O noua etapa SUPERDIETA (20)
Raspunsuri - Pagina 7
Brigit spune:
Breto, mesteca o ciunga
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
si ca sa continui ideea lui Breto: nici eu n-am nimic cu Nora, chiar m-as bucura sa vad ca a trecut peste faza. Ideea e ca daca as pune pe seama voastra abaterile de la dieta pe care le fac, ca mai ziceti ca mancati una alta - lu barbate-miu ce-ar trebui sa ii fac - ca mananca in fata mea cate si mai cate , iar cand mergem in supermarket juma din ce e in carucior sunt numai nepermise? Asta e, in jurul nostru e plin de ispite, ce mancam sau nu e doar optiunea noastra.
APRIL
bretonica spune:
ciao paupusa..ce-i aia o ciunga?..sa-mi fie pofta?...bine m-ai bagat in seama!!!hahahah..
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
ciunga=guma de mestecat
iti mai e pofta acuma?
APRIL
bretonica spune:
deci.....MAI VIN-O SEARA PE LA NOI NORUTA DRAGAAAAAAAA....stiati si melodia asta nu?..sunt asa de obositaaaa,dar am un chef de cintat,de vreo 2 ore zic ca plec la somn ...dar cint prea misto...NU PLEC!!!
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
ciunga=guma de mestecat
iti mai e pofta acuma?
APRIL
NU
Brigit spune:
imi imaginam eu
eu tin tot timpul fructe in casa si daca ma apuca foamea seara bag un mar; daca raman in pana, ceea ce se intampla rar- gab un morcov
daca mi s-a urat si de una si de alta bag un ceai
ti-am dat trei variante. pt care optezi?
APRIL
bretonica spune:
..SA DORM..hahahhahaha...cred ca plec sa cint prin pat...nora,intoarce-te si cer scuze si eu daca am zis ceva ne la locul ei ,daca te vei intoarce va fi iar ca inainte,din partea mea vorbesc(sincer)..imi pare rau de ce s-a intimplat,hai sa facem pace...am gresit toate..fiecare in felul ei...sa nu zici ca nu ma citesti..astept 5 min..vreau un raspuns(ce pretentioasa mai sunt)ihiihih...hai ca-ti cint iara...MAI VIN-O SEARA PE LA NOI NORUTAAAA DRAGAAAAAAAA
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
imi imaginam eu
eu tin tot timpul fructe in casa si daca ma apuca foamea seara bag un mar; daca raman in pana, ceea ce se intampla rar- gab un morcov
daca mi s-a urat si de una si de alta bag un ceai
ti-am dat trei variante. pt care optezi?
APRIL
nici una nu ma tenteaza aprilus..as intra eu in altele..dar na...ma mai abtin...tu ce zici?...patul este cel mai sigur,zic eu..
Brigit spune:
da, pai ma bag si eu la nani, maine am o zi nasoala , fiind ultima inainte de minivacanta si de plecarea sotului
incerc sa intru sa va salut si maine, pana atunci noapte buna, vise placute si cine vreti voi sa va sarute
PS: Doroti, io n-am skype d-ala, sa vaz ce pot sa fac sa-l instalez
APRIL