O noua etapa SUPERDIETA (20)
Raspunsuri - Pagina 14
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
...cunosc..cunosc...SFATURILE LUI ALEX......O SA MA CONFORMEZ..EU MERG PE PERIOADE,DAR 2 LIRI AI BEAU LA ZI
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Da, asa e. Mi-am adus aminte de ele si am vrut sa recitesc.
"De multe ori vedem anumiti oameni care pot manca ce vor ei, nu este nevoie nici macar sa fie cine stie ce activi si cu toate astea nu se ingrasa un gram!!! cum se spune popular au arderile rapide!!! insa stiintific in mare parte de la ce vin aceste arderi rapide? sintetizand de la o glanda tiroida foarte foarte vioaie, productie mare de t4 si rata de convertire mare in t3 si mai ales un ficat foarte foarte potent si competent , ficatul de multe ori este cel care decide cand slabim, cum slabim, cat slabim, el singur poate schimba radical felul in care aratam"
La mine nu e cazul de arderi rapide ! Iar cu tiroida am avut probleme, secreta prea putini hormoni si de aceea, pentru a suplini lipsa, secreta hipofiza in exces
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
silvana75 spune:
Breto, uitai ca nu stai in Ro
Chestia aia de care am scris, eu o cumpar de la magazinele mexicane, cica e o specialitatea de-a lor, se numeste fajitas. Eu pap si carne asta pentru ca nici eu nu mai stiu in ce etapa a curei ma aflu
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
nora2005 spune:
Asta e special pentru tine, Breto:
"Cand senzatie de foame (pe care o numea "bestia") este trezita, in primul rand tanjeste dupa minerale, vitamine, elemente cheie care trebuie sa le ia din alimentatie si sa le foloseasca, nu le are ca rezerve cum este grasimea, si atunci tu innebunit te duci in prima pizzerie sau la un hamburger, care sunt foarte bogate caloric fiind carbohidrati prelucrati, si acestea opresc bestia pentru o ora, doua etc insa dupa ce incepe sa le analizeze si observa ca multe elemente din acest tip de mancare nu contin ceea ce ii trebuie, le ia, le trimite ca rezerva mare parte din ele (adica sub forma de grasimi) dupa care se infurie si mai tare, si incepe iar distractia, foame innebunitoare, crampe etc deoarece doreste in primul rand acele elemente cheie pe care trebuie sa i le dai ca sa te lase in pace.
Spirulina este un produs excelent, contine aceste produse cheie, este un mineralizant si vitaminizant de exceptie si de asemenea contine multa l-tirozina care este precursorul direct al hormonilor tiroidieni, te ajuta chiar in conditii restrictive de calorii sa ai o productie optima".
Bune sfaturi. Eu iau si spirulina...mai ales in perioada postului, cind imi lipsesc mai multe din alimentatie !
Nora
bretonica spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Breto, uitai ca nu stai in Ro
Chestia aia de care am scris, eu o cumpar de la magazinele mexicane, cica e o specialitatea de-a lor, se numeste fajitas. Eu pap si carne asta pentru ca nici eu nu mai stiu in ce etapa a curei ma aflu
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
SE MAI INTIMPLA SI LA CASE MAI MARI...EU IL FAC CU MINA MEA...DAR SI EU AM COPIAT RETETA DE LA ITALIENIUNA TARE ....AH,uitai sa-ti spui ce vorbema cu nora,de ne-ai intrebat...vorbeam despre insula tineretii ...cica ajuta sa nu-ti mai fie foame ...
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Asta e special pentru tine, Breto:
"Cand senzatie de foame (pe care o numea "bestia") este trezita, in primul rand tanjeste dupa minerale, vitamine, elemente cheie care trebuie sa le ia din alimentatie si sa le foloseasca, nu le are ca rezerve cum este grasimea, si atunci tu innebunit te duci in prima pizzerie sau la un hamburger, care sunt foarte bogate caloric fiind carbohidrati prelucrati, si acestea opresc bestia pentru o ora, doua etc insa dupa ce incepe sa le analizeze si observa ca multe elemente din acest tip de mancare nu contin ceea ce ii trebuie, le ia, le trimite ca rezerva mare parte din ele (adica sub forma de grasimi) dupa care se infurie si mai tare, si incepe iar distractia, foame innebunitoare, crampe etc deoarece doreste in primul rand acele elemente cheie pe care trebuie sa i le dai ca sa te lase in pace.
Spirulina este un produs excelent, contine aceste produse cheie, este un mineralizant si vitaminizant de exceptie si de asemenea contine multa l-tirozina care este precursorul direct al hormonilor tiroidieni, te ajuta chiar in conditii restrictive de calorii sa ai o productie optima".
Bune sfaturi. Eu iau si spirulina...mai ales in perioada postului, cind imi lipsesc mai multe din alimentatie !
Nora
si eu iau spirulina cu catina..dar numai de o spt...BAI DAR CE VA MAI DATI DE LUCRU...brave fetitele,cultivati-va si cultivati-ne...cititi..cititi.....ocum merci nora..
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
[quote]Originally posted by nora2005
si eu iau spirulina cu catina..dar numai de o spt...BAI DAR CE VA MAI DATI DE LUCRU...brave fetitele,cultivati-va si cultivati-ne...cititi..cititi.....ocum merci nora..
Breto, da. E bine. Dar sa retii: cind vine bestia ...sa nu maninci ce nu e bine...Da? Promiti ?
Nora
bretonica spune:
...DA CUM...promiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit..dar daca imi creste nasu??'..se va vedea.....important este ca am promis..hai ca sunt fata cuminte,ca deabia astept sa ma asez pe 80,sa ma odihnesc un pic...ar fi culmea sa renunt acuma la sfirsit
nora2005 spune:
Recitesc cu interes aceste sfaturi. Acum am ajuns la cardio
Da, trebuie sa pun in practica multe din aceste sfaturi. Ca sa ajung la target pina la Paste, cum mi-am propus !
Nora
silvana75 spune:
Eu am o ghicitoare: de aproape o luna stau pe 70 kg, cura tin (mai am si mici scapari dar nu atat cat sa influenteze la cantar), sport fac in fiecare seara 30 minute ... de ce nu se misca cantaru? ca o iau pe aratura acusi
Silvana si Paul
Poze cu noi
nora2005 spune:
Silvana, tu stii exact ce faci, ce maninci. Cel mai bine ar fi sa citesti si tu ce citesc eu acum si poate afli acolo raspunsul. Ok ?
Am voie sa pun link de pe alt forum?
Eu tocmai mi-am calculat pulsul necesar pentru a avea efect cardio, intre 137 si 157 ! Si cu tiroida trebuie vazut...sunt foarte bune informatiile de acolo.
Nora