Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 21

elyanne spune:
La multi ani sarbatoritilor pe pana acum!
Noi am fost plecati la mare in gasca... pana in Grecia... acum la retur... pot sa zic ca totusi e prea departe de mers cu 3 pici
Drumul lung si obositor... ne-am pierdut in Sofia doar 2 ore...
Am ajuns intr-un final acolo... eram terminati toti astia mari... copiii cat de cat ok ... doar dormisera in masina...
Acolo au dormit in patuturile lor... Elena (culmea) in patul ei... din care a cazut intr-o noapte
Baietii au mancat doar nestle si hipp... si iaurturi... Elena nu prea a mancat... Aici a fost o problema, ca nu am avut ce sa le dau de acolo... La ei am rezolvat-o cu borcanasele si iauturile, dar la mandra a fost jale... Am pus-o pe mama soacra sa ne astepte cu o ciorba acra... ca eram terminati... n-au nici macar supe... sau n-am reusit noi sa le gasim...
La plaja le-a placut la nebunie... mult nisip... si apa muuulta... au fost fani apa... doar sunt pestisori... Asta mi-a placut si mie, balaceala...
Au stat cu pampers de apa pana i-am terminat, si apoi la putza goala... au poze sexy... o sa ne injure cand or fi mari
Drumul la retur iarasi luuuung, dar mai putin obositor si fara pierdut in Sofia... acum a fost lung pt. ca n-am oprit la cumparaturi si sa manance trupa (la dus n-a fost cazul ca am mers noapte)...
La mare am scapat de muci si tuse... in afara de tratamentul dat de doftor n-a mai fost cazul de nimic... asa ca am o tona de menicamente, de care sper sa n-am nevoie pana expira
Poze promit maine... acum fug la nani ... maine am de umblat, de alergat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

danina spune:
LA MULTI ANI tuturorMARIILOR,MARIANELOR,MARINELELOR,MARINILOR,MARILENELOR,MARINELOR.......,BINENTELES SI MIE..., MULTE FLORI SI SANATATE.
Am vazut cateva pozici, dar mai am de vizionat , of ce scumpi s-au facut picii astia.
Mihaela felicitari si pt casa si pt boboceii tai care au crescut si sunt tare dragalasi.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

roandre spune:
LA MULTI ANI! Sa ne traiti cu numele Marii, Marioare, Mariute, Marini si toate derivatele posibile !
Eliana, fata dar zgarcita esti cu pozele...pai doar 5 poze mama draga??? Restul erau prea "sexy" si n-ai putut sa le pui in album ?
Oricum, maaareee curaj trebuie sa ai sa mergi atata drum cu 3 copii in masina. Eu cu 2 si dupa un drum de 2-3 ore sunt obosita, sleita de puteri de nu mai imi trebuie nimic.
Danyce, multumim de aprecieri!
Eu cu Alexia n-am probleme de genul asta sa dispara de langa mine din magazin dar tre sa recunosc ca merg pe varianta "recompensa" dc e cuminte (ii promit ca facem, ii dau ceva ce vrea ea dc e cuminte) .
danina, multumim frumos si LA MULTI ANI !!!!
Mereu ma uit la pozele cu Diana...e atat de frumoasaaaa si fotogenica ...si are atatea hainute superbe !
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">Picaturile roa1 si roa2 vor cate un vot! Multumim!

roandre spune:
Stai ca Eliana incarca acum poze....sunt cu ochii pe tine
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">Picaturile roa1 si roa2 vor cate un vot! Multumim!

elyanne spune:
In primul rand, La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi!
Apoi... pozeeeeeeeeeeeee
Mihaela tocmai le incarcam, printre pici urlatori de foame... acum sunt la nani, deci linisteeeeeee

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica