*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ooo, ma bucur de Nushulica. Super! Sarcina usoara!
Din pacate pe Madau am "vazut-o" pe la o sectiune mai trista a forumului, are ceva pb in familie...banuiesc ca nu e tocmai in stare de shopping dar din inima ii urez sa fie...cum se poate mai bine pt ea si pt printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Aissa, cum n-am mai vazut-o nici acolo, eu cred ca madau e bine. Cel putin asa lasa sa se inteleaga in ultima postare de acolo.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da...si eu sper ca tacerea sa fie "de bine" si sa o revedem cat mai curand vesela si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Diotima - balerinii http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-ouvert-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324135539&documentid=207608&categoryid=30363522&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 mar 38 masoara 24,5 cm in lungime. Scuze pt intarzierea cu care iti raspund, in week-end e greu sa intru pe net.

Alexia3 - scuze ca nu am sunat azi, nu aveam cum sa ajung din cauza de vreme nu am scos copilu' afara, abia a trecut raceala, dar vedem cum facem in zilele urmatoare.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sandalele www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx?productid=324107693&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">astea le-a luat cineva? cum sunt marimile? 38 e 38 sau mai sigur iau 39?

multumesc anticipat

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

sandalele www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx?productid=324107693&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">astea le-a luat cineva? cum sunt marimile? 38 e 38 sau mai sigur iau 39?

multumesc anticipat

Le-am luat eu. Mas 39 e chiar 39.
@ANCAMARI: multumesc mult, inseamna ca 39 or sa fie ok pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

diotima multumesc pt lamurire stiam eu ca le-a mai postat cineva...

help! aici nu m-am prins... papusa lissi e cu tot cu carucior sau cum e? (n-am facut veci franceza)
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-canne-et-poupee-de-35-cm-lissi.aspx?productid=324129562&documentid=201207&categoryid=26707674&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

help! aici nu m-am prins... papusa lissi e cu tot cu carucior sau cum e? (n-am facut veci franceza)
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-canne-et-poupee-de-35-cm-lissi.aspx?productid=324129562&documentid=201207&categoryid=26707674&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Cu tot cu carut. Poussette=carut de copil. Diana, eu cand nu stiu un cuvant in fr. ma duc pe www.sign.ro In josul paginii ai dictionar online.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
sunt si eu pe aici...
Astept coletul din 14 .03 . Sa-mi iau adio de la el?

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput