Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamidulce, zau asa, de ce nu ti-a picat bine? A fost doar o gluma.

offff, cred ca iau si eu o pauza si revin cand toata lumea e vesela.
Ne auzim luni.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Louisea ,cred ca este o viroza.Mai intai s-a vaitat ca o doare gatul, a facut febra si am tratat-o cu Nurofen ,Coldrex si Fervex junior, Voseptol si Strepsils pt. gat.Ieri se vaita ca o doare o ureche si vroiam sa merg cu ea la ORL sa nu aiba otita ,dar acum zice ca nu o mai doare ,asa ca deocamdata nu o mai duc.Mik ,lucrez in 3 ture si de obicei mai dorm dupa-amiaza,dar nu tot timpul.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: hey ho ce-i asta? Hai mai nu mai fiti asa sensibiloase. Da-ti-o incolo de treaba! Asa repede va bosumflati si in realitate?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Acum iau micul dejun : 2 felii de paine de secara prajite + 1 rosie + 1 ardei gras + omleta si 2 felii de branza.Mai tarziu o sa vad ce mai mananc ,inca nu stiu http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

yubi, daca a durut-o urechea si inca nu a trecut raceala si ai timp, du-o totusi la medic sa-i examnieze urechile caci in week-end ar fi mai greu de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by carina

Carmen: hey ho ce-i asta? Hai mai nu mai fiti asa sensibiloase. Da-ti-o incolo de treaba! Asa repede va bosumflati si in realitate?

cam da, .

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Mik

Ma duc sa fac un ceai verde si-l parfumez cu grapefruit. cine vrea ?

Mik.

Eu!!! O cana mare pleasssseeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by carina

cam da, .

Ti-a trecut? Sau mai incerc?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata si de la mine.
Tzuni,multam de cafea.
Mamica dulce,spor la amenajat in continuare.Am sa ma uit pe siteul de la Pro sa mai votez o data.
Vikinga,maninca piine vollkorn ca aia e cea mai indicata.
Ce iti mai fac vikingii mici ?
Anda,cum e Carina,ai inceput sa ii administrezi antibiotic ?
Yubi,nu ti-e greu sa lucrezi noaptea sau ai posibilitatea sa dormi putin?.Am inteles ca esti asistenta,nu ?.
Doroty,mai vino pe aici,nu doar asa scurt.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Mik, ti-am raspuns la intrebare, am copiat mesajul mai jos:
"unele piese le-am gasit pe net, pe altele le am acasa in romaneste, dar azi, dupa citeva ore de stat si citit pe net, am ochii in forma de patratele. As vrea sa mi le cumpar pe toate in engleza, sper sa le gasesc." Deci inca nu m-am apucat sa caut la anticariate/librarii, doar ce am gasit in casa si pe net.
Vreau s-o intreb pe profa luni daca n-a glumit cumva cind ne-a dat atita de citit ca fizic e imposibil sa fac fata, doar sa ma inchid in casa si sa citesc non-stop.

Carmen, lasa bosumflarea si treci la scris.

Gusta, unde te-ai ascuns?

Tzunica, ce faci azi, la munca sau acasa? Va pup pe toate 3.

Cornelia, ce mai faci?

Carina, Mik, Rolo, Eftimie, Doina, Louisea, Yubi,

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput