Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Bai Liris, da' nu te simti mai slaba in America decat in Europa. Eu in Europa ma simt balena, aici asa si-asa, uneori chiar slabuta:))
vikinga spune:
Mai eu cind am intrat pe subiectul asta prin ianuarie-februarie, m-a atras titlul. La sfirsitul lui noiembrie am inceput sa maninc altfel, slabeam frumos, faceam sport si de asta am zis ca ma incadrez aici. Inainte numai de vedeam titlul ocoleam gratios, imi era si frica sa-l deschid, sa nu ma simt prost la ce stil bagam in mine:)).Imi ziceam, stai sa vezi acum ce stil de viata desavirsit au fetele pe aici, fara abateri, asa ca la carte, va vedeam pe toate gimnaste la birna, prin farfurii numai verdeturi si alea alea. Dar pina la urma spre usurarea mea, am vazut ca toti suntem oameni supusi greselilor, viciilor la cioco si alte bunatati, cu stari de lene, de caderi, insa avem un ideal in comun: sa slabim. Eu nu agreez curele deloc da' nici nu ma deranjea daca altii le tin. Dar deloc. Admir insa fetele care au trecut peste etapa asta, care fac sport si si-au gasit un echilibru in alimentatie. Asta e si idealul meu.Eu am tinut o cura odata, data de un dr din romania, dieta yin yan ceva de genul asta ii zicea parca, era asa: 3 zile salate+vegetale, 3 zile carne si iaurturi/lapte slabe. Si capoasa din fire am tinut-o ca la carte, am facut si un subiect pe aici, tare mindra de mine, pe Zuzilici parca de pe acolo o stiu, ori de nu am incurcat nickurile. Am slabit in vreo 3 sapt vreo 6kg, pe care le-am pus la loc in urmatoarele 2 luni. Am intrat pe urma intr-un cerc nenorocit de slabit ingrasat de am fost vai de mine citeva luni, orice faceam nu slabeam, aveam psihicul la pamint. Singura solutie care m-a scos din rahat a fost sportul, m-am apucat atunci de jogging la malul marii zilnic si un stil de a minca, low cost cum zic nemtzii. Adica salate cu(,)carne slaba la grill, legume fierte seara cu peste slab, fructe. Si m-am facut frumoasa si mladioasa in vreo 4-5 luni. In stilul asta incerc sa maninc si acum. Asa am slabit si din noiembrie pina acum 8kg. Plus sport.Dar pe de alta parte sunt si persoane pe care le stiu, au slabit in 3 luni 15 kg, o tipa e bucatar sef intr-un resto, a mincat in timpul asta doar cruditati si dupa ce a slabit nu s-a ingrasat la loc, dar a tinut pe urma un stil de viata model. ori tipe care au slabit dupa nastere vreo 15kg in 3-4 luni si sunt si acum ok.Chiar nu as fi vrut sa ma bag in discutia asta, ma simt prea batrina pe DC pt certuri pe aici, nu mai ma incita in nici un fel, am avut prea multe credDar mie-mi place tare mult de stilul de viata a lui Anky, maninca sanatos, face sport, vine cu idei bune si sanatoase, prea ati tabarit pe ea, pina la urma ce a zis nu e fals, e mai noua pe subiect si a inteles altceva din titlu, si eu am avut initial alta imagine de asta o inteleg.Prea multa sensibilitate, serios acum. Anky pe de alta parte ai de unde alege aici pe subiect fete cu care te potrivesti la stilul de dieta, mai bine zis de viata. N-are rost sa pleci ori mai stiu ce alte suparari.Eu una la regimul asta de 2 sapt vad doua mari deficiente: lipsa sportului si lipsa uleiului de masline, macar doua picaturi la salata, ori citeva alune ori mieji de nuca. Si bine faptul ca ti se zice exact aia si aia sa papi la MD, P, C. Numai cit vad meniurile fixe chit ca-s bune, mi se aprind beculetele de alarma:)), am ramas cu sechele. In rest nu-i chiar asa de grav. Si pe urma, mai bine asa decit ciocolati si grasimi peste grasimi cu carbohidrati. Adica nu e ideal dar e un rau mai mic decit un stil de viata total gresit. Si chiar cred ca unele fete la capatul puterilor/ ambitiei au nevoie de un regim strict sa le ordoneze un pic stilul de viata. Si dupa, daca au mare grija si nu se baga in pomes, pizza si sosuri, chiar poate o sa fie ok. Eu dupa cele doua sapt as merge pe low costul nemtesc.Mama cit am scris. Sper sa nu gasiti ceva de cearta in mesajul meu, ca sincer nu e cazul. Tastaturile astea is prea reci pt temperamentul meu fierbinte:)))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Hahah Liris m-a amuzat mesajul tau:)) Aprpos de slabit si sanatate, fratele meu e un tip asa inalt si bine facut, prea bine chiar, ca sare peste 100kg, are ceva burta, e un mare mincacios, e maestru in paste(sta in italia de vreao 15 ani si cred ca a invat retetele originale inaintea limbii), face cei mai buni mici din lume (ceva de vis!!), cind face in we gratar, aoleooo ce rabdare are in el sa puna halcile de carne la inmuiat in condimente si asorteaza si un pahar de vin rosu si o grappa buna ..sa mai zic?Well, mama care-l alinta pui(!!!), iar eu intotdeauna completez "de elefant", il dojeneste si-i zice ca nu e bine ca e peste suta, la 90kg ar fi mai bine mai sanatos, mai fara riscuri de boli. Si-l intreaba de-l doare ceva, de-i ies analizele aiurea si poate tine secret. Si el intotdeauna ii zice cu nonsalanta: "mama eu ma simt rau numai si numai cind nu maninc, daca fac regim si tre sa rabd de foame ma ia cu un asa lesin de zic ca mor , tre sa stau cu mina pe mobil sa sun dupa ambulanta":))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Asa si acum sa scriu rapid si ce am mincat azi si la somn ca am avut iar o zi plina.MD: salata de fructe(juma de mar, juma de portocala, un sfert de banana, un sfert de grepfruit, citeva capsuni, citeva boabe de struguri) cu vreo 3 linguri mari de musli si putin lapte slab.P1: o felie de piine neagra cu o felie de file de curcan cu piper, sandwich asezonat la greu cu felii de castravete, rosii, ardei gras si salata.P2: la fel doar ca in loc de file de curcan am pus sunca praga slaba cu sparanghel(asa cumparata)C: o salata mare (salata verde, rosii, ceapa verde, ridichi) cu ulei de masline si balsamico, cu piept de curcan la grill, fara grasime. Eu la carnea slaba la gratar ca sa fie gustoasa pun piper cayenne(Ruxij, incearca-l si tu, eu cred ca asta-i baza la aripioarele d epui) si mai am niste mirodenii pt steak si grill care merg bine. Feliez subtire si tin la foc tare f putin timp pe o parte si pe alta.Printre am mai ciugulit capsuni si pepene galben.Noapte buna, la somn cu mine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ruxij spune:
O sa incerc si eu vikinga. Acu' tocmai bagai paste cu shrimpi (creveti).
Moamaa si ce-as rontai niste seminte de floarea soarelui, da' de unde aici la hotel? Trebuia sa imi aduc de acasa.
liris spune:
seminte de floarea soarelui se gasesc si la unele supermarketuri, linga nuts-urile varsate (aici la noi in safeway).
eu nu prea ma simt silfida ca aici in silicon valley populatia e predominant (peste 90%) asiatica. si chinezoiacele astea sunt mici si cracanate de slabe ce sunt.
Luna75 spune:
fetelor ma omorati!
prima oara nu reusesc sa tin pasul cu un subiect -
voi cum supravietuiti?!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
gusta spune:
Neatza,
Azi am si ceai si cafea dar cum eu sut REA nu va dau.Numai zic nimic ca am zis destul ieri numai ca asta s-a urmarit sa fim date afara de pe subiect si cum nu prea s-a reusit nimeni numai e bucuros.
Anda asa o fi cu rosiile .Bun scade din meniul meu 90 de calorii.
Liris eu tin cura ca nu am amant si imi caut si mi s-a propus sa intru in casa prin cutia postala.
Vik asa este el spune nu gai cu ulei ,nu fa aia dar fiecare face ce vrea,eu mai pun ulei si tot asa.
Delia sa stapanesti sanatoasa wok.
Si ca sa discutam deschis putine sunt cele care mai scriu ce mananca.Asa o fi regimul asta S un mare kkt si eu cum vreau sa imi fac un rau singura cu mana mea nu pot sa nu o tin.Fetele care tineti S hai sa numai scriem meniuri nimic aici si daca avem ceva sa incercam sa scriem pe privat.
Daca as mai scrie ceva as lasa din nou loc la discuti si chiar nu vreau.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata frumoaselor!
Vikinga, bine le zici.
Liris, Ruxij,
Carmen, te-ai trezit?
Va las ca trebuie sa ajung la dentist si am asa un chef de zile mari.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
onitza spune:
'Neata!
LIRIS multumesc de raspuns! recunosc ca am la felurile de mancare scrise de tine, mai ales varza calita....dar am si eu intrebare: nu ingrasa ce a i scris tru? fasole mai ales? si stiam si de cartofi, masile, ca nu sunt recomandate cand vrei sa slabesti? eu intreb ca nu stiu, asa am tot auzit in toate partile; si chiar mi-ar placea sa ma lamuriti ca imi plac la nebunie VARZA CALITA SI SALATA ORIENTALA!!!! plssssssssssss, ma lamuriti??? imi pot gati aceste bunataturi?????
Multumesc
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL