Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hola,
Azi dupa amiaza mi-am facut de cap. Am dus clientul la aeroport si la 5.10 m-am hotarat sa merg sa imi iau prunca de la gradi si sa nu ma mai intorc la serviciu. Asa ca am luat-o si am mers amandoua la cumparaturi. Mi-am luat un parfum, Carolina Herera 212 very sexy, fond de ten, fard de ochi, 2 maieuri si m-am relaxat cum n-am mai facut de mult. Apoi am ajuns acasa, pe lumina sm pregatit masuta, Alba ca zapada pentru sot si un cheescake cu fructe de padure pentru mine (acum e in cuptor).
In plus, sunt fericita ca m-au sunat de la clinica si mi-au iesit bune analizele de calciu dupa ani de zile de tratament (eu am spasmofilie din cauza glandelor paratiroide care o fac pe nebunele). Nici anemica nu sunt, ca mi-au facut si sideremia.
De mancat, azi am avut asa:
struguri si biscuiti baloco (3)
pangasius la gratar cu legume la gratar si salata de rosii
o pulpita de jos la cuptor cu salata de ridiche alba, 2 ctackeri cu zacusca dietetica si ceai, 2 crackeri cu dulceata de coacaze negre, 2 biscuiti cu seminte
Marilena: rosiile au 20 de cal/ 100 grame.
Va pup si va doresc o noapte linistita

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Seara buna.
Iara capitol nou si la pg 3
Carmen si mie imi placea sa gatesc cu soia cand eeam in tara, aici din pacate nu am alternative pt post si ma refem mai ales la soia si pateurile vegetale.Astia nici macar nu stiu ce-i ala un pate bun.
Eu azi, fiinca la pranz m-am porcit cu piftia si ciocolata , pe seara cand m-am intors de la cursuri am bagat doar 3 prune si normal ca cei 3000 de pasi care am spus ca ii fac seara s-au transformat in 5000.
Sunt franta, dar tot mai ies sa fac vreo doi pasi cu al meu inainte de nani si apoi la nani cu noi ca maine iara la munca.
O noapte buna va doresc.

PS: ca vb de ceai, pai 4-4 cani de ceai, cam tot un l cantareste, nu? , asta numai daca nu bei cescute chineszesti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Doarme si Delia,trebuie sa o culc devreme pt ca la 6 ii dau trezirea,la 6,20 suntem deja in drum spre gradinitza.Am facut si azi,tocmai am terminat un test pe care l-am picat

Carina,sa stapanesti sanatoasa ce ti-ai cumparat.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Deja scriu aiurea...oboseala bat-o vina,dar ma intelegi tu Carmen,despre chestionare era vorba ca le-am facut.

Merg la nani.Noapte buna dragelor.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Anda, felicitari pentru relaxare...chiar ca ai avut o zi buna! Da' la fata ce-ai luat, daca tot ati fost la shopping? Eu daca merg 5 metri cu fi-meu ma trage de 6 ori de maneca ca vreai asta,aia sau ailalta Strada principala o stie pe derost, desigur, ce se gaseste peste tot..si aici e de mancare chiar ca la toate colturile ii iau de toate de obicei...ce ii e pofta, in rest la masinute sau alte chestii scumpe ma abtin cu greu.Nu in ritmul in care le cere el.

Eu azi am avut o zi plina, la 9-9.30 discutie cu potentiala angajatoare, de la colegiul unde v-am spus ca am avut interviu.La 10.30 o cucoana pana la 12.Pana la 1 pregatit lectii pt 4 copii de la pregatire,de la a cincea la a opta. La 4..30 inapoi acasa,pregatit pt cucoana 2 , de la 5 la 7.
Apoi scandal cu soatza, pus copil in pat si vorbit inca 40 de min la tel,timp in care am facut cateva plati online-tigai noi si iepurasul la copil...ma duc sa ma culc ca-s rupta.
Pardon...ma duc sa mai car ceva jos, sotiorul meu munceste deja de cateva ore...

De cantar n-am avut timp nici azi nici ieri dar sigur nu m-am ingrasat.
Fetele, voi ce faceti?

Ma duc acum sa citesc din urma ca nu mai sunt la curent...

Tumpi-te-am lamurit cu pm-ul?

Va pup pe toate cu dor, maine pe la pranz ne vedem, ca am programare la gradi cu zgripturoaica de logopeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hai ca m intristati si pe mine...si in starea in care sunt nu e indicat.
Deci....lasati-o balta si un cantec vesel sa cantam....

VA poop si va urmaresc....inca vreo 2 saptamani dupa care iau o pauza pt nascare si revin in fortza.....

Sa va puna careva sa comentati meniurile mele....ca....voi fi lauza si depresiva asa ca....aveti maaare grija.

Carmen te !

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ceaiul asta verde face purgatie? ca mie asa mi s-a parut.
deci soia are gust bun...?! ia sa incerc si eu atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie mi se pare ca Anda papa prea putin, da' stii tu mai bine.
Eu bag la ghiozdan la greu de cand cu vacanta si lasarea de regimescu. Azi am mancat pana acum la ora 5pm, o supa de linte si humus cu doua pita bread. Cred ca fro 1000 de calorii:)) Da' macar a fost de post. Si urmeaza cina. Sun in calatorie in New Heaven, Connecticut si iau masa cu diversi, incepand din seara asta, pana maine seara. Sa vedem cum ma re-moblizez pt. ca la mine pana ma mobilizez sa ma apuc de regim e extrem de greu. Dupa aia merge mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Acum am revenit acasa, dupa o vizita la Carrefour si apoi la niste prieteni.

Gusta, mi-am luat wok , acuma nu-mi mai ramine decit sa-l pun la treaba. Sau el pe mine.

Hopes, da, asa sint eu de fel, mai ales cind e vorba de ceva care-mi place. Si imi place foarte mult sa citesc. Mi-ar placea sa lucrez intr-o editura, printre carti.

Carmen, vezi ca a ramas un [b pe pagina cu lista, jos la semnatura ta.

Carina, asta da rasfat.

Tzunica, te .

Miine ma duc la dentist, astept cu nerabdare sa ies de acolo cu un zimbet mai frumos, uite asa .

Mik, parca m-ai intrebat ceva dar nu mai stiu ce ca era la capitolul trecut...

V-am pupat pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ruxij, pai poti mai sa te mai "indulge" si tu ... mai ales ca aproape ai funding si acum mergi la Yale. bravo!!

eu cred ca discutia asta cu diete e inutila. parerea mea: cine vrea sa slabeasca trebuie sa reduca aportul caloric din mincare, sa renunte la o groaza de alte chestii pe care altfel le-ar rade intr-o secunda, aka CHESTIILE GUSTOASE INTR-ADEVAR: CARAMELE, CIOCOLATA, PRAJITURI, TIRAMISU ETC ETC .
meniurile astea zilnice pe care le mai postati e clar ca sunt niste meniuri controlate (si foarte bine faceti) si cine poate sa-si numere caloriile la fiecare masa si mai bine, si cine poate sa manince doar dietetic perfect, in mintea mea astea sunt tot un fel de diete, no offence, dieta care a devenit stil de viata, dar dieta! dar acum ptr celelalte, asa cum s-a mai spus, e nevoie de un boost. eu cred ca atita vreme cit intentia este nobila (moama ce frumos am spus-o) nu conteaza cum o duci la bun sfirsit. mai degraba cit o pastrezi.
eu urmaresc foarte atenta fetele cu super vointa din grup dar recunosc ca nu ma clasez in aceasta categorie, mai recunosc ca, cu un stil de viata sanatos nu slabesti neaparat ... mai degraba le keep them off. mai recunosc ca nici nu este in idealul meu sa imi numar caloriile, si nci in stilul meu sa-mi dau obstescul sfirsit pe fiare la sala.

concluzie : io nu pot sa tin dietaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! eu de fapt, nu stiu dimineata ce voi minca peste 3 ore. e la inspiratie. acuma de ce sa slabim? pai unii zic ca sa fii mai sanatos. in dimineata asta aveam 69.5 kg. sunt ok cu sanatatea. de ce vreau sa slabesc? ptr ca sunt grasa si am in jur numai scobitori de modele si ma inerfeaza ... sa fiu mare fata de ele. deci o fac ptr un scop esteticesc. ba inca unii sustin ca nici nu sunt grasa. cind lucrezi cu chestii relative trebuie sa fii grijuliu. ce e alb ptr tine, e gri murdar ptr altii. nu stiu ce s-a inteles de la mine tocmai vbeau un ceai verde ... concluzia mea de fapt era ca telul tuturor aici este sa slabeasca. din cite stiu la inceputul subiectului esti si intrebat ce diete tii, cit sport faci, una-alta. toate fetele de aici vor sa slabeasca fiecare ptr motivul ei: una ca are amant, alta ca n0are amant. una ca vrea sa intre in her skiny jeans, alta ptr ca are oglinda busita, etc, etc.
va doresc succes, graselor!

Mergi la inceput