Povestea mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Draga Arizona, ficare trece printr-un moment critic in viata de cuplu,sa nu crezi ca esti singura .Nu trebuie sa te lasi doborata de singuratate, gandeste-te la binele bb-ul tau si numai tu poti sa iei o adevarata hotarare.Poate dupa un timp treburiile se vor aranja si pentru tine.Dar nu iuta ca in viata toata lumea mai greseste,nu esti singura,incearca sa-ti ocupi timpul sa schimbi prin casa sa decorezi sa te plimbi si sa incerci sa discuti cu sotul tau despre relatia voastra sa incercvati sa rezolvati aceasta problema ca 2 oameni maturi.RESPECTUL,SINCERITATEA ranam intr-o casnicie.Mult noroc si asteptam vesti de la tine.. MOTO si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Am uitat sa-ti spun bine ai venit printre noi si aici o sa gasesti niste ,prieteni adevarati.Moto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by arizona

1. mai simt ceva , normal, dar nu mai e ca la inceput (dupa cum am spus nu mai suntem cei 2 porumbei din luna de miere) si in plus el e f. ocupat, vine f. obosit in fiecare zi si nu mai are chef de nimic….
2. pai, tocmai de asta am facut-o , datorita acumularii frustrarilor. (si nu regret)

este un articol pe pagina principala a site-ului, "Citeva secrete despre sex pentru parinti".
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=107
O sa citez ultimul paragraf:
"Pur si simplu faceti-o!

Daca veti astepta sa va inunde sentimente de pasiune, s-ar putea ca asta sa nu se intimple niciodata, spune o mamica ce are 2 gemeni. Cind sotul o abordeaza pentru o partida de sex, ea spune “da” chiar si atunci cind nu are chef neaparat pentru asta. Rezultatul? “In 9 situatii din 10 respir greu si incepe sa imi placa la nebunie in urmatoarele 15 minute.”

Nu astepta deci ca sotul tau sa nu mai fie obosit sau ca tu sa mori de pofta. Pur si simplu exersati, pofta vine mincind!

quote:
Originally posted by arizona

3. deocamdata nu am simtit fata de celalalt decit la inceput amicitie si apoi dorinta sexuala, iar acum …. de-abea acum parca incep sa simt altceva…. El, nu stiu, probabil ca la fel a simtit la inceput, iar acum nu stiu….
4. pai, da , va intreb si eu, despre orgasm mai mult va intreb , ca despre ce drum s-o apuc, oricum voi face cum va vrea soarta asa ca …..

gindeste-te foarte bine. Poate fi un drum fara intoarcere, extrem de dureros. Nu fa cum vrea soarta, ia-o in maini si croieste-ti singura drumul! Iti doresc sa fi norocoasa si sa devii inteleapta inainte ca sa te doara si sa se surpe totul pentru tine.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Daca domnul al doilea n-a fost cu mult peste legalul,nu merita deranjul ,dar daca e invers e de-a dreptul periculos.....Te joci cu focul,nu merita......

anatolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by descintec

Din discutiile pe care le-am avut cu prietenii, cu cunoscutii se pare ca cel mai bun sex e cel cu partenerii de lunga durata (cel mai frecvent, cazul sot si sotie), care se cunosc si isi cunosc reciproc corpul,asteptarile. Uneori li se pare ca s-au plictisit unul de altul si incearca altceva. De multe ori se intorc fuguta inapoi, fara sa marturiseasca nimic si mai indragostiti ca niciodata:)

Mai deoki in asta consta secretul iubirii vesnice, la cote maxime??
Pai si acum imi spui, la batranete, cand impulsurile mele erotice sunt pe cale sa isi dea obstescul sfarsit??
Shame on you!!!! Ca ai tinut numai pentru tine.

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Domnul al doilea are exact aceleasi calitati pe care le avea primul domn. Peste cativa ani, al doilea domn va fi exact ca primul. Daca nu cumva mai rau. Atata timp cat vina pluteste nedefinit intre tine si sotul tau fara a avea o gazda precisa, nu te ambala si nu da credit unui necunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

Deci, ca sa fie mai clar pt. cei ce citesc acest subiect : Evenimentele intimplate au fost ca o descarcare pentru mine, pur si simplu simteam ca explodez daca nu fac ceva. Si… am facut. Acum sunt mult mai eliberata de energii.

Situatia acasa era si este inca nasoala, cum spunea si Karol, pe noi copilul asta ne-a indepartat in loc sa ne apropie. Ne certam pt. orice fleac, ne batem pentru pozitia de « cel mai bun parinte », « lasa ca tu nu stii ce trebuie sa faci », « lasa ca el (copilul) nu vrea la tine, vrea la mine » (astea toate mi le spune el, nu eu lui). Nu stiu de ce a devenit asa, nu credeam ca un copil o sa aduca astfel de transformari in el… imi amintesc cu nostalgie ce bine ne intelegeam cind eram numai noi doi… Poate ca nu ne-am obisnuit inca cu rolul de parinti.
Ziceti sa comunicam, ce sa comunic, ca nu mai putem sa purtam o discutie normala, el cind vine nu vrea decit sa doarma sau eventual mai sta la calculator, trag de el sa iesim undeva afara din casa. Nu mai vorbesc ca prin casa nu mai face nimic demult, cum ar trebui sa mai faca un barbat de obicei….

Poate o sa va mai scriu daca imi mai raspundeti. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Arizona,din cate am inteles in cele scrise de tine,sunteti amandoi la inceput de drum,din punct de vedere al paternitatii.Cine a zis ca a fi mama(tata)e usor?implica destule sacrificii(iesitul la cinema,teatru,vizitele,etc.)dar o legatura o consolideaza,cred eu.Invata sa faci dragoste cu perechea ta,e tot un fel de comunicare.Se vede ca sunteti tineri amandoi si e normal...numai ca solutia nu e sa te lasi sedusa de primul care i-ti susura la ureche.Tu,daca vrei...poti sa-l ridici de la calculator,sa-l faci sa uite ca e obosit...nu cu pentru ca barbatii fug de femeile cicalitoare cu istericale.E foarte important sa nu te abandonezi,chiar daca abia ai nascut.Stiu ca e dificil ca dupa o noapte de nesomn,sa te aranjezi...inceraca!!Cum bine spun fetele aici,invatati sa va cunoasteti sexual unul pe celalalt,vorbind,de ce nu?Si de ce nu l-ai suna la lucru,in timpul zilei(cand bb doarme)sa-i spui ca ti-e dor de el si ca ar face bine sa mai pastreze ceva energie si pentru diseara...
Sper ca totul sa fie doar o mica criza matrimoniala de care te vei amuza peste ani...A!!!de tine depinde(in mare masura)sa dai de marele"O",crede-ma ca daca va mai iubiti inca SE MERITA!!!!Mult noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by ani35

Cum bine spun fetele aici,invatati sa va cunoasteti sexual unul pe celalalt,vorbind,de ce nu?

stai, stai!!! io n-am zis sa vorbeasca, io am zis sa o faka

Draga arizona, incet, incet oamenii se maturizeaza. Chiar daca platind tribut greu de durere pentru asta. Noroc la scoala vietii

PS Nadiiina..neuronului meu, pe caldura asta, ii tot scapa glezna :)..n-am inteles ce nu stiai, timite-mi un mesaj pt lamuriri

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by descintec

quote:
Originally posted by ani35

Cum bine spun fetele aici,invatati sa va cunoasteti sexual unul pe celalalt,vorbind,de ce nu?

stai, stai!!! io n-am zis sa vorbeasca, io am zis sa o faka

Draga arizona, incet, incet oamenii se maturizeaza. Chiar daca platind tribut greu de durere pentru asta. Noroc la scoala vietii

PS Nadiiina..neuronului meu, pe caldura asta, ii tot scapa glezna :)..n-am inteles ce nu stiai, timite-mi un mesaj pt lamuriri

D.

Dioki n-am stiut ca tre sa imi gasesc amanti ca sa ma intorc mai indragostita ca niciodata la consort :))))
Pupi,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput