Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 4

rolo spune:
La Multi Ani !!! Crystina si Madelaine
Multa fericire si tot ce va doriti.
Raport 57 de kile. M-am trezit azi dimineata si am constatat ca arat ca o Asa ca am decis sa renunt la dieta.
toate fetele.
hihi raportul serios il dau mai tarziu. azi e totusi 1 aprilie

CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Ce matinale sunteti Raportul meu este stagnare, sunt multumita, daca pot spune asa
ma asteptam la mai mult.
Violeta o zi buna si salutari Dordiei
Mamica ce program incarcat ai, of si pe mine m-a prins 1 noaptea invatand si azi sunt zombi. Cate despre dieta, tu stii mai bine ce ti se potriveste in aceasta perioada, noi te sustinem si nu te dam afara din nici un grup
Eftimie, Laura, Carmen o zi buna va doresc
Cuscra iesi din barlog...cum sunteti azi?
Tumpi, Tzuni haideti sa scapati echipa de rusine ca eu si cuscra am cam calcat in strachini
Crys si Dany

Eftimie C. spune:
Rolo azi toate suntem perfecte
E 1aprilie, dar eu nu am nici un chef de glumiteO ruda primeste azi sentinta intr-un caz
Scuze, n-ar fi trebuit sa scriu despre asta pe subiect, dar...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

CRISCOSTY spune:
La multi ani Crystina si Madelaine, sa fiti sanatoase si iubite! Azi este si ziua mamei mele...la multi ani draga mea mamica!
Rolo era sa-mi stea inima.....nebunatica ce esti
Crys si Dany

Eftimie C. spune:
Mamica dulce sa stii ca noi tot te iubim , chiar daca renunti la Scarsdale.
La raport e stagnare si totusi eu sper sa se urneasca ceva kg dupa dieta asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

gusta spune:
Neatza.
La multi ani Madeleine si Crystina sa fiti sanattoase si iubite.
La multi ani mami lui CUscra.
Ma duc sa citesc din urma.
Marilena si Mara Augusta

Eftimie C. spune:
Crys LA MULTI ANI PENTRU MAMI TAU!
Buna dimineata, Gusta!Voi sunteti bine?

louisea spune:
Neata
Si La multi ani sarbatoritelor
Cum mai merge cu dieta fetele? E greu de tinut?
Tlaura hai nu mai fi asa dura cu tine :) Mananca mai multe fructe si legume azi
O zi frumoasa tuturor

gusta spune:
Gata citit.
Violeta merci de cafea e buna rau si daca se poate sa iau 2 ca am mare nevoie.Multi pupici lui Dordia pe burtica si ma bucur ca fratiorul o sa se joace cu bebe.
Laura cum sa bei numai apa azi.
Rolo cand ti-am citit mesajul nu intelegeam ce scrii si dupa am inteles.
Louisea oua mai sunt dar le termina copilul si olandezu.
Mamicadulce o tii cum crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Cuscra si eu sunt zombi azi si am un par in cap super.
Carmen E poate sentinta o sa fie buna,hai nu gandi negativ si vezi ca sunt cu ochi pe tine cu dieta.
Am avut o noapte ca la urgente,eu tusesc am luat si virus de la copil ,Mara e la fel cu virusul si olandezu a facut o miscare proasta si a ramas blocat de spate si cine credeti ca a ingrijit de toti EU.Mai bine ma faceam mama baiat.
Carmen nu am ce arata ce am pictat decand cand ansamblam casa .
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Rolo, ai fost tare cu raportul tau, .
Eftimie, avem circumstante de vizibilitate 0 pe partea dreapta si trebuia sa mergem toti ca sa-l ghidez pe sot.
Cryscosti, mamei tale si sanatate.
Louisea, daaa, greu cu slabitul asta,
va las, scriu greu, mi-a adormit Teo in brate, cu capul pe birou (o sa va arat poze, )
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me