Zuzi, ma gindesc la tine, fii barbata cum se zice si nu te lasa, vei trece de hopul asta cu bine. Iti trimit un milion de ginduri bune! Sanatate multa soacrei!
Carmen era la tribunal din cauza ca nu i s-au dat niste bani (care i se cuveneau) pentru CIC. Cam asta am inteles eu.
O pentru Carina pentru ca nu poate sta fara noi nici macar in meeting.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzi, te imbratisez cu drag! Multa putere!
Delia, stiu ca nu ai spus-o cu rautate. Sunt intre ciocan si nicovala. Prietenele mele care imi spun ca nu-i suficient de vizibila semnatura, si cei pe care ii deranjeaza. Uite cand intru aici o scot. (oricum intre timp am facut-o mai mica, era chiar gigantica, dar tot colorata e ). Acum insa le inteleg si eu pe fetele care s-au enervat cand le-am spus ca nu-mi place scrisul bolduit si colorat si ca sar peste mesajele scrise astfel. Intre timp m-am obisnuit si cu astfel de scrisuri si-mi par ca oricare alte mesaje.
n-am citit nimic din urma, am deschis subiect nou, 197
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me