luat de pe net fiindca mi s-a parut dragutz( si asta nu ca nu ar fi avut doar ceasul ala, ci pentru ca aveau 4-5 ceasuri si alea de cand era bunica fata, nimic din colectia 2008)!
Si aici nu e vorba numai de haine si accesorii...pana sa o am pe Alexandra imi permiteam sa fac drumuri la Bucuresti pentru chestii din astea, acum sunt cam legata de casa pana mai creste ea! Dabea acum au mai venit si la noi magazinele de bricolaj de exemplu, care la fel Bricostore din Pitesti e mic copil pe langa cel din Bucuresti! Nu-ti spun ce am tras cu aranjatul casei ca nu gaseai decat 3 modele de lustre, gresie faianta aceleasi ca in toate institutiile! Am vrut sa-mi pun rolete la ferestre, nici nu auzise nimeni de asa ceva pana acum cateva luni!Nu mai zic de aparatura care la fel o avem luata in proportie de 90% de pe net, imbracaminte si alte minuni pentru copii era durere -scaunel de masina, carut jucarii , la fel, le-am luat de pe net(dar la asta acum stam bine) deci iti spun ca mai dureaza pana ca provincia sa fie la fel de bine aprovizionata! Si aici nu e vorba de orgolii si de fitze, pur si simplu asta e realitatea, eu ma simt bine in orasul meu, nu l-as da pe 10 Bucurestiuri, nu ma simt frustrata sau mai stiu eu cum ca vezi doamne sunt din provincie, dar e normal ca asa sa evolueze lucrurile, toate firmele mari s-au axat pe capitala, acum e randul provinciei sa isi ia partea ei :)!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
XIO spune:
Cand am fost in Bucuresti nu mi-am cumparat nimic.......am fost la Unirea , unde erau lucruri pe care in Tm le gasesti in bazar , dar mai ieftine.
Lanturile de magazine au aceleasi haine , doar difera uneori pretul.
Ce am vazut in magazine in Buc am vazut si aici pt. ca in Tm aprovizionarile se fac si din Bucuresti , si din Ungaria.
Oricum , eu sunt de parere ca daca stii sa te pui in valoare poti sa o faci linistita, iar daca inca nu stii , ai tot timpul din lume sa experimentezi , chiar daca esti din Tm , Lugoj , Bucuresti , samd.
La taica-miu in Canada se purta ce se poarta si la noi(acum 2 ani , vara , bluze lungi) , pantofii erau mai inainte cu trendul.
Numitor comun cam exista , dare fiecare are o inovatie oricat ar fi ea de mica Pt. a avea de unde sa alegem noi.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Luna75 spune:
Moniland, adevarata experta in moda - foarte cool sfaturile tale
eu din pacate nu neaparat ma incadrez in tendintele actuale -caci port ce imi sta bine,in ce ma simt comod si asta difera in functie de ocazie,de stare de spirit -daca intr-o zi ma imbrac in negru,in ziua urmatoare apar in portocaliu (pe bune)caci ma prinde bine sau rosu,roz ...alb...chiar foarte mult
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
vilma spune:
Moniland: "Vilma, si mie imi plac rochiile. Acum imi plac cele vaporoase purtate cu ciorapi mati si cu cardigan"
Mie ciorapii mati imi dau de furca. Am achizitionat 3 perechi inca din toamna trecuta, una din perechi cu model. Astia cu model sunt de nepurtat, ma mananca pielea de la ei. Pe ceilalti i-am purtat de 2 ori, dar tot nu ma simt bine, in primul rand ca sunt foarte inalti in talie, ce sa fac, sa-i rasucesc??
In aceste conditii, o rochie vaporoasa peste "izmenele" alea de dresuri mi se pare ca mi-ar sta cam nepotrivit.
In alta ordine de idei, daca ajung in Bucuresti, pe unde sa-mi port pasii ca sa cumpar ceva dragut si sa pot gasi toate elementele unei tinute (n-am chef sa ma trezesc apoi ca nu gasesc nici o bluza asortata, sau orice altceva)
damadepica spune:
quote:
Originally posted by Monilandquote:
Originally posted by damadepica
Moniland, am vrut sa scriu mai sus ca suna tare incurajator ceea ce ai spus...
Ma bucur, dar la ce te referi din ceea ce am spus?
La faptul ca atunci cand vor iesi din moda, pantalonii largi vor aparea si la noi .
Oricum vad ca nu numai eu apreciez sfaturile tale, se pare ca prin subiectul meu ti-ai descoperit multe fane . Eu chiar sunt curioasa cum arati nu numai fizic, ci si ca stil.