Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISCOSTY spune:
Hopes merci
Vikinga sunt prea bine dispusa azi, dar tot ma mananca si trebuie sa-ti scriu...apropos, fara suparare Majoritatea dintre noi, cele care nu ducem un "stil de viata sanatos" suntem tare preocupate si de sport, fiecare asa cum considera. Eu de ex. am facut sport de performanta, nu sunt asa de nestiutoare in ceea ce priveste miscarea fizica. Sunt fete care se straduiesc, si chiar numara pasii facuti, fac abdomene si pedaleaza de zor la bicicleta, alearga sau pur si simplu imping de carut km intregi pe zi( sau poate ai sa zici ca asta nu este miscare). Poate atat pot ele sau poate atat le permite timpul, dar eu cred cu tarie ca fiecare dintre ele stiu ce insemnatate are sportul intr-o dieta. Asa ca va rog, haide-ti sa lasam ironiile deoparte, nu-si au rostul. Atat am avut de scris...
Crys si Dany
hcclara spune:
Salut!
Crys, ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui Dany...cu cine l-ai lasat azi? parca ziceai ca e inchisa gradi din cauza summitului...
Cat despre scarlatina, aici nu te trimite in spital pt asa ceva, se da tratament cu penicilina....la noi la gradi, intr-una vad afise.Eu am avut noroc pana acum, dar incepe prin febra,dureri gat, limba de culoarea zmeurei, dupa cateva zile apar petele...
In fine, la noi in grupa vad ca nu mai sunt paduchi, azi nu mai era afisul, ce bine!
Mami dulce, bafta sa rezolvati cat mai repede problema vorbitului in cazul lui Marc! e un copil timid el? are prieteni? cu mutatul cum stati?
Ma duc sa-l culc pe Luca, mai bag capul deseara pe la voi sa vad ce mai ziceti!
carina spune:
Nastad: la multi ani pentru Oana!
Delia: wokul de la Tefal e chiar bun. Eu am 2: asta de la Tefal si unul luat din Ikea, dar asta de la Tefal e mult mai ok.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cryscosti, felicitari pentru analizele bune! Si noi suntem bine, Iustin merge la gradi, Teo se reface dupa boala...stau cu inima stransa, am inteles ca sunt 15 cazuri de scarlatina in gradinita.
Bai tata!Intru si eu dupa cateva zile ca am 10 minute de pauza si voi citesc despre scarlatina! Carmen, 15 cazuri de scarlatina? Si eu de ce nu stiam nimic? De ce nu s-a scris nimic pe usa gradinitei?
La fiu-meu la gradinita? Adica la Iustin in grupa sunt 15 cazuri? Eu il duc de luni iar la gradi si nu mi-a spsu nimeni nimic.... Sun si eu sa aflu despre ce e vorba! Nu ma gasit postarea initiala ca aveti o viteza la scris de nu am timp sa citesc din urma!
CRISCOSTY spune:
Claudia ieri si azi a stat cu tata, maine sta cu o prietena, vecina...nu coboara decat un etaj Mai este maine si gata, asta este, bine ca am rezolvat in cele din urma. Dar urmeaza vacanta de Paste Bine ca ai scapat de grija cu paduchii
Crys si Dany
carina spune:
Banc evlavios:
Maica Glafira si maica Serafima se intorceau la manastire cu masina cu alimente.
Deodata pe parbriz a sarit un vampir mic. Maicile nu s-au pierdut cu firea cu una cu doua.
- Da cu stergatoarele, da cu stergatoarele, striga maica Serafima.
Vampirul a fost scuturat putin de lamela, dar s-a prins si mai bine de geam, ranjind la ele.
- Foloseste stropitorul, am pus in el apa sfintita.
Ud leoarca, vampirul isi arata coltii, iar apa sfintita nu-si face efectul.
- Incearca cu crucea, incearca cu crucea, striga maica Glafira.
Maica Serafima, deschide geamul, scoate capul afara si incepe sa gesticuleze spre vampir:
- Da-te jos de acolo, tu'ti crucea ma-tii!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mamica dulce spune:
Multumesc de vorbe bune fetele, Anda- foarte interesant ce ai spus, cand ai timp poti detalia putin,te rog? Eventual pe privat.
Clara, nu, Marc nu e timid,retras...din contrafoarte prietenos,independent, mi se pare ca prea vorbeste cu toti de pe strada,prea repede se desparte de mine la gradi,loc de joaca,dansuri etc...stie ca sunt pe acolo si e ok,n-am avut niciodata probleme de adaptare.
Fetele care n-au inteles prea multe din exemplele mele-e vina mea, raspund cu placere la intrebari...am incercat sa ma restrang cat pot cu explicatiile si probabil nu am explicat bine.Anda, cu cunostinte de logopedia a inteles in ce directie bat,chiar daca numai stiintific n-am scris.
mai, dar voi ati citit postarea mea cu dietele?(dinainte de cea cu fi-meu) Nu de alta,dar n-a facut nimeni vreun comentariu si am clocit-o vreo juma de ora...pacat de munca mea
justasmallkiss spune:
La multi ani Oana,sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viatza.
Va salut,va pup si va doresc o dupa amiaza frumoasa.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
Hopes spune:
Ba da Mamica dulce, si-ti admir vointa, si chiar voiam sa te intreb pe tine si pe Vikinga si pe fetele care au tinut diete mai severe, nu ametiti, nu va simtiti slabite si fara vlaga in timpul dietelor? La mine de fapt asta e problema, ca daca m-as simtit bine as tine, dar eu imediat ma flescaiesc, si bineinteles singurul remediu e mancarea.
Voiam sa te intreb legat de Marc de ce nu schimbi logopedul (poate il inhiba) spuneai ca e cam scorpie individa