Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Da, Mamagiuliei, si eu zic la fel, si daca s-ar putea sa nu se mai voteze cu id-urile de grup.
Andreea mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
papadie spune:
Va amintiti cum ne revoltam pentru voturile pe bisericute de la Eurovizion?! Nu faceti asta!
NU votati cu user comun (gen mamici de X)!
Nu uitati ca e un concurs de ARTA fotografica, nu de miss popularitate.
zoom inspirat:)
papadie, zen-sei
papadie spune:
NU utilizati PMul pt reclama ca exista pericolul ca mesajul sa fie tratat ca spam.
NU abuzati de texte, majuscule si iconuri in coada postarilor la subiecte. Un link decent este de ajuns!
papadie, zen-sei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
mamagiulie iti zic doar tie..ca pe urma iar ma acuzati ca am cobit .daca iasa numerele
iar sunt off topic..ups..scuzati va rog..
da stau pe sha gata de atacMiauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
mah relelor
hai sa calmam impreuna situatia asta si sa avem un concurs fair, ok? doar nu am ajuns sa ne tiganim atat pentru niste poze.
Roxana
Qamar spune:
astept cu nerabdare sa votam din nou
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
![](advocat.gif)
Amethyst spune:
Si eu astept noua votare. Nu am pus si nici n-am sa pun poze in concurs. Eu am votat, daca mi-au placut chiar si pozele de la linkuri primite in pm. O singura nelamurire am, fiindca nu prea ma pricep la asta, s-ar putea dovedi in vreun fel ca userii aceia s-au inregistrat de la acelasi IP? intreb fiindca sunt 'colega' de odisee cu karligutza si vroiam sa stiu daca nu s-a facut vreo greseala fiindca imi vine greu sa cred ce s-a intamplat, atata disperare. Nu sunt avocatul nimanui, intreb fiindca mi-e neclar din pdv tehnic. Multumesc.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
dupa ce perioada de votare s-a terminat, moderatorii si eventual o serie de utilizatori care NU AU POZE in concurs vor forma un juriu si vor distribui si ei puncte care vor avea o pondere de 60%
nici eu nu sunt de acord ca juriul sa aiba mai mult decat ceilalti multi useri... mai degraba nu mai votez, decat sa simt ca votul meu nu are nici o valoare... asta e... imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca regulile s-au schimbat pe parcurs...
papadie spune:
Ametist userii nu s-au inregistrat de la acelasi IP dar ca de fiecare data cand au votat au facut-o de la ACELASI ip- inclusiv la concursul precedent. Eu, personal, iti pot demonstra ca in 12 ore pot sa am ipuri din Franta, Germania, Austria, Ungaria si Romania si inca in 12 ore pot sa-mi fac conturi in tara de la vest la est. karliguta s-a votat singura de la 11 nickuri si acelasi IP. E clar? Acuma daca prietenii tot s-au obosit sa-si faca conturi ce mai insemnau alte 30 de sec. sa faca un click pe poza?
papadie, zen-sei
papadie spune:
quote:
Originally posted by LiliaTomaquote:
Originally posted by ADMIN
dupa ce perioada de votare s-a terminat, moderatorii si eventual o serie de utilizatori care NU AU POZE in concurs vor forma un juriu si vor distribui si ei puncte care vor avea o pondere de 60%
nici eu nu sunt de acord ca juriul sa aiba mai mult decat ceilalti multi useri... mai degraba nu mai votez, decat sa simt ca votul meu nu are nici o valoare... asta e... imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca regulile s-au schimbat pe parcurs...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LILIA ui ce zice admin: DUPA ce s-a terminat voatrea. Deci din acel top 10 moderatorii si alti USERI FARA POZE IN CONCURS vor alege castigatorul.
papadie, zen-sei
![](chatterbox.gif)