Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 13

anky spune:
Vikinga,ai rabdare cu tine,nu poti sa slabesti repede fara sa nu te ingrasi dublu,dupa.Orice slabire rapida are parte de o reactie negativa din partea organismului. In general cine slabeste rapid, va pune la loc ce a dat jos si inca ceva peste. Din pacate(sau din fericire pentru tine si sanatatea ta) trebuie sa adopti un nou stil de viata in care dieta "curata" si exercitiile sa fie prezente permanent. In general aceste regimuri pe termen scurt de bazeaza pe deshidratarea organismului, pierzi deci apa, nicidecum grasime.Take your time,maninca des din doua in doua ore,indiferent ca este vorba de pui cu salata,porc cu legume,mar sau morcovi cruzi.Ai grija la combinatii primele doua, chiar trei luni,pe urma introduci incet carbohidrati de genul cartofi,piine,paste sau orez.Primele trei luni pas...daca se intimpla sa calci strimb o zi nu e o problema,ziua urmatoare revii la normal.Dupa ora 19 maninci cruditati sau iaurt,in caz ca ti-e foame.
Crede-ma, ca ma invirt printr-e oameni care sint preocupati in permanenta de ani de zile de felul in care arata si mi se spune si mie mereu sa maninc des,asta si fac acum.Si dupa ore mi se spune 'sa nu uiti sa maninci'.Mincind mai des organismul invata sa arda mai bine caloriile,metabolismul se accelereaza.Asta mi s-a explicat de enspe mii de ori deja.Fa sport acasa daca nu poti merge la sala sau mergi cind copiii sint la gradi,nu poti?.Al meu mai sta cu copiii dar nu intotdeauna,e si el workaholic si lucreaza mult.Avem pe cineva care mai sta cu copiii, in general pentru cind iesim noi la partyuri seara, dar mai vine si cind am ora.
Anca,mami de doi nazdravani

Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Haideti la cafea, ceai sau apa plata cu lamaie!
Despre treaba cu maritisul....fireste, o gluma! Cine sa ma ia si pe mine, deja baba si pe deasupra si cu un cupil?
Zuziliciule, sanatate multa! Ai grija si de tine in perioada asta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

nastad spune:
Sa ne tineti pumnii,azi il opereza pe tzutzu.
pup toate fetele
Doina, Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Am facut ceaiul verde cu menta, cine doreste.
Anda, m-am uitat cu atentie peste meniul tau, am calculat caloriil, ies cu aprox. 1200. Putin pentru o tipa activa de tine. De aceea si slabesti. Tu ce spui?
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

mephala30 spune:
Nastad, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatie. Despre ce e vorba...?
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

rolo spune:
Neatza,
Scuze, am ramas datoare cu raportul: 86 kile
Nastad Doamne ajuta!! tinem pumnii sa fie bine.
Tzuni te-as lua io, daca am fi in Olanda...desi trebe sa stau la rand, dupa Gusta
Bey, ce de rahat e circulatia asta cu summitu.
Maine plec la Sinaia la un curs, abia astept sa ies din Bucuresti.
Pup toate fetele.

louisea spune:
Merci de ceai Carmen E tare bun
Nastad Doamne ajuta!!
De ce il operati?
Vik las ca le ajungi. Tu esti ambitioasa :)

anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata, frumoaselor!
Haideti la cafea, ceai sau apa plata cu lamaie!
Despre treaba cu maritisul....fireste, o gluma! Cine sa ma ia si pe mine, deja baba si pe deasupra si cu un cupil?
Zuziliciule, sanatate multa! Ai grija si de tine in perioada asta!
Tzunimic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Hai mai Tzuni,cum naiba sa fi baba la 33 de ani,pai la 60,70 ce o sa zici?.
Anca,mami de doi nazdravani

gusta spune:
Neatza.
Acuma am aterizat la calculator asa ca ma duc sa vad ce ati mai discutat.
Revin.
Marilena si Mara Augusta