O noua etapa SUPERDIETA (20)
Raspunsuri - Pagina 13
bretonica spune:
Originally posted by silvana75[/i]
'neata la pranz
Breto, pai di ce esti asa suparici? Nu te mai gandi la mancare ... ingrasa ... pe mine cand ma apuca poftele ma gandesc ca ar fi pacat sa pap o ciocolata sau altceva la cata foame am rabdat, ma ambitionez si nu pap
Ma apuc si eu de treburi administrative dupa care ma duc la lucru
Va doresc un we linistit si cu putine ispite ... culinare
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
[/quote]
...mdaaaaa......SPOR LA TREBUTA...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
silvana75 spune:
Breto, vad ca inca ti-e gandu la mancare ... vrei sa scot biciu?
Ocupa-ti timpu cu ceva, citeste, uita-te la un film ...
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
....asa o sa fac...ma tot trebaluiesc...te puwwwwwwwwwwwwwwwpiuuuuuuuuuuu
nora2005 spune:
Breto, am vorbit cu tipa. Adica vorbesc. E on line. Vrei sa vorbesti si tu?
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Breto, am vorbit cu tipa. Adica vorbesc. E on line. Vrei sa vorbesti si tu?
Nora
...lasa-ma sa vorbesc mai intai cu nepoata-mea ..merci mult
silvana75 spune:
despre ce vorbiti voi acolo si eu nu stiu
hai sa va zic o reteta faina, eu acu mi-am facut si pap
bretonica cu scuzele de rigoare, stiu ca in ro e tarziu si poate iti fac pofta dar o poti face maine, deci
piept de pui taiat felii, ardei taiat felii si ceapa, condimente dupa gust. toate se fierb inabusit ... eu la sfarsit cand scade apa pun un strop de ulei masline si las sa se prajeasa putin atat cat sa nu ramana fiert ... o nebunie
Silvana si Paul
Poze cu noi
XIO spune:
De ce nu mancati iaurt de fructe , miere , fructe , cand va este pofta de dulce?
Degeaba va abtineti de la mancare si saivati abundent , ca acum slabiti , si cand va apucati iar de mancat normal va ingrasati.
Este anato sa mancati in fiecare zi si fructe , si legume , si cartofi , si carne , si orez , si lactate si branzeturi ,s i paine , samd.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
nora2005 spune:
Breto, stii ca discutam despre apa. Uite o informatie foarte importanta.
"Cel mai important lucru insa cand vrei sa maximizezi arderile este apa, da exact apa, in jur de 5-6 litri pe zi sunt un absolut necesar cand doresti sa reusesti sa iti vezi abdomenul. De ce? Pai este simplu, rinichii ca sa functioneze la parametrii au nevoie de foarte multa apa, trebuie sa fie scaldati in apa ca sa functioneze corect, daca nu functioneaza la turatie maxima o mare parte din functiile lor sunt preluate de catre ficat si atunci acesta neglijeaza secretia de enzime esentiale care ar ajuta metabolismul lipidic, cu alte cuvinte metabolismul lipidic scade mult mult".
Eu nu am ajuns la aceasta performanta, dar intre 2 si 3 beau...Vara chiar 4
Nora
bretonica spune:
quote:
Originally posted by silvana75
despre ce vorbiti voi acolo si eu nu stiu
hai sa va zic o reteta faina, eu acu mi-am facut si pap
bretonica cu scuzele de rigoare, stiu ca in ro e tarziu si poate iti fac pofta dar o poti face maine, deci
piept de pui taiat felii, ardei taiat felii si ceapa, condimente dupa gust. toate se fierb inabusit ... eu la sfarsit cand scade apa pun un strop de ulei masline si las sa se prajeasa putin atat cat sa nu ramana fiert ... o nebunie
Silvana si Paul
Poze cu noi
doamne,doamne..si tu chiar credeai ca nu stiu de reteta asta?..in skimb aici se face asa,pui(nu neaparat numai pieptu)ardei grasi taiati felii mari,ceapa si rosii proaspete tot taiate mari..iar dupa ce a scazut fiertura se arunca si o mina de patrunjel peste,un pic ulei de masline numai daca puiul este slab(fara piele si grasimi)...esto o bunatate dara..silvana nu este asa de tarziu la mine,sunt cu o ora inaintea romaniei..italy..deci daca mi-as pune mintea...numai ca eu dezlegarea la carne o am miercuri..azi am facut si eu ardei copti..masline...oua..am bagat destule in mine...si niste ciuperci de nota 20...sarumina mare de grija care mi-o purtati
bretonica spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Breto, stii ca discutam despre apa. Uite o informatie foarte importanta.
"Cel mai important lucru insa cand vrei sa maximizezi arderile este apa, da exact apa, in jur de 5-6 litri pe zi sunt un absolut necesar cand doresti sa reusesti sa iti vezi abdomenul. De ce? Pai este simplu, rinichii ca sa functioneze la parametrii au nevoie de foarte multa apa, trebuie sa fie scaldati in apa ca sa functioneze corect, daca nu functioneaza la turatie maxima o mare parte din functiile lor sunt preluate de catre ficat si atunci acesta neglijeaza secretia de enzime esentiale care ar ajuta metabolismul lipidic, cu alte cuvinte metabolismul lipidic scade mult mult".
Eu nu am ajuns la aceasta performanta, dar intre 2 si 3 beau...Vara chiar 4
Nora
...cunosc..cunosc...SFATURILE LUI ALEX......O SA MA CONFORMEZ..EU MERG PE PERIOADE,DAR 2 LIRI AI BEAU LA ZI