O noua etapa SUPERDIETA (20)
Raspunsuri - Pagina 4
bretonica spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Am uitat sa-ti spun ceva Breto.... stai linistita ca nu facem febra la degete sau la plimbat mouse-ul daca tu largesti pagina!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
SINCER MA AMUZ SA O LARGESC....
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Bretonel draga sa-i dai un maaaaaaaaaaaaaaaare si din partea mea! Eu am reusit sa intru pe net pentru ca iubitelul meu doarme
Dar acum o sa-l trezesc si probabil o sa intre el la calculici sa-si faca "temele de casa". Asa ca nu cred ca pot s-o astept si eu pe iubita noastra!
Oricum, dupa ce-i dai pusi multi sa o tragi un pic si de urechiusa, asa ca ne-a facut sa zbieram dupa ea, sa ne rupem sufletul nu alta!
Somnic usor la fetite!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
Brigit spune:
hellooo-helloo!
- la raport : 55.8 kg. deci am dat ceva-ceva jos .
Doroti pentru modul diplomat in care ai arborat steagul pacii. Mie imi pare rau ca am incins spiritele... da dupa o zi proasta vin si zile bune.
Imi pare rau ca v-am facut sa ma asteptati si sa ma strigati, sunt in alegatura continua zilele astea...
Dar va dau un bonus, in cateva momente, sa fac un upload.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
EVVIVAAAAAAAAAAAAAA....A-TI VAZUT CA AM AVUT INCREDERE IN PRESIMTIRILE MELE SI IN EA(APRILUUUUUUS)...BINE TE-AI INTOOOOOOOOOOOOORS.....SI ACUM SA TE PUP DIN PARTEAA MEA ...DIN PARTEA LUI ISA .SI DIN PARTEA LA CELELATE FETE ..SI BRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAA PTR KG PIERDUTE...CINTAM ACUMA?
bretonica spune:
DE URECHE AM UITAT SA TE TRAG...dar eu nu pot sa o fac,adica rele nu mai am voie sa fac.mi s-au luat toate functiile..eu sa fiu sanatoasa!! ca voi sunteti fete cuminti si nu meritati bataiza...pupiceeeeeeee
Brigit spune:
da, sa va spun, ca dupa ce am avut ieri o zi super nashpa m-a sunat nasu , ei sunt in olanda, ca se duc la spital ca naste nasa- era unu noaptea la noi. N-am inchis ochii toata noaptea. Si azi la 11 .45 a nascut un baietel, Robin , are 3.750 si e sanatos tun
noi acum ne-am pus pe sarbatorit, vorba cantecului: toti suntem putin luati. Doar ca noi serbam aici si ei acolo, of distantele astea...
APRIL
Brigit spune:
si eu va trimit 1000 de pupice.
Sper sa avem numai zile senine, promit ca nu ma mai supar. Cross my heart!
APRIL
Brigit spune:
si ca sa imi mearga petrecerea la suflet m-am dus de mi-am dat pleata jos.
Asa ca va invit sa vizionati noul look.
APRIL
Brigit spune:
OOOOOOps, uitai link-ul, clar m-a luat"apa"
Aici ultimele patru poze
APRIL
bretonica spune:
prima felicitari ptr grasunel..va trebui sa dai de baut..sa le traiasca...imi place noul tau look,misto tare..pari o copiluza...eu am incercat sa tot pun poze,dar sunt prea mari si nu mi le incarca ...ma laudam si eu ce bine mai aratam asa mai slabuza...dar tu aprilus nu stiu ce vrei sa mai dai jos,ca esti uscata destul...nu va inteleg offfff