Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 3

mephala30 spune:
Eftimie, Violeta, e masina firmei, si da, are asigurare.
Delia, ai terminat baita? Iti usuci parul sau lasi sa se usuce singur?
sunt franta, ma duc la somn!
Noapte buna!
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

carina spune:
Seara buna,
Acus am ajuns acasa. Mai am ceva raport de facut si apoi zbor la somn.
Ioana: dorada la gratar cu hribi si salata de rosii. Acum prestez cateva linguri de inghetata.
Mik: nu am vazut cand ai scris de tensiune. Cat de mica o ai? Ca eu am 6 cu 8/ 9 de cand ma stiu, dar nu ma deranjeaza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mamica dulce spune:
Buna si de la mine dragele.
Am citit din urma si m-am intristat rau cu Zuzilici. Mare necaz pe capul vostru...sa dea Dumnezeu sa se refaca...tine-ne la curent cand poti. E prima data cand a facut atac cerebral? E inca tanara si sper sa fie si in putere. Zuzi, ma rog pentru voi, noi am trecut prin asta cu soacra mea in noiembrie, daca mai tineti minte ce necajita am fost atunci. Diferenta e ca soacra ta e cu 20 de ani mai tanara ca a mea si ca o sa se faca bine, si inca repede pana nu va rupe conturile :)Cum e in Canada? Dupa salonul intensiv o duce in salon normal si apoi la recuperare? Aici asa e, a durat vreo luna pana a iesit. Dar, bineinteles, sper sa nu se compare situatiile.
Carmen-ce-i cu tine? Esti bine? Am citit tot ce-ai scris, dar parca sunt numai franturi, n-am inteles ce s-a intamplat.
Fetele cu Scarsdale...imi permiteti sa ma retrag? Tin dieta in felul meu,...sau un Scarsdale adaptat macar..nu stiu, am atatea pe cap si atat de putin timp,efectiv nu-mi sta capul sa tin o dieta cap-coada si parca nici rabdarea nu o mai am.
Astazi am mancat dietetic, dupa Scarsdale si seara n-am avut timp de peste, am mancat ca si la pranz,carne rece , cu salata asortata in loc de rosie,o felie de paine.Fara fruct ca deja eram satula.
Deci astazi abaterea ar fi laptele din cafea si cina, carne rece in loc de peste.
Maine pot sa o tin tot "in gen", seara tot o friptura, dar normala, la cuptor ca n-am gratar electric sau tigaie cu rizuri. In rest ma descurc.
Si tot asa o sa adaptez, sper sa mearga pana la capat.Trebuie sa-mi vina si rusii zilele astea si mie una mi-e greu sa tin dieta stricta in perioada asta.Deja sunt umflata ca un butoias la burta
Sau dati-ma afara din grup, daca credeti ca va incurc.Nu ma supar.
Maine am iar de dimineata, doua gradinite,dansuri, biblioteca si iar mutat...nu mai da Dumnezeu sa terminam odata ca sunt permanent cu stress si franta.Sotul meu e jos acum, am luat azi tapet pt living si lipeste saracul de-i ies okii.Nu stiu de unde are atata rabdare,mai ales ca eu am fixatia cu nu toti peretii la fel ca-s ca in cutie, ci 2-3 care sa se asorteze...sufrageria mea e in nuante de alb,bej si braun...in dungile alea in care se intercaleaza culorile, cu niste contururi de flori sau frunze..ce mai, te doare capul
Acum va las, e 1 ceasul si abia acum am timp sa vad ce fac maine cu cupiii la gradinite..incep subiect nou si nu am macar o hartie la indemana
...sa va zic ca imi vine sa ma duc la azil si sa dorm vreo 3 zile fara pauza?
Seara buna si sa auzim de bine,
Anca

violeta70 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca sunt prima asa ca va invit la o cafea. Sau cel putin o las gata facuta pentru voi. Pupici
Cum va spuneam aseara, azi ma duc mai devreme sa-mi inchid luna.
Carmen Sora-mea Diana este bine, mai are cateva zile si trece de perioada critica. Maine mergem la control. Burtica creste, cel mic este un nazdravan, cred ca nu prea mai are loc. Nepotul meu Stefan deja i-a zis sora-mii ca se va juca cu bebe cand o sa vina.
Delia de maine sunteti in vacanta, nu-i asa? (cu ocazia summit-ului), asa ca iti doresc o minivacanta placuta.
Sa nu uit sa dau raportul: 62,3 kg, deci stagnare
Si nu in ultimul rand La Multi Ani! CRYSTINA si MADELAINE, sanatate multa va doresc, fericire si numai bucurii
Acum va las ca merg sa ma imbrac.
O zi buna! Pupici

tlaura spune:
Buna dimineata, dragelor! Desi sunt treaza si bantui prin casa de vreo ora, de abia cum mi s-a trezit si spiritul competitiv; am dar fuga sa vad daca sunt prima!
Violeta, vad ca ai fost mai harnicuta !
Eu raportul il dau mai tarziu, dupa cafea si baie! Oricum am mai pus cateva sute de grame; am stat prea mult in casa si chiar daca nu am mancat foarte mult, se va vedea diferenta fata de cand merg la sala!
Haideti la cafeluta!

Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Cafea, ceai, fresh de fructe???Avem di tati!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

tlaura spune:
Ooo, dar ce citesc pe aici; numai necazuri!
Zuzilici, sper sa treceti cu bine peste hopul asta; multa sanatate!
Mephala, nasol cu masina, v-au furat ceva din ea? aveati ceva la vedere care i-a tentat? Desi chiar si numai geamul spart e o paguba serioasa. Imi pare rau!
Gusta, iar sunteti bolnavioare? Sa va faceti bine cat mai repede!
Mik, si eu sunt cu tensiunea mica. dar ma tratez cu cate doua cafele tari pe zi! Tu cat ai?
Sanatate copiilor!
Crystina si Madelaine ;

mephala30 spune:
Ce harnicutze sunteti in dimineatza asta,
multumim de ceai si cafea.
Beau ceaiul verde si mergem la gradi, sa-l ducem pe Iustin.
Mamicadulce, suntem bine, stai linistita, nu s-a intamplat nimic grav.(sotul a gasit geamul spart, dar nu i s-a furat nimic din masina)
Violeta, multzam de vesti, ma bucur ca sunt bine.
O zi usoara.
La multi ani, Crystina! Sanatate, bucurii si impliniri! (mai da un semn de viatza, sa stim ca esti bine, )
La multi ani, Madelaine! Sanatate si fericire!
raportul meu: stagnare
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI, CRYSTINA si MADELAINE!
Va doresc numai bine si mai treceti si pe la noi din cand in cand
Carmen mergeti amandoi sa-l duceti pe Iustin?Eu l-am pregatit pe Edi, dar executa tati comanda si eu raman la
alaturi de voi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

tlaura spune:
Raportez si eu (cu intristare):stagnare!
Asta ca sa nu zic ca am luat 200gr sa imi puneti porcusorul acolo! Dar astea le dau jos azi! beau doar apa!