Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 10
Eftimie C. spune:
Buna!
LA MULTI ANI, OANA! Nastad sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa, iar voua sa va aduca numai bucurii!
Tzutzu cum se simte azi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Mik spune:
La multi ani, Onitza !
Nastad, cum se simte sotul e OK ?
Mamica dulce, sper ca Marc sa se intrepte. Cei apropiati de tine (sot, parinti) ce parere au ? Sau te-au lasat complet singura ?
Delidana, intrebam daca-ti poti procura toate cartile pe care le ai de citit.
Meniul de azi :
- cafea le filtru si biscottes cu un val de margarina si de gem
- orez pilaf cu crusta si minarica de fasole, cu salata verde si ridichi. un iaurt simplu.
- salata verde cu cruditati si somono. alt iaurt
Va pup pe toate in grup
Delidana spune:
Mik, pe unele le-am gasit pe net, pe altele le am acasa in romaneste, dar azi, dupa citeva ore de stat si citit pe net, am ochii in forma de patratele. As vrea sa mi le cumpar pe toate in engleza, sper sa le gasesc.
Haideti dragelor, la ceaiul de la ora 5. Va astept.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia sunt aici la ceai.Daca vrei retete de wok cand sunt un pic mai libera pot sa iti zic.
Vroiam sa va zic ca aseara am urmarit o emisiune cu tinere mamici sa va zic ca m-a cam luat cu rau ce am vazut acolo stiu ca si in romania sunt mamici tinere dar si aici sunt .
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gusta, mersi de oferta. Am mai gatit la wok in Thailanda si imi place ca se poate gati fara ulei, acuma urmeaza sa vad daca reusesc sa pastrez tigaia intacta ca pe una am uitat-o pe foc si s-a dus naibii tot teflonu'. Acuma trebuie sa am grija. Tine la indemina retetele ca nu se stie niciodata.
N-am inteles faza cu mamicile...
Carina, tot in meeting?
Carmen, ai fugit de noi?
Tzunica, esti prezenta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia pai faza cu mamicile e cam asa am vazut o fata de 14 ani care nastea si tatal nu cred ca era mai mare de 14 ani si era asa mandra de situatia asta si chiar a zis ca ea a vrut sa ramana insarcinata.
Atunci facem schimb de retete si eu sunt maestru la a distruge tigai.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Sunt aici, Delia, dar mi-am spus ca pana nu se calmeaza fetele nu scriu, ca nu-mi place subiectul.
Uitati ce am gasit si nu ma mai satur de privit: www.youtube.com/watch?v=05RaoOFiEf4&feature=related" target="_blank">AICI
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
carina spune:
Delia: nu. Ieri seara am scapat de client.
Acum sunt doar amarata ca m-au sunat de la clinica sa imi spuna ca i-a iesit Carinei rezultatul la exudat si e purtatoare de streptococ betahemolitic b. A trebuit sa facem exudat din cauza epidemiei ca ea nu are nimic. Dar stiu ca e periculos si imi vine sa plang ca nu stiu de cand il are. Acum o astept pe tanti sa mi-o aduca la serviciu si merg sa iau antibiograma si reteta sa putem ncepe tratamentul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
Delia: nu. Ieri seara am scapat de client.
Acum sunt doar amarata ca m-au sunat de la clinica sa imi spuna ca i-a iesit Carinei rezultatul la exudat si e purtatoare de streptococ betahemolitic b. A trebuit sa facem exudat din cauza epidemiei ca ea nu are nimic. Dar stiu ca e periculos si imi vine sa plang ca nu stiu de cand il are. Acum o astept pe tanti sa mi-o aduca la serviciu si merg sa iau antibiograma si reteta sa putem ncepe tratamentul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai