campanie electorala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

DANELUTZA-l-am activat!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by maria_bunica

DANELUTZA-l-am activat!!

Adica sa-ti trimit pm, sau ma votezi si fara...
Spune repede, cite ai primit, nu de la cine, ci cite... ?

Doamne, nu m-am mai distrat asa, din tinerete, sa tot fie concursuri ...

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

numai eu nu am primit nici un pm...de ce oare?
le-oi fi votat chiar pe toate?

nu m-as supara daca cineva mi-ar trimite pm sa-i votez poza daca am timp si vreau sa votez, VOTEZ...daca nu...NU...sterg mesajul si gata

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Nici eu n-am primit, stai linistita, dar si daca as primi, nu m-as supara dar m-ar dezgusta gestul si in nici un caz n-as vota-o.
Mi se pare injositor sa-ti promovezi asa copilul (sau ce concurs e asta ca nici macar n-am aruncat un ochi). Daca e bun va fi desigur remarcat, corect, cinstit, ca si rezultatul sa fie conform cu valoarea nu cu cate PM-uri a trimis mama.
Hai ca m-ati facut curioasa, ma duc si eu acum sa vad pozele si sa votez cu cine imi place.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Dulcetica tura asta e o camera video si un aparat de fotografiat, drept premii, eu am sa cistig data viitoare, cind va fi un Ferrari

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

[

Aha,pentru asta-i agitatia?Pai mie nu-mi trebuie ,ca am deja .Dar stiti cit e de minunat al meu?O minune de baiat are mama!
Danelutzo te-am votat.

Mergi la inceput

Dulcetica multumesc, te fac o tura cu Ferrari cind il cistig

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vezi ca e posibil sa vin de pasti in zona ,sa-l speli si ....pletele in vint.

Mergi la inceput

DANELUTZA-sincer am primit numai 2 si asta inainte sa activez PM-ul!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Dulcetica te astept, cu pletele-n vint si fara Ferrari

Maria inseamna ca era mai bine sa nu-l activezi, iote asa iti trimiteam si eu

Mergi la inceput

Danelutza-de la tine chiar nu e nevoie!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria_bunica

Danelutza-de la tine chiar nu e nevoie!!

multumesc, uite ca mi-am facut pe forum noi prieteni

Mergi la inceput