Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamicule m-am uitat eu insa, inceputul l-am ratat dar a durat destul sa-mi fac o idee. Mama ce de-a probleme au si fetele alea, ce frumusete de fata, tipa frustrata de cum arata in bikini, machiata pt shooting m-a dat gata! Stefan Raab vad ca face misto in emisiunea lui de Gisele:) Oricum m-a prins, e bine realizata emisiunea ai la ce sa-ti clatesti ok. Am intrat si pe site-ul de la pro 7 vad ca Lisa e favorita, mah da' ea avea parul ala lung blond superb si l-a tuns? Oricum are tipa personalitate, e o figura pe care nu o uiti, cam micuta de statura si popoul prea voluptos pt modeling, cred, dar nu conteaza e buna rau. Cea mai inteligenta imi pare Raquel si arata in poze f bine, are o figura interesanta chiar daca nu frumusete clasica. In rest toate-s tinere si frumoase, fotografiile alea profi ma imbolnavesc, parca e o poveste cu cenusarese si fotograful e zina cea buna, pac bagheta aka flashul si-s toate zine.Mai da' tu cit de inalta esti pina la urma de zici ca ai aproape 1.80m? Ca in lista e 1.76 ziceam ca suntem pe aproape. Anky mie mi-a mers bine cu Roc acum doi ani, acum nush cum am facut, am primit cadou niste creme de corp de pe la parfumerii, una cu cioco alta crema de la un parfum ce-mi place si asa nu am mai folosit anticelulitica. Liris mai usor am slabit fara piine dar de data asta incerc cu 2 felii mari de piine neagra din aia de cereale integrale, vollkorn cum ii zice pe aici, dar macar nu o combin cu grasimi, pun pe ea sunca de praga 2% si salata, castraveti, rosii, ardei gras, fac asa un mega sandwich. Daca nu maninc felia aia de piine asezonata cu verdeturi maninc prea multa carne si totusi nu ma simt excelent cu exces de carne, chit ca e slaba si e ok in dieta. Si dupa mincarurile moldovenesti ale mamei nu pot direct la dieta chiora. Ce zicea dieticiana spaniola suna bine si f adevarat, stiu pers care au slabit 15KG in 6 luni mincind de toate dar putin, la jumate ca inainte si nu dupa ora 6, pina la urma se ajunge la principiul caloric. Dar oamenii normali care pot minca dulciuri si mincare buna cu bun simtz, nu au nevoie de diete, le vine treaba asta natural. La gurmande trebuie organizarea mai stricta:))Hope ziceai de mine si mamica dulce ca ne tinem admirabil de o dieta buna de viata, well dupa ce ai atins suta cind aveai normal 65kg si dupa incercari repetate si esuate cind in sfirsit iti gasesti ambitia sa slabesti te tii cu dintii:) Sigur se poate! I sa vad in lista tu cit vrei sa slabesti.Yubi servici usor!Ruxij, din mesajul Lirisei se intelege ca esti deja cu vestea cea mare in mina! Totul e gata aranjat, pot sa te felicit si sa ne bucuram de marea realizare?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Vikule,, daca ma ascultai de la inceput si te uitai...acum cateva saptamani erau majoritatea tarancute rau, se miscau in reluare...acum s-au dat bine pe brazda.Chiar ca cenusareasa.
Pai pe toate le-a stilizat Heidi-tuns,vopsit...pe saraca Gina Lisa au tuns-o periuta,avea parul pana la fund(nu natural,dar oricum, a fost tragedie.Zic si eu pacat,mie imi placea si o inteleg saraca ca a plans) Ea e favorita la Stefaan Raab,au toti baietii din orchestra tricouri cu ea E data naibii,dracoasa de numa-numa si simpatica in felul ei...ai vazut sfarsitul? cine crezi ca merge mai departe? Gina sau Sarah? Sarah, asta care a plans in bikini a fost grasa rau,cu sarme pe dinti,un fel de ratusca cea urata,e cea mai putin fit din toate, merge cam nasol, dar..uite unde a ajuns-nici ei nu-i vine a crede si are o tona de complexe. Insa Gisele...nu-mi place delooooc! Asta a fost deja a doua saptamana in NY.Le plimba bine Heidi,zau asa. Imi plac Bianca,Vanessa,Raquel si Janina. Vezi ca e in reluare duminica pe la 9,dupa aia barfim Nici eu n-.am vazut tot azi.Daca ai intrebari legate de fete...baga tare.

Fetele,sorry pt top model intermezzo...ne stimuleaza sa tinem dieta
Edit: Mai, eu am cam 1,76-1,77-1,78, depinde unde si cine ma masoaraNu stiu ce-o fi cu inaltimea din lista,cred ca am dat-o dupa ureche.Si am zis rotund aproape 1.80...incaltata cred ca am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

neata la cafea, ceaiuri si alte minunatii!
sa aveti o zi frumoasa!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza si de la mine.
O zi minunata va doresc si eu.

Mamicadulce, las-o balta cu medalia...era raspunsul meu la faza ca ai copt mesajul ala juma de ceas.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Tzuni.Sunteti ok?
Mi-a placut poza si Meri cred c-a fost in centrul atentiei la aniversare.

Ieri m-am tinut departe de subiect(banuiesc ca nici n-ati remarcat), dar nu am de gand sa renunt si nici sa dau satisfactie nimanui.Daca autoarea subiectului imi cere sa parasesc subiectul, o voi face, dar daca inca sunt fete care ma suporta si cred in amicitia mea, raman pe baricade.
Ok, mai am ceva de spus.Voi tine in continuare ce diete vreau (asta este actualul meu stil de viata) si voi discuta cu cele care cred ca avem ceva in comun.Voi posta meniurile si voi pune intrebari.
Sper sa nu mai fim provocate si sa fim lasate sa incercam sa slabim, asa cum credem noi de cuviinta si cu riscul de a gresi.Asa se invata!
Chiar daca sunt persoane care m-au deranjat, voi continua sa le sustin in ceea ce fac si sa fac si conversatie cu ele, indiferent de primesc sau nu raspunsuri.
Nu vreau s-o lungesc mai mult decat e cazul si cer scuze celor neimplicate si care ne-au suportat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by anky
La Multi Ani ! ,pentru Oana,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.Multa sanatate si lu' Tzutzu,sa inteleg ca e sotul tau Nastad,nu..?

DA

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata.Am venit de la servici si am intrat sa va salut.Ma duc sa pap ,apoi tre sa merg cu fata la ORL si o sa intru mai pe seara sa vorbim http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

Nastad, stiu ca ti-e greu dar multa lume care te iubeste si te sprijina efectif.

Tzuni, o sa mai fac o incercare sa vad linkul pus de tine.

yubi, tu lucrezi de noapte ? cind cind mai dormi ?

Delidana pe topicul asta te-am intrebat ceva si inca nu mi-ai raspuns. . Te intrebam daca gasesti toata bibliografia pe care v-o cere de citit/studiat.

Ca tot vorbeati de scarlatina, aici in Fr nu se face vaccin, ii lasa pe copii sa se imbolnaveasca. La fel cu varicela.

Meniul de azi :
- nesscafé si 2 biscottes cu peltea de gutui
- salata de castravete. mincarica de fasole si o portie mica de pilaf. un iaurt
- salata verde cu alte cruditati si peste marinat. Putina brinza. grapefruit.

Ma duc sa fac un ceai verde si-l parfumez cu grapefruit. cine vrea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata si de la mine dragelor!!
Carmen, nu mi-a picat bine remarca, dar e ok...in primul moment n-am stiut la ce te referi, mie mi-au ramas in cap postarile despre fi-meu si n-.am vazut legatura. E ok.

Anky, aseara a plecat Katarina, tipa aia foarte inalta si a fost o tragedie la sfarsit, care pleaca Sarah sau Gina Lisa.Stii ca sunt best friends si atat s-au pupat si au plans,la genul oh, if you go, I'll go with you,ba nu, stai si lupta,....pana la urma nu stim cine merge mai departe ca normal le-a lungit Heidi si arata saptaman viitoare. Cred ca e pe net, la pro7 tot episodul, sau duminica dim la 9.In rest ce-a mai fost? Aventuri prin New York,sedinta foto hot...intreaba si pe Vik ca a prins-o microbul din urma

Astazi am iar o tona de treaba,la 11 plecam la Ikea, vreau sa-mi iau dulapul ala cu gauri si o insula pt bucatarie...nu stiu zau cum ii zice pe romaneste,acolo imi pun plita..un fel de masa cu multe sertare adanci,care sta singura, deci nu integrata intr-un bloc de bucatarie.Abia astept, visez la chestia asta de ani de zile
In noul apartament e aproape terminat de tapetat, dormitorul e gata,mai trebuie dus patul jos...e tot santier, mai avem de munca la greu, mai ales weekendul asta pt ca luni pleaca sotul in Kazahstan o saptamana si de acolo in Vietnam inca una deci sunt solo, dau party-cine vine?

Carmen (eftimie) zau asa, hai nu fi suparata de atata lucru.Tu tine ce dieta vrei, asa face fiecare in fond si n-am fi normale, ca grup de fumei, sa nu se iste...polemici din cand in cand( ca sa vorbim cizelat) Nu e nici prima si probabil nici ultima data. Sarea si piperul ca dupa o perioada dam in diabet de atatea pupaturi si kafelutze cu zaharina

Va pup, ma duc sa spal niste rufe, sa fac un dus, sa mai impachetez...imi gasesc eu de treaba
Va pup, sunt cu okiul pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata gagici frumoase,
Eu ma simt ca dracu, ca mi-au venit rusii asta noapte si parca m-a calcat trenul.
Multumim de gandurile bune pentru Carina. De aseara ia Ospen, dupa 3 ani jumate de neantibiotice. In continuare ea nu prezinta nici un simptom. Nu o doare nimic, nu are febra, muci, nu e apatica.
Azi n-am chef de lucru, dar am cat de dat si la altii.
Meniul de azi:
clatite de tarate cu dulceata de coacaze negre
piept de pui la gratar cu salata de sfecla
salata de ton cu creveti proaspeti, cheescake
Revin dupa ce imi mai pun ordine in cea am de facut

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput