Concurs, votare, corectitudine, frauda

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dar si la concursul de au fost unele poze votate in mare parte de membri noi (de cateva zile dinaintea concursului sau chiar din timpul lui), fara nici un mesaj pe forum.
Si stiu ca atunci nu s-a pus problema de frauda. Probabil si-au pus toti prietenii/cunoscutii sa-si faca cont si sa voteze...
Acum s-au creat mai multe conturi de aceiasi persoana? Oricum, nu ma pricep la de-astea...

Atunci spuneati ca va veti gandi la o regula pt. urmatorul concurs ca sa nu se mai intample asta... cu toate ca e destul de greu sa gasiti ceva fara ca unii sa nu se simta "discriminati" doar pt. ca n-au vechime sau mesaje pe forum.

mamagiuliei

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mi se pare sincer ridicola toata goana asta dupa voturi (nu am poze in concurs deci sunt cat se poate de impartiala). Una e sa-ti faci "lobby" de buna calitate, si alta e sa trimiti tuturor PM-uri (apropo, pe mine chestia asta m-a scos din sarite, mi se pare aiurea sa pierzi atata timp , pentru ce?). Iar sa-ti creezi cont de utilizator in scopul de a vota poze mi se pare demn de mila...
Deci, luminati-ma si pe mine, care este miza concursului sa merite atata efort?

Corect si firesc ar fi ca fiecare sa voteze pozele care-i plac, fara a fi tras de maneca sa faca asta si fara a se simti obligat datorita diferitelor conjuncturi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ooo, suspance!
ia, cine marturiseste primul, castiga marele premiu (premiul publicului)!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

nu consideram frauda campania de publicitate desfasurata de PM, poze la semnatura, messenger. Se inscriu in atmosfera de concurs. Se chema lobby. Acestea sunt actiuni normale si optionale. Frauda inseamna INSA vot fraudulos. Creearea de membri falsi care voteaza o poza.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Nu, MIrela, PM-ul publicitar (exista o miza materiala!) nesolicitat se cheama SPAM, nu LOBBY...
Nu am nici poze in concurs, nici favoriti, doar un car de draci facuti ieri si ramasi de pe azi pe maine de pare :)) de la PM-urile alea gretos-siropoase de doi bani :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doamne fereste, pentru ce atata lupta?!

Sunt tare curioasa sa vad care e deznodamantul final!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minoki spune:

ma uit pe acest topic si nu-mi cred ochilor!dar voi fetelor chiar nu aveti ocupatie?ma scuzati nu aveti copii de crescut?treaba in gospodarie?
ati inceput de acum la cine a fraudat si cine nu?Da se dau cuma vreo 10000de euro si noi celelate nu stim?sa va spun drept si mie mi-a spus o prietena sa-mi fac cont si sa votez si mi-am facut si am votat dar am mai si ramas pe site pentru ca mi-a placut si am gasit si subiecte iteresante.Dar ,daca considerati ca e un site exclusivist unde altii noi nu au ce cauta si nu au voie sa voteze...ma scuzati de deranj!
Mai sunt site-uri unde incape toate lumea.
Un concurs (zic eu) ca este pentru fun ,indiferent de cum isi castiga fiecare voturile,ca doar nu votam presedintele romaniei aici.Deja cred ca exagerati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Este incredibil! Oare participantii la concurs nu au dorit o evaluare corecta? Ce au crezut ca obtin prin lupta lor caraghioasa?
Eu m-am trezit cu un PM in care mi se cereau aprecieri in legatura cu niste poze si am raspuns automat inainte sa iau cunostinta de concurs.
Categoric caraghiosii care s-au pretat la farafastlacuri, daca nu exclusi, macar sa fie trecuti pe o lista a rusinii ca sa vada ca aici nu suntem papagali si macar pe DC, sa fim siguri ca facem parte dintr-o comuniune care are o conduita fair-play.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

quote:
Originally posted by minoki

ma uit pe acest topic si nu-mi cred ochilor!dar voi fetelor chiar nu aveti ocupatie?ma scuzati nu aveti copii de crescut?treaba in gospodarie?
ati inceput de acum la cine a fraudat si cine nu?Da se dau cuma vreo 10000de euro si noi celelate nu stim?sa va spun drept si mie mi-a spus o prietena sa-mi fac cont si sa votez si mi-am facut si am votat dar am mai si ramas pe site pentru ca mi-a placut si am gasit si subiecte iteresante.Dar ,daca considerati ca e un site exclusivist unde altii noi nu au ce cauta si nu au voie sa voteze...ma scuzati de deranj!
Mai sunt site-uri unde incape toate lumea.
Un concurs (zic eu) ca este pentru fun ,indiferent de cum isi castiga fiecare voturile,ca doar nu votam presedintele romaniei aici.Deja cred ca exagerati!

Ai observat ca subiectul a fost initiat de Mirela ?
Ai observat oare ca cele care au avut timp de atata publicitate au petrecut, probabil, mult mai mult timp in fata pc-ului decat ... crescandu-si copiii ?! ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Na ca pe mine nu ma mira A mai fost un caz asemanator acu vre-o cativa ani (??) pe vremea cand se puteau dona punctele
Totul e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mie tot concursul acesta mi-a amintit de anii de scoala...Parinti care au stiut sa-si "promoveze" copiii,i-au facut premianti!.Mi se face greata...erau tocmai parintii care se ofereau sa adune bani pt. 8 martie,de ziua dirigintei...Si ma mai intreb daca imi educ bine copiii...Sinceritatea pare sa fie acum doar un mit!...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput