Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 14

gusta spune:
Citit.
Carmen multumesc pentru ceai.
Nastad multa bafta ,tinem pumni.
Cuscra e bine cele 3 aripioare.
Delia spor la citit.
Vik lasa ca se duc kg astea.
Louisea pai atunci bafta peste o luna la examene.
Ioana tin pumni sa iei carnetul.
Marilena si Mara Augusta

tlaura spune:
quote:
Originally posted by vikinga
[
TLaura si pe tine te-am vazut in poze, esti o slabatura de fata, in locul tau nu as rata nici o gogoasa turceasca. Am ramas cu gindul la obiceiul asta criminal! Pedeapsa pt grase:))
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

ce haioasa esti!!!

hcclara spune:
'Neata!
nastad, tinem pumnii tzuzului sa fie totul bine! mult succes!
vikinga, da zi acuma drept...hai ca slabe erau nemtoaicele alea, da frumoase sunt?
anky, pai tu asa ne incurajezi pe astea ce ne chinuim cu scarsdale??? pai normal ca daca te pui si bagi in tine dupa o dieta le pui dublu...noi speram ca la noi sa nu fie asa!!! eu insa m-am saturat sa oscilez in jurul a 72 kile, asa ca asta era solutia!!! daca le pun la loc, ma duc si imi scot steriletul si atunci nu mai capata al meu nimica!!!
rolo, drum bun spre Sinaia si sa te intorci cu bine!
ma duc sa fac salata de ton dupa capul meu ca vad ca nu mi-a zis nimeni nici o reteta, (eu de obicei fac numai pasta de peste), si apoi plec in oras ca azi e ziua mea libera cand Marc e la bunici!
o zi buna tuturor!

carina spune:
quote:
Originally posted by carina
Salutare,
Am ajuns si eu acasa intr-un final. Vreau doar sa fac o baie fierbinte si sa ma culc, dar am de pregatit lista de intrebari si concluzii ca maine e ultima zi de training....
Carmen: nici eu nu stiu, dar iti spun cu mana pe inima ca atunci cand ma chinuiam sa slabesc, n-am reusit niciodata peste un kg intr-o saptaman. Dar a fost o saptamana agitata tare si poate de aia.
Carmen E: ma bucur ca iti prind bine sfaturile mele. O sa ti le dau in continuare, si cui mai are intrebari.
Va zic meniul si apoi fug la baie:
3 biscuiti baloco si struguri (ca am fost in meeting de dimineata si asta pregatise secretara)
frigarui de pui cu ciuperci la gratar si salata de rosii, o clatita
ciuguleli de pe un platou traditional (telemea, toba, sunca, etc)+ salata domneasca (piept de pui cu salata verde, porumb si morcov si lamaie)
2 crackeri cu seminte, inghetata si cateva capsuni inainte de nani
Carmen: e ok meniul de azi? Vreau parerea ta sincera sa stii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Carmen: m-am mai uitat si eu o data si sare bine de 1200. Biscuitii erau de aia dati cu zahar (parca 75 cal/ buc scrie pe punga)
Carnea a fost cam 400 de grame in total la pranz si seara, iar ciugulelile de pe platou.....

Azi incep meetingul imediat si n-am nici un chef. Imi e somn, sunt balonata ca astept rusii, ametita de la vremea de afara. Asa mi-as lua geanta si direct acasa sub plapuma.
Revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

gusta spune:
Claudia eu salata de ton o fac asa .Scurg tonul din conserva pun salata ,rosii,castravete si un pic de ardei sare sau codimente si o mananc eu nu pot manca cu ulei.
Anky da adevarat poate se pune inapoi numai daca revii la o viata la care te premiezi in fiecare zi cu un tort.Dar numai nebun sa fii dupa ce ai depus atata munca sa dai kg jos sa nu te cantaresti si sa nu ti situatia sub control.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
S-a trezit si mandra Meri si a fost musai sa-i dau rochitza pe ea si sa-i fac coditze, ca altfel se lasa cu jale mare si lacrimi.
I-am facut si niste POZE
Anky, glumeam si eu!
Mephala, ce gatesti azi? Sau a plecat tata socru si iei o pauza?
Rolo, vorbim cu Gusta si ne facem un harem. Da musai sa ne gasim un barbat cu bani sa ne intretina!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

gusta spune:
Tzuni ce frumoasa fetita cu fundite are mama.
Rolo pai imi strici relatia cu Tzuni.Da aici se poarta si chestia de casatorie cu mai multi asa ca ne luam toate 3 si acuma cum a zis Tzuni sa ne gasim un barbat cu bani.
Marilena si Mara Augusta

hcclara spune:
Marilena, mersi, ma duc sa fac si eu, am cautat in spate ca mi-am adus aminte ca Ioana a scris odata ceva si de ton cum o face, si am gasit-o...fac si eu acum sa-i dau la sotu la birou si sa o am gata cand vin din oras sa nu lesin! voi sunteti mai bine?
Tzuni, tare dragutza printesa, din aia ca te uiti la ea si incepi sa o iubesti!

louisea spune:
Gusta si Carmen - merci - eu una o sa am nevoie (cat de cat )
Tzuni ai o papusa - printesa roz - tare scumpa